פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מה ניתן לעשות? שמעתי על rw.שזה יענו רב פעמי ואז אני יכול להוסיף שירים..שמעתי גם שאפשר לעשות שלא יסגר הדיסק ואז יהיה אפשר להוסיף שירים..אפשרי? איך עושים זאת בנרו?ואם כן אז למה צריך ?rw
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אתה פשוט קונה CDRW, שעולה בערך 10 ש"ח, וצורב במולטיסשן.מה שלא בטוח זה אם הנגן דיסקים באוטו שלך יתמוך בזה..
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אם תצרוב מולטי סשן בנגן רגיל תשמע רק את הסשן האחרון שצרבת.אלה אם כן מחקת את ה-CDRW וכתבת מחדש.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים תעשה מה שאני עשיתי תקנה מכשיר משדר FM חבר אותו לMP4/MP3 שלך ועכשיו אתה יכול לשמוע באוטו. ומה שטוב פה זה שאתה יכול להוסיף למחוק לשנות כמה שאתה רוצה
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר תעשה מה שאני עשיתי תקנה מכשיר משדר FM חבר אותו לMP4/MP3 שלך ועכשיו אתה יכול לשמוע באוטו. ומה שטוב פה זה שאתה יכול להוסיף למחוק לשנות כמה שאתה רוצה האיכות הרבה יותר ירודה..או שאני טועה?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים תלוי איזו מוזיקה אתה שומע ואיזו מערכת יש לך ברכב...אני אישית מעדיף לשמוע WAV טרי...ככה שזה נשמע מעולה במערכת טובה.אבל אם זה שירים MTV או משהו שלא צורך מערכת חזקה אתה לא תשים לב להבדל..הוא מינורי.אבל בכללי MP3 ירוד יותר מאשר לשמוע דרך הדיסק ישירות.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים הוא מדבר על 200 שירים ככה שזה פורמט MP3 וזה אותו דבר כמו MP3 בנגןאבל AUDIO זה רק עד 80 דקות תעשה את החשבון
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים חברים הוא לא עורך מוזיקה באוטו... סך הכל לשמוע מוזיקה, אם האיכות של הקובץ טובה הוא ישמע אותה באיכות סבבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.