פורסם 2008 במרץ 1817 שנים לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך מksp ati x1900 gt 256 mb כרטיס טוב לאותה תקופה, עכשיו לאחר כשנה התחילו פוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן בksp בהתחלה לא הודו שיש בעיה ואמרו שהבעיה היא בווינדווס ובאנטי וירוס :kopfpatsch: אלוהים יודע למה בקיצור בסופו של דבר הם אמרו שיש בעיה והחליפו את הכרטיס ולא סבלתי מבעיות.... עד אתמול שוב התחילו הפוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן עכשיו אני שואל שני דברים א)מה יכולה להיות הבעיה ב) יש לי סיכוי לקבל משהו מ ksp? תודה לעוזרים
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מה הטמפרטורה של הכרטיס בשעת מנוחה ובמאמץ? (אתה יכול לראות בeverest ובדרייבר אם אני לא טועה)
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר הבעיה היא שאני לא יכול לבדוקאחרי כמה זמן שאני משחק המחשב נתקע (לפני זה יש פוליגונים)
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים יופי שאתה אומר פוליגונים... זה יכול להיות הכל מארטיפקטים עד להשפעת LSDבהנחה שאתה רואה טקטסורות "נמרחות" למרכז המסךהכרטיס שלך מתחמם יותר מידי ויוצר ארטיפקטיםאו שתוריד את הOC (אם ביצעת)או שתנקה את גוף הקירור ותדאג לאיוורר מכובד במארז
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר אני רואה כל מיני פסים כאלה וצורות מוזרות על המסךואחרי כמה זמן המחשב קורסלא עשיתי שום OC והקירור שלי רגיל לגמרימה עוד שהבעיה הזאת לא הייתה בשנה האחרונה אחרי שהחליפו לי את הכרטיס מסך בפעם הראשונהבדקתי והמאווררים מסתובבים רגיל ואין שום בעיהבכל מקרה אני ממילא חושב שכדאי לי להחליף את הכרטיס הזה
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים בכל מקרה אני ממילא חושב שכדאי לי להחליף את הכרטיס הזהאני חושב שאתב צודק בהחלט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.