עבור לתוכן

צריך יעוץ למסך מחשב בשביל עבודה משרדית עד 4K

Featured Replies

פורסם

אם הכותרת אינה תקינה אז בבקשה תגידו לי.

אבא שלי שהוא סוכן ביטוח, מעוניין לקנות מסך איכותי מאוד בעל רזולוציה כמה שיותר גדולה כדי להפעיל כמה שיותר תוכנות ביחד ולהסתכל בכולם תוך כדי, לעבודה משרדית, שלא יבוא עם בעיות ושיהיה בעל תמורה מלאה לכסף.

אין תקציב לקניית המסך ובגלל זה אני רוצה ממכם הצעות למסך שהוא הכי מומלץ והכי משתלם למכירו + חנות שממנה מומלץ לקנות את המסך הספציפי יחד עם בקשות במידה וצריך לבקש ברגע ההזמנה.

יש הצעות?

עריכה :

עדיפה חנות באיזור פתח תקווה שהיא אמינה או חנות אמינה במרכז.

פורסם

כמה תוכנות הוא צריך להפעיל בו-זמנית על מסך יחיד?

וכדאי שתציין תקציב בכותרת כי אצלנו לא נהוג להמליץ על מסכים בלי לדעת אותו. מסכים איכותיים יכולים לעלות אפילו 7500 ש"ח, תלוי בגודל שלהם ובמטרה שהם מיועדים לה.

פורסם
  • מחבר

כל פעם הוא מפעיל כמות אחרת אני רואה איך הוא עובד וכדי לתת כיוון רשמתי בכותרת 4000 וחשבתי מאוד לכיוון של DELL 24 אבל במידה וזה המסך המומלץ אז איזה פאנל לבקש? מאיזה חנות לרכוש? אשמח להמלצות ותשובות (:

פורסם

ה-2407WFP-HC הוא מסך מעולה ומהווה בחירה נבונה ביותר לעבודה על מספר יישומים / חלונות. הוא בא רק עם פאנל S-PVA ואין רולטת פאנלים בו. אני מציע לרכוש מוקדם ככל האפשר, מכיוון שצפוי להיות מחסור שלו במלאי לקראת מחליפו 2408WFP אשר לא ידוע מתי יושק כאן על ידי המפיצים הרשמיים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבא שלי מעוניין לקנות תמסך מיידית אז יש חנויות או מומלצת קרובה? או שעדיף מנקסטופ שהיא לא במרכז והיא בירושלים?

שמעתי שהרבה מהאתר הזמינו ממנה.

פורסם

ה-2407WFP-HC הוא מסך מעולה ומהווה בחירה נבונה ביותר לעבודה על מספר יישומים / חלונות. הוא בא רק עם פאנל S-PVA ואין רולטת פאנלים בו. אני מציע לרכוש מוקדם ככל האפשר, מכיוון שצפוי להיות מחסור שלו במלאי לקראת מחליפו 2408WFP אשר לא ידוע מתי יושק כאן על ידי המפיצים הרשמיים.

- דבר ראשון - המחסור במלאי כבר מורגש. אני רוצה לרכוש צג כזה ובחנויות רבות הצג לא זמין, או שהוא זמין במחיר גבוה יותר, או שלא מתחייבים על 0 פיקסלים שרופים.

- דבר שני, וחשוב יותר - אני רוצה להציע אפשרות נוספת שלדעתי שווה לשקול: אם מדובר בעבודה משרדית על כמה תוכנות במקביל, אני חושב ששני צגים יתנו תמורה טובה יותר עבור אנשים מסויימים. למשל, אפילו שני צגי 19" פשוטים יחסית גם יעלו פחות וגם יציעו שטח עבודה רחב יותר. כמובן שיהיה צורך גם בכרטיס מסך תואם, אבל הוא יכנס בקלות במגבלת התקציב. אם יש צורך בשטח עבודה עצום, אפשר לחשוב על 3 צגי 19" במקביל, או על 2 צגים 22" רחבים.

כאמור - רק אפשרות נוספת, שאנשים מסויימים יחשבו שהיא עדיפה על צג אחד גדול וחלק יחשבו שהיא פחות טובה.

אוקיי אבא שלי מעוניין לקנות תמסך מיידית אז יש חנויות או מומלצת קרובה? או שעדיף מנקסטופ שהיא לא במרכז והיא בירושלים?

שמעתי שהרבה מהאתר הזמינו ממנה.

שים לב ש-nextop מביאים צגים בייבוא מקבילי ולא דרך היבואן הראשי. אני לא אומר שזה בעייתי אלא שפשוט צריכים להיות מודעים לזה.

בנוסף, הוא לא "מתנדב" להתחייב ל-0 פיקסלים שרופים.

פורסם

לדעתי יותר נוח לעבוד על כמה יישומים במקביל במסך אחד גדול, אבל זו דעתי האישית.

אם הוא לא ימצא את ה-2407, וזה דחוף לקנות עכשיו מסך איכותי כפי שביקש הוא יכול להתעניין ב-NEC 2470WNX מעט יקר יותר אך הוא גם מסך איכותי לשימוש משרדי, רק שתנאי האחריות לפי Behardware לא מדברים על אחריות של אפס פיקסלים.

אפשרות אחרת היא כמו שאמרת ללכת על שני מסכים. הוא ביקש מסך איכותי לכן אני מציע 2 מסכי Dell 2007FP, שייתנו בסה"כ שטח עבודה כללי גדול יותר מ-24" אחד, ועדיין לא יתפסו, מהיותם לא רחבים, יותר מדי שטח פיזי. מסך מבוסס TN, בין אם זה 19" או 22", מראה בצורה בולטת את הבעיות של זוויות צפייה ואחידות פאנל אם שמים שניים זה לצד זה.

פורסם

לדעתי יותר נוח לעבוד על כמה יישומים במקביל במסך אחד גדול, אבל זו דעתי האישית.

תלוי אם אתה אחד שאוהב לסדר חלונות באופו עצמאי או אחד שאוהב למקסם אותם על כל המסך. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוא לא יצליח להסתדר עם 2 מסכים על השולחן שלו כי גם ככה אין לו מקום.

הוא כבר התחיל לחפש איפה לקנות ותודה לכם על העזרה, כרגע הולכים על הדל 24.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים