פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אולי הוציאו הפצה חדשה מאז והיום זה יפעל -אבל אני מרוצה מSUSE תוך כמה שניים אני לא חושב שיהיה לי בכלל צורך בWIN
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אני מבטיח לך שמהר מאודכאחד שעבר לצמיתות ללינוקסומרוצה עד הגגבמיוחד בצד התיכנותיכל כך פשוט לתכנת פה בc++
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אני מבטיח לך שמהר מאודכאחד שעבר לצמיתות ללינוקסומרוצה עד הגגבמיוחד בצד התיכנותיכל כך פשוט לתכנת פה בc++כן רק חבל ש75% מהתכנות בC++ בערך מסתמך על MFC ובהצלחה לעבוד איתם בלינוקס...
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אתה חושב שאני חייב mfc? מה אין פריימורקים אחרים?חוץ מזהלדעתיwxwidgets הרבה הרבה יותר טובאבל זה העדפה אישית
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים matteo מצטער לנפץ לך את החלום אבל הסיבה שאנשים יעברו ללינוקס היא לאו דווקא בגלל C++ ולו רק בשל העובדה שאולי 3% מהאנשים יודעים מה זה בכלל
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אני אישית עברתי בגלל הביצועים!לינוקס עושה הרבה יותר, ודורש פחות...השוואת XP ל-Gutsy Gibson של xUbuntu:בין 12-16% פחות מאמץ על המעבד..דורש פחות מה-Ram כך שיש לי טיפה ram פנוי.. (יש לי בסך הכל 256mb, זה משמעותי)ובקיצור.. אפשר לקבל הרבה יותר מהחומרה שלך (בעיקר מחומרה שכבר קיימת בשוק איזה שנתיים..)
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אריק אני לא מבין בכלל מה אתה קופץסך הכל אמרתי שבסי פלוס פלוס יותר כיף לתכנת (לי בכל אופן) בלינוקסלא אמרתי את זה כסיבה עיקריתלינוקס מועדפת עליי כאחד שראה לפחות 3 מערכות הפעלה מאק וינדוס ולינוקסבהתחלה אתה פוחד כי אתה אומר זה חדש לי וזה אני לא רוצה להסתבךעד שאתה אומר יאללה נלך על כל הקופה ואתה מבין כמה זה משתלם
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים רק הערה קטנה למי שאמר שקשה להתקין\להסיר תוכנות בלינוקס - יש תוכנה קטנה ומופלאה שעושה לכם את החיים קלים, גם כשאתם רוצים לקמפל תוכנה כלשהי, השם הוא "checkinstall"
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים הפעלתי כרגע ממשק מגניב כזה לדסקטופ שנותן לעבור בין שולחנות עבודה בקלות מגניב ביותר ומאוד מהיר אם תגידו לי איך אפשר לצלם את זה בווידיאו אני יצלם ויראה לכם אני מפעיל פירפוקס בחלון אחד נשואים פלוש באחר אופרה באחר ודסקטופ רגיל באחר ומעביר בקלות במקום לסגור או להקטין חלונות כל פעם בינתיים אני ייתן לכם ווידיאו מיוטיוב שמישהו הכין ואני חייב להגיד זה באמת מאוד מהיר קבלו את Compiz Fusion
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים חלק מהדברים שמוצגים פה כמו 2 שולחנות עבודה במקביל והעברת דברים ביניהם כבר קיימים IN BUILD בUBUNTU חוץ מזה שאם אתה באמת רוצה לראות את החידושים אז תראה את זה:
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים נו זה ברור לי יש לי גם ויסטה והאפקטים שלה עלובים יחסית ללינוקס אם התוספת הזאת דרך אגב איזה תוכנה יש ללינוקס שנותנת סרגל כלים כמו במאק ? יש לי תוכנה בויסטה אבל אני מחפש ללינוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.