פורסם 2008 במרץ 1817 שנים כן אני מכיר לינוקס ומכיר טוב מאוד אפילו, אבל יותר ברמה של תכנות, של עבודה עם דברים כמו שרתים, FTP, תוכנות עריכה לתוכניות בC וכו'השאלה, האם משתמש שדורש את כול זה, אבל גם רוצה מערכת שתשמש אותו לצורך גלישה ברשת, מייל, ICQ ומסנג'ר,אופיס, משחקים וכו', והכול עם תמיכה מלאה בעברית ועבודה נוחה, האם לינוקס "בשל" מספיק עבור זה?האם כיום הוא יכול להוות תחליף ראוי למערכת הכבדה של חלונות XP או VISTA ?מה דעתכם ?
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים יכול להוות תחליף יותר ראוי אפילו ואני מדבר בתור משתמש WIN עם ניסיון בWIN של יותר מ 10 שנים 95-VISTA המערכת הפעלה פשוטה להפליא , התקנת תוכנות ויזואלית שלא כמו פעם תמיכה בעברית אינטרנט וכל השאר כמו שיש בWIN רק דבר אחד תמיכה במשחקים היא לא 100% ואפילו אין בכלל
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים בלינוקס הכולללללללללללללל יותר טוב לדעתי שיש לי נסיון של שנים עם וינדוספשוט התמכרתי למערכתאני נמצא עליה לצמיתותהדבר היחיד שחסר בה זה המשחקיםאבל כל עוד אנשים לא יגידו - "אין שם משחקים אני לא עובר" הם לא יפעילו לחץ על חברות ליצור אליה משחקיםאבל יש בשורות משמחותunreal 3 יצא גם ללינוקסenemy territory quake wars גם יש אותו בגירסא ללינוקסבקרוב יוצאים מלא משחקרים ללינוקסלאט לאט זה יכנס חזק ואז לא יהיה בשביל מה ליהיות על וינדוס
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מחבר חוץ ממשחקים? מה לגבי כול השאר?לראות סרטים? לגלוש ברשת כמו שצריך, אופיס (במקום זה של מיקרוסופט שרובנו משתמשים) וכו'?וכמובן המערכת עצמה מבחינת נוחות וכו' למשתמש.ולגבי משחקים, האם זה שמשחק הותאם ללינוקס ורץ תחתיו אומר שהוא ירוץ טוב? כי נניח DIRECTX10 קיים רק בחלונות, אז אני יודע שיש OPEN GL וכו' בלינוקס, השאלה האם זה אותו הדבר ויתן תצוגה דומה? שלא לדבר על כול נשוא הדרייברים לכרטיס מסך וכו' ???אני משתמש בלינוקס מידי פעם, אבל משום מה לא מרגיש לפעמים שהוא מהווה תחליף הולם לחלוטין לחלונות, הרבה תוכנות שאני משתמש כן נראות ופועלות טוב יותר בלינוקס (כמו לתכנת נניח), לרשום בVIM או EMACS, כמו לשמוע שירים בXMMS וכו', אבל דברים רבים כמו אופיס, מייל, עברית וכו' עדיין לדעתי לא פועלים ממש ישר מתוך הקופסא כמו שצריך, וגם אחרי הרבה התאמות עדיין לא אותו הדבר (או טוב יותר)מה דעתכם?
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים יש לך את אופן אופיסאני אישית בקושי יצא לי לעבוד איתה אבל היא קיימת והיא בסדר לחלוטיןהתחליפים של המשחקים בדרך כלל רץ ב opengl אבל זה רץ יפה כמו directx וטוב כמוהו אין מה לדאוגהעבודה השוטפת של לינוקס זה מה שהביא אותי אליהאני כמוך מתכנת (c++) ולינוקס היא סביבה מדהימה לתכנותוזה גרם לי להתאבכמובן שאתה צריך למצוא את ההפצה שמתאימה לך מבחינת נוחות וכו'...העבודה בלינוקס אבל מעולהסרטים רואים ממש טוביש דריברים רשמיים retail לכרטיסי מסך של nvidia ושל ati הדריברים לכרטיס קול לדעתי מעולים(עכשיו יצא oss4)
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים לדעתי אופן אופיס מהווה תחליף מאוד מכובד לחבילה של מייקרוסופט ובנוסף לזה הוא חינמי ומבוסס על קהילה רחבה של מפתחים מכל העולם.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים את רוב התחליפים תוכל לבדוק בוינדוס שלך מכיוון שהם זמינים גם בוינדוס וגם בלינוקס ככה שתוכל לעבוד איתם כמה זמן ואז כשתגיע ללינוקס, לא תרגיש זרדריברים - הכל קל להתקנה, יש חבילה במאגר ואתה פשוט מתקין, ריסט וזהו, התקנת
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים וזה אפילו לא ריסט לרוב אתה רק צריך לרסט את הממשק הגרפי (או מה שזה לא יהיה.. אני מדבר על הCTRL ALT BACKSLASH)
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אם אתה אומר... שעוד התקנתי לדרייבר ל7600GS שלי רק עשיתי את הריסט המהיר הזה (שאת שמו לעולם לא אדע) והכל עבד מרמלדה
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים לצערי לינוקס עדיין לא מהווה תחליף לוינדוסחוסר בתוכנות משחקים ידע טכני בשביל להתקין תוכנות או להסירם שלא נדבר על התקנות של דרייבריםאך אולי בעוד שנה שנתיים המצב ישתנה
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים לא יעזור כלום... לאותם "משתמשים פשוטים" כל מערכת הפעלה תהיה בעייתית והם יהיו מספיק טפשים כדי לגרום נזק לעצמם ולאחרים.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים ורוב העולם לא רוצה ללכת לWIKI על כל פיפס ולערוך קבצים (שהם READONLY מאיזה סיבה וצריך לפתוח אותם דרך הקונסולה) כדי להתקין סהכ"ל דרייבר לכרטיס מסך
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים לצערי לינוקס עדיין לא מהווה תחליף לוינדוסחוסר בתוכנות משחקים ידע טכני בשביל להתקין תוכנות או להסירם שלא נדבר על התקנות של דרייבריםאך אולי בעוד שנה שנתיים המצב ישתנהלהתקין תוכנות? כל התוכנות זמינות ממנהל התקנות - הלוואי שבחלזונות זה היה ככה. על הסרה אני לא מדבר בכלל.לגבי דרייברים - בהפצות שמוכוונות למשתמש הפשוט יש תמיכה בכל סוגי החומרה הנפוצים, וגם בחומרות ישנות שחלזונות שכחו מהן מזמן.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אני לפעמים משתמש בSUSE לינוקס ואני לא מפתח היום יש כמאת הכל בלינוקס למשתמש הפשוט הבעיה זה שצריך להתרגל כי יש דברים שונים מחלונות אבל לא יותר קשים כמו שחלק חושבים גלישה\סרטים\מוזיקה\תכנות חלופיות לאופיס ופוטושופ כמו גימפ ואופן אופיס שעושות עבודה מצוינת למשתמש הפשוט מנהל הורדות והתקנות קל וידידותי בלי לקנפג כלום כמו פעם ואני לא אומר שאין בעיות לדוגמה אני לא יכול להעביר קבצים בין מחיצת חלונות ללינוקס ודברים בסגנון ויש תכנות שאני צריך לדעת את השמות שלהם אבל בכללי זה כן תחליף אם לא מתחשבים במשחקים שזה הבעיה העיקרית היום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.