פורסם 2008 במרץ 1817 שנים - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms .- מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN).- שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה...- מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום.* חובה לתמוך ב- HDMI+HDCPהמסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3תודה ויום נעים לכם
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אם אתה רוצה לחבר בקביעות את ה-PS3 למסך, כדאי לך לקחת Chimei 222H שיש לו HDMI עבור קונסולה.
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר יש בו HDMI ו- D-Sub ולפי דעתי זה דפוק לחבר מסך דיגיטאלי (של המחשב) לחיבור אנלוגי.. אני רוצה חיבור DVI למחשב ו- HDMI ל-PS3.. תעזרווו לייייי
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים יש בו HDMI ו- D-Sub ולפי דעתי זה דפוק לחבר מסך דיגיטאלי (של המחשב) לחיבור אנלוגי.. אני רוצה חיבור DVI למחשב ו- HDMI ל-PS3.. תעזרווו לייייי בכל מקרה שני המסכים שאתה מתלבט בינהם לא מכילים גם HDMI וגם DVI, תוכל לעשות את הדבר הבא: לקנות מסך עם חיבור DVI בעל HDCP, כבל DVI-HDMI, ומתאם DVI זכר ל HDMI נקבה. את הכבל אתה מחבר למסך ב DVI, ואת הקצה השני אתה מחבר ל PS3 או למחשב כאשר על יציאת ה DVI במחשב שלך אתה מרכיב את המתאם כדי שימיר אותה ל HDMI. אני משתמש בסידור הנ"ל עם מסך 2407 בחיבור למחשב וקונסולת XBOX 360.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.