עבור לתוכן

SSBB מכר מיליון ו400 אלף בשבוע הראשון בארצות הברית

Featured Replies

פורסם

שיחקתי סוף סוף ב SSBB על WII של ידידה. (לי עדיין אין, בקרוב)

כמו ב Melee ובמקורי-

אני עדיין בלתי מנוצח עם פיקאצ'ו :smile1: ומדובר על פעם ראשונה שבכלל התקרבתי למשחק.

שמחתי לראות שעשו עבודה נחמדה עם הגרפיקה, מוזיקת הרקע שופרה ונשמעת אפילו יותר טוב מב Melee (מצחיק אותי לשמוע Overture לשלב של קירבי)

והשליטה עם הווימוט נוחה באופן מפתיע.

9.5 מתוך 10, רק כי אין אפשרות שסנייק יתחבא בתוך הארגז :smile1:

האמת היא שיש, זה אמור להיות על 1 או 2 (כפתורים).

אגב, קראתי שכשמשחקים איתו בשלב שלו בבראול, ולוחצים למטה ב-D-PAD יש לו שיחות עם המפקד על חלק מהדמויות.

יש דוגמה לזה בסרטונים (DATA - VIDEOS), עם מריו. :silly:

• תגובות 37
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני במילי אהבתי את הדמויות מהמשחק אסטרטגיה בתורות (לא יודע איך לכתוב את השם)

מאוד קל לשלוט בהם והחרב קטלנית

Ike ו marath ? . אחת הדמויות הכי קטלניות זה Ike כי קל לו מעוד להעיף אנשים מהזירה.

פורסם

פיקאצ'ו לא כ"כ שביר, וחוץ מזה יש לו את היתרון של להיות אחת הדמויות הכי מהירות במשחק (והקטע של הטלפורט, מכניקה שקצת קשה להשתמש בה, אבל אם לומדים, היא אדירה)

אני רוצה לראות מישהו עומד מולי שאני עם פיקאצ'ו :smile1:

האמת היא שיש, זה אמור להיות על 1 או 2 (כפתורים).

PICS OR IT DIDN'T HAPPEN

:o

פורסם

בטח שאפשר... רואים את זה בכל סרטון שלו

פורסם

יש לי עדכון לויי....נבדוק היום אם זה תיקן לי את הבעיה :D

פורסם

אם זה יעבוד אתה מוזמן להצתרף לרשימות החברים בvgames (יש 2 אחת בנינטדו שניה בסמאש)כדי שתוכל לשחק online . המשחק נגד חברים עובד אבל לשחק נגד כל אחד לא כלכך עובד אפילו בארה"ב. לרוב יש 2 3 אבל לפעמים אין אף אחד לשחק איתו.

עדכון:

9.5 מתוך 10, רק כי אין אפשרות שסנייק יתחבא בתוך הארגז :smile1:

תלחץ על taunt בזמן שאתה משחק עם snake והוא יכנס לתוך ארגז. יש גם דרך שהוא ידבר עם ה chief משהו כמו taunt למטה או משהו. כשמשחקים על שלט + נינצ'ק ה taunts בכפתורים 1 ו 2 . לרוב לכל דמות יש 2 אבל ראיתי שsnake נכנס לארגז שלו בשניהם. princess peach למשל פותחת מטריה ושמה אותה על הכתף שלה ובtaunt השני שלה היא שולחת לך נשיקה.

פורסם

מישהו זוכר איך עושים

final smash

שהייתי בארה"ב שיחקתי וחבר הסביר לי את הכפתורים ושכחתי ולא ראיתי אתמול את זה בהגדרות

פורסם

פשוט לוחצים על B (Special Attack), אבל תשים לב שאתה לא זז, בהתחלה קראתי שזה על B והשתגעתי כשלא הצלחתי לעשות את זה, מסתבר שהייתי לוחץ על כפתורים אחרים באותו הזמן אז זה לא פעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים