עבור לתוכן

SSBB מכר מיליון ו400 אלף בשבוע הראשון בארצות הברית

Featured Replies

פורסם

יש לך מזל ....

אשתי מעדיפה לפתור תשבצים מכל מני סוגים. חשבתי אולי לקנות zack and wiki משומש ב100 שקל אבל מישהו הקדים אותי וקנה אותו מאותה סיבה :s07:. אשתי גם קונה לי משחקים אבל זה בעיקר כדי שיתנו לה תגובות חיוביות בebay . היא גם מוכרת את המשחקים המשומשים מאותה סיבה. אם היא משתמשת בwii אז היא משתמשת בopera להכנס לאתר של conceptix כי היא גילתה שאפשר לפתור ככה חלק מהפאזלים בממשקי java שלהם על הwii .

טוב אולי מתי שהבת שלי תגדל יהיה לי עם מי לשחק בwii . :) ביום שישי או שבת אולי אני אביא את האחינים המעצבנים שלי לשחק ולפחות לSSBB יש אונליין אבל אני צריך להכניס איזה 20-30 איש מהמשתמשים בvgames .למרות שאני לא חייב .

• תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לSSBB יש 4 אפשרויות שליטה

1-שלט +נונצק

2-שלט בלי נונצק

3-ידית קלסית

4-ידית גימקיוב

פורסם

אני אחד מהקונים הללו

אבל המשחק לא עובד לי... יש לי אמריקאי ... האם זה קשור לפריצה? (אני לא מדבר פה על צ'יפים - אני רק שואל אם יש קשר לזה שזה לא עובד) והאם יש פתרון?

פורסם

שלח הודעה פרטית, אם אתה מתעניין.

פורסם

סליחה לא התכוונתי לדבר על זה אבל בכל מקרה

אם מישהו רוצה את המשחק המקורי גירסא NTSC

אני אמכור לו ב200 ... פשוט אין לי מה לעשות איתו

פורסם

אל תמכור את המשחק.

תבדוק פרטי, יש (עוד) חדש.

פורסם

סליחה על הבורות אבל מזה SSBB? כאילו ראשי תיבות של מזה? :s05:

פורסם

Super smash brothers:brawl

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מזה SSBB? כאילו ראשי תיבות של מזה? :s05:

תיקח דמויות מנינטנדו +קצת דמויות מחברות אחרות כמו סוניק לדוגמה

תכניס אותם לזירות קרב בגרפיקה 3D אבל משחקיות 2D

והזירות לפי המשחקים של הדמויות

תכניס הרבה מצבי משחק +מצב אונליין שבהרבה מהם יש אפשרות ל4 שחקנים ביחד

ותקבל את אחד ממשחקי המכות הטובים ביותר שיש

פורסם

תוספת למה שקרירין אמר : יותר קל ללמוד לשחק בSSBB מאשר משחקי מכות אחרים כי אין כלכך הרבה מקשים (2 התקפה 1 הגנה ואופציונאלית קפיצה אבל לחיצה על שני כפתורי התקפה זה גם מהלך נפרד). המטרה של המשחק היא לא להוריד את היריב ל0 כמו במשחקים קונבנציונאלים אלא העיף אותו מהזירה ע"י הורדת המאסה שלו (כשמרביצים למישהו המאסה שלו יורדת) . חוץ מזה יש גם כל מני חפצים כמו פצצות וכלי נשק שאפשר להרים ולהשתמש בהם נגד היריבים.

אני כבר משחק online עם כמה ישראלים יש לי איזה 25 או 30 רשומים אבל לרוב רק 2-3 נמצאים ברשת מתי שאני משחק ולפעמים אין אף אחד. מצב הonline עם "כל אחד" לא עובד וקראתי ברשת שזה גם לא כלכך עובד בארה"ב . יש גם בעיות lag וצריך להגדיר את הwii לכתובת סטטית ולהגדיר לו DNS להפעיל על הwii את ה DMZ בrouter ו לסגור את הUPNP .

המשחק מאוד מבדר רק חבל שאני די גרוע בו. אני לפעמים מנצח כשאני לוקח דמויות חזקות כמו הpokemon trainer (מתחילים איתו אז זה לא כלכך ספוילר) או משחק בשלב מסוים עם דמות שיש לה יתרון משמעותי על אחרים (בשני הפעמים זה היה פוקס כי לרוב אני בוחר בrandom לדמות וrandom לשלב) . כשמשחקים יותר משני שחקנים ויש לך דמות שנותנת מכות חזקות כמו ike אז אתה לא חייב להיות כלכך טוב בשביל לנצח.

פורסם

שיחקתי סוף סוף ב SSBB על WII של ידידה. (לי עדיין אין, בקרוב)

כמו ב Melee ובמקורי-

אני עדיין בלתי מנוצח עם פיקאצ'ו :smile1: ומדובר על פעם ראשונה שבכלל התקרבתי למשחק.

שמחתי לראות שעשו עבודה נחמדה עם הגרפיקה, מוזיקת הרקע שופרה ונשמעת אפילו יותר טוב מב Melee (מצחיק אותי לשמוע Overture לשלב של קירבי)

והשליטה עם הווימוט נוחה באופן מפתיע.

9.5 מתוך 10, רק כי אין אפשרות שסנייק יתחבא בתוך הארגז :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש אפשרות כזאת

דרך אגב הוסיפו התקפות מיוחדות איך הם ?

פורסם

פיקאצ'ו? אחת הדמויות השבירות...

אפשר לפרק פיקאצו בערך עם כל דמות (או אולי שיפרו אותה מאז מילי?)

פורסם
  • מחבר

אני במילי אהבתי את הדמויות מהמשחק אסטרטגיה בתורות (לא יודע איך לכתוב את השם)

מאוד קל לשלוט בהם והחרב קטלנית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים