פורסם 2008 במרץ 1817 שנים The Mario Factory today said that Brawl has sold more 1.4 million units in the US alone, 874,000 of which were sold on day onehttp://www.gamespot.com/news/6187926.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0בהתחשב שגם ביפן הוא מוכר כמו לחמניות חמות אז אין ספק שהוא אחד מהמשחקים הגדולים השנה ומכל בחינה אפשרית
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים נו באמת זובי חשבתי שאתה יותר מזה...קצב המכירות שובר שיאים (של נינטנדו) לא הכמותזה מה שאתה חושב שאני? אני לא מומחה סתם
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים שלי הגיע ביום שלישי (היום אבל זה התחלף לרביעי אני עושה משמרת לילה עם התינוקת ) . הוא עבר במכס וקיבל פתור אבל התעכב. אנשים אחרים שהזמינו מאותו מקום קיבלו אותו ביום ראשון או שני אבל זה לא קריטי. בנתיים משחק נחמד ואני די גרוע בו. בonline עשיתי רק spectate והמשחק נראה חלק (יש לי חשבון gamer ;D ) . לא היו לי שום בעיות ליכלוך או משהו כזה הכנסתי את הדיסק והמשחק אמר "צריך לעדכן את ה wii " עדכנתי והכול עבד פיקס.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים קרירין תודה על הידיעה, ממש לחמניות חמות.אני גם חושב עם להזמין או לא, פשוט לא סגור על זה.לא מעניין אחי ,מתי תבין ?אז אל תגיב, את אף אחד התגובה שלך זה לא מעניין.
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר לא של HALO3 דובי וכמה הילו 3 מכר ביפן ? ;D בניגוד להילו סדרת SSB נשארת חזקה במכירות לכל אורך החיים של הקונסולה והיא חזקה בכל האזורים ואני די בטוח שSSBB בסופו של דבר יעבור את ה8 מיליון
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים הרגת אותי. בכ"א - שיחקתי כרגע בגירסא האמריקאית של המשחק , סתם להרגיש אותו קצת - ואני חייב לציין שהוא מדליק ביותר. עכשיו צריך לראות איך אני משתלט עליו עם השלט של הCLASSIC, או לחילופין משכנע את אישתי לשחק איתי כשהיא משחקת עם השלט בלי הנונצ'ק ;D משחק על הכיפק לגמרי 8)
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר יש לך טונות של עבודה לפתוח את הכל תנסה את ה"מצבים" בסינגל פליר בSSBM הם היו מגניבים ותגיד לי איך המולטי המקוון ?
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים לא ניסיתי, לא היה לי זמן.אני גם לא הולך לשחק בו עד שאני לא מסיים את GALAXIES (שאני כרגע ב50 ומשהו כוכבים)ליביו
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים עכשיו צריך לראות איך אני משתלט עליו עם השלט של הCLASSIC, או לחילופין משכנע את אישתי לשחק איתי כשהיא משחקת עם השלט בלי הנונצ'ק ;Dבהצלחה עם אשתך. אשתי ראתה את המשחק ואמרה "איזה משחק משעמם, אני שונאת משחקים אלימים . תפסיק לשחק ובוא נראה טלויזיה" .אני משחק עם שלט + נונצ'ק ניסיתי את השלט הקלסי ולא הבנתי אותו כלכך. בכל מקרה אפשר להחליף מקשים אם אתה רוצה ולשמור את הגדרות השחקן שלך על השלט של הwii .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.