עבור לתוכן

עזרב בבחירת לוח-אם+מעבד

Featured Replies

פורסם

ברשותי מעבד amd athlon 48000+x2 ולוח-אם gigabyte-ga-m61sme-s2 אני החלטתי לעבור למעבד אינטל אני מחפש מעבד אשר יהיה זול יחסית בתקציב של עד 600 שח ולוח-אם עד 500 ש"ח

האים כדאי לי לשדרג או להישאר עים מה שכבר יש לי האמת אין תלונות אבל כולם אומרים שתמו ימי amd מה לעשות לשדרג או לא?

פורסם

אם תמו ימי AMD או לא נחכה ונראה.

בשורה התחתונה יש לך מעבד איכותי וזה מה שמשנה.

ובהתחשב בתקציב גם השיפור בביצועים שתקבל הוא כלל לא גדול.

אל תיתן לכל אחד להשפיע שליך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין גדול במעבדים אבל מה איכותי במעבד שלי ולאיזה מעבד של חברת אינטל הוא מישתווה בביצועיו?

תודה משה!!!!!! :xyxthumbs:

פורסם

לוח אינטל כמו שצריך עם צ"יפסט שיאפשר לך להוציא ביצועים מכובדים עולה באזור 600 שקל ומעלה .

זיכרון אני מניח שתיקח איתך את הDDR2 שיש לך כרגע אז לא צריך

מבחינת מעבד אתה צריך משהו בין 800 - 1000 ש"ח (הקוואד ירד השבוע אז תבדוק מחירים - מחסלים מלאי לקראת כניסת הסדרות החדשות מהקוואד)

אלא אם אתה רוצה \ יכול \ מוכן לשפר תקציב , אין טעם שתחליף את מה שיש לך כרגע כי זה לא רע בכלל ... ואפשר להוציא מזה אחלה תפוקה ...

טל.

פורסם

למה אתה רוצה להחליף מעבד ולוח אם? יש משהו שחסר לך על הלוח? או שהמעבד לא מספק את הסחורה?

אולי יש לך בעיה אחרת שהפתרון שלה קל או זול יותר מאשר לקנות חלקים ב1000 שקל כדי "לתקן" מחשב לא מקולקל.

פורסם
  • מחבר

המליצו לי על p-35 של gigabyte ועל מעבד 4500 intel האים לוח-אם זה והמעבד שהמליצו לי עליו טובים יותר מימה שיש לי כרגע:

המיפרט שלי הוא: לוח-אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2

מעבד: AMD ATHLON 4800+X2

קרור מעבד: ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64

דיסק-קשיח: WD 250GB SATA-II 16 MB

כרטיס-מסך:ATI 1950XTX 512 MB

ספק-כח: ENERMAX LIBERTY 500W

פורסם

במצבך הנוכחי אתה לא צריך אפילו לשקול שידרוג.

ומבחינת בוצועים המעבד שלך שווה בערך ל4400 של אינטל.

אז להוציא 1100 שקל על שידרוג כזה זה פשוט טימטום.

במקרה הרע ביותר תוכל להתחיל לחשוב על שידרוג עוד שנה.

ויש לך מחשב פיצוץ. שוב, אל תיתן לכל דעה להשפיע עלייך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

אם כבר אתה רוצה לשדרג, תחליף את לוח האם המעאפן הזה

פורסם
  • מחבר

לאיזה לוח-אם אני רוצה לוח שיתמוך ב AM2+ וב-PHENOM בעתיד ואיזה חברה gigabyte or asus?

פורסם

אם כבר אתה רוצה לשדרג, תחליף את לוח האם המעאפן הזה

בשביל מה? הוא הרי לא נתן שום סיבה והשידרוגים שהוא יעשה עכשיו אולי לא יהיה אקטואלים בעוד שנה. הלוח הזה בסדר גמור אין לו הרבה חיבורים אבל בשביל רוב המשתמשים הוא יותר ממספיק.

אם הוא היה אומר : "אני צריך לדחוף עוד כרטיסי PCI / PCI-E ונגמר לי המקום בלוח" אז הייתי מבין שהוא אולי הוא באמת צריך לוח אם חדש. אם הוא רוצה להוסיף עוד דיסקים קשיחים אפשר לקנות כרטיס PCI/PCI-E שמוסיף עוד SATA (יותר זול ופחות מסובך מהחלפת לוח) . הסיבה העיקרית להחלפת לוח אם כיום היא המקרה שהוא נשרף. אין שום סיבה לקחת מחשב שעובד בסדר ולהתחיל לשדרג לו דברים שההשפעה שלהם שולית או שהוא יקבל יכולות שהוא לא ישתמש בהם.

אגב moshel7 , כמה זיכרון DDR2 יש לך?

פורסם

אני ממליץ על לוח גיגהבייט GM79GM-SH2 לוח אם מעולה, תומל אובר קלוק עם DVI עם PCIEX16 תקן 2.0 (ערוץ כפול) כול החיבורים שאתה רוצה עם כרטיס מסך מובנה HD3250 .

זה אמור לעלות בערך 450 , אבל שווה כול שקל. מאפשר אובר קלוקים לניצול מירבי של הזיכרונות

הלוח הדפוק שיש לך הינו של ציפסט מיושן של NVIDIA, ללא תמיכה במעבדים 4 ליבות של AMD

פורסם
  • מחבר

ומה אים הלוח של asus M3NV78 EMH-HDMI הלוח-של gigabyte טוב מימנו או ההפך?

פורסם

זה בערך אותו הדבר, פשוט גיגה בייט טיפה יותר טובים. בסה"כ זהה.

פורסם

אל תקשיב לשטויות האלה. למה לתקן דבר שלא לשבור.

אין לך בעיות עם הלוח הנוכחי אז למה להחליף לעזאזל? אני לא רואה אפילו סיבה אחת טובה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים