פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אם יש ברשותי עותק (חוקי כמובן) של סרט DVD ואני רוצה לנגן אותו דרך HDD חיצוני שמתחבר ב USB ,איך אני יכול לעשות את זה? עם HDD פנימי אני יכול להמיר את ספרית ה VIDEO TS לקובץ אימג' (NRG) ואז לנגן אותו בכונן וירטואלי....איך עושים את זה עם כונן USB ?
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר למה שלא תוכל לעשות ממנו כונן וירטואלי דרך כונן USB? צודק....לא חשבתי על זה . אבל הרעיון הוא לנגן את הסרט על נגן DVD שיש לו יציאת USB. ונגנים כאלו לא יודעים לקרוא קבצי NRG ....יש דרך אחרת? מנסיוני ,דאבל קליק על קבצי ה-VOB בתיקית ה VIDEO TS לא מנגנת את הסרט בשלמותו אלא רק את הקובץ הספציפי (וללא תרגום...) .יש מצב שאני טועה ואפשר לנגן סרט דרך HDD ללא יצירת אימג' אלא דרך תיקית ה-VIDEO TS עצמה?
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר אז תמיר את הסרט לקובץ AVI, וזהו. יש תוכנה לזה בסטיקי תוכנות מומלצות.כן,זאת גם אפשרות, אבל זה לוקח כמה שעות לכל סרט ואוכל את המעבד....תודה בכל מקרה.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר הקפצה....לא חייבים לצרוב את ספרית ה VIDEO TS כ NRG .דאבל קליק על קובץ VIDEO_TS.IFO יפתח לך את הסרט מהדיסק הקשיח ויראה את המניו וינגן את הכל רצוף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.