פורסם 2008 במרץ 1717 שנים המליצו לי על המוכר הזה:http://item.express.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&tr=hp&item=320227566736&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DExpressהוא מוכר גולד לייב ל13 חודשים ללא צורך במשלוח, שעה לאחר הקנייה הוא שולח את השם והססמאשל הלייב ללקוח במייל. והוא כמובן מוכר בחצי מחיר מאשר מוכרים בארץ.הבעיה שלמרות שאני רשום לEBAY כשאני מנסה לרכוש ממנו כרטיס אז EBAY מכריחיםאותי לרשום כתובת בארה"ב למרות שאני מישראל וכשאני מגדיר כתובת מארה"ב אז הם כותביםשהם לא מצליחים לאמת את הויזה שלי. כבר קניתי פעם עם הויזה שלי מPAYPAL ככה שלא אמורה להיות בעיה..למישהו יש פיתרון מקורי או קנה ממוכר אחר בEBAY ולא נתקל בבעיה כזאת?
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים תנסה לקנות בעזרת PAYPAL פשוט תכניס כסף לPAYPAL ואז תקנה ככה הLIVE זהב לא נתמך רשמית בארץ אבל אין לי מושג למה מחייבים אותך בEBAY להכניס כתובת מארצות הברית הם לא קשורים לשרות עצמו
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר אני לא חושב שיש LIVE כלשהו שנתמך בישראל.. בכל מקרה, יש !! הצלחתי לקנות ממישהו אחר כרטיס לייב גולד ל13 חודשים במחיר של 175 שקלים עכשיו אני רק צריך לחכות שישלחו לי את הקוד של הכרטיס במייל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.