פורסם 2008 במרץ 1617 שנים המפרט הוא E45008800GT 2GB OCZ 800MHZCORSAIR 450WGIGABYTE P35 DS3Lאו GIGABYTE P35 DS4ההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 300 שקלאני רוצה להוציא את כמעט את המקסימום אם OC מה יהיה יותר טוב?שווה את ההפרש הכספי?
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים אם אני זוכר נכון הDS4 בעל בקר RAID ,יש לו CF ועוד כמה פיוצ'רים שלא קשורים לOC.אם רוצה לוח סבבה לOC אז לך על הDS3L. אם אתה צריך את שאר התכונות של הDS4 אז מה לעשות תאלץ לשלם עוד כסף.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר CF? בקר RAID ?אני לא מבין בזה ממש תפרשו קצת המטרות הם OC בעיקר לא משו מיוחד אחראילו תכונות יש ל DS 4 שאין לDS3L ?זה חשוב תעזרו לי בבקשה
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים CF? בקר RAID ?אני לא מבין בזה ממש תפרשו קצת המטרות הם OC בעיקר לא משו מיוחד אחראילו תכונות יש ל DS 4 שאין לDS3L ?זה חשוב תעזרו לי בבקשה CF זה כמו SLI רק שניתן לעשות את זה רק עם כרטיסי מסך של חברת ATI ז"א שני כרטיסי מסך על אותו לוח כאשר רק אחד מוציא תצוגה ושניהם משתמשים במעבדים הגפראים שלהם כדי לתת יכולות יותר גבוהות במשחקים עיבוד תמונה וכוד'.מערך RAID מאפשר לקחת שני דיסקים קשיחים ושכל מה שנכתב בדיסק הקשיח הראשי נכתב גם לשניאם שני האופציות הללו לא דרושות לך אז תלך על DS3L.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר הבנתי אבל אני שם גם ככה 88GT אני לא חושב שיש שני כרטיסים של ATI שיעלו כמוהו אך יתנו ביצועים יותר טובים אני ישאל בפורום כרטיסי מסך אם יש מצב שיש כזה כרטיסבכל אופן ,תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.