עבור לתוכן

מפרט מחשב ב8000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הDUAL כי זה נותן יותר ביצועים וביחס של ביצועים למחיר אז זה נותן המון ב20$, ואולי תשקול לקנות את הסטיק עם ה CL2 שיתן גישה מהירה יותר לזיכרון, כלומר ביצועים טובים יותר.

וNIKE אמרת יפה בעצמך, במעבדים כשעושים OC או שהם נותנים ביצועים יותר טובים או שהם הולכים קאפוט. ולגבי כרטיסי המסך זה יכול לפגום בביצועים שלהם ושינוי קירור על הכרטיס מוריד אחריות ולא כל אחד רוצה להתעסק עם זה כי זה גם מסכן את הכרטיס ע"י קצר אפשרי עם חיבור מתכות שונות על גבי הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

בסדר, החלטתי, ואני אלך על שתי סטיקים של Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue. תודה על ההמלצה ;D

פורסם

נכון שקיימות סכנות, אבל זוהי לא סיבה שמונעת מאנשים לבצע את אותן פעולות. הביצועים של הR9700 מספקים מאוד בדיוק כמו ביצועיהם של המון כרטיסים אחרים. כשהזכרתי את האוברקלוק, זה היה באשר לתקופה בה האחריות על הכרטיס תיפוג (כי במילא האוברקלוק [עדכון הביוס] יבטל גם הוא את האחריות) ולא בזמן שהוא בכלל לא זקוק לתוספת הביצועים. אני שוב ממליץ לחסוך את הכסף ולרכוש את הR9700 או את הR9500P. אין טעם בR9700P.

הסדרה הכחולה של Mushkin כלל לא משתלמת, Mortar, לאחד שלא יבצע OC. אני אעדכן את ההמלצה שלי לזיכרון ג'נרי בעל צ'יפ של Winbond.

עריכה- ממש לא. תוספת הביצועים היא מאוד לא ניכרת וכמעט ושלא קיימת. מבחינת הרגשה, היא לא קיימת. תוספת של 0-2%.

פורסם

אז רגע איך מעבדי P4 בעלי באס של 533 ו800 מה"ז מנצלים את הזכרונות DDR עם 400MHZ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים