פורסם 2008 במרץ 1517 שנים לאחרונה רכשתי הרדדיסק חיצוני של WD אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה כמו בהרדדיסק פנימי?
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אם הביוס שלך תומך בBOOT מ USB אז לא אמורה להיות בעיה.השאלה בשביל מה אתה צריך את זה?
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים מחבר בעיקר כן בתיאוריה אבל למשל יש לי מחשב שקיבלתי מחבר והוא נתול הרדדיסק ולי קיים הרדיסק חיצוני אז אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה לחבר אותו לUSB ולשים אותו בסלון ולחבר אותו לטלויזיה כי ם המארז שלו מותאם לזהולעיניינו אני יכול להתקין מערכת הפעלה עליו?
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים כפי שנאמר כבר ,אם הלוח שלך תומך ב usb boot אז ברור שאפשר.לביצועים מרחיקי לכת אין לצפות ,שלא תטעה.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים אי אפשר חלונות XP, או בכל אופן לא בקלות.יש לשנות כמה מרכיבים בדיסק ההתקנה של חלונות XP - וגם אז אני לא משוכנע לחלוטין שזה יעבוד.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים היה פעם איזשהו מדריך, לא מצליח לאתר כרגע.זה לא עובד בגלל שבזמן העלייה, חלונות XP מאפסת את באס ה-USB ולא תוכל להמשיך לעלות משם.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר הבנתי אותך בקיצור אני ירד מיזה זה מימלא לא כזה חשוב לי..כבר ניקנה דיקס פנימי רגיל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.