עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח+מעבד מתאים,תקציב של עד 2K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לשדרג קצת את המחשב וחשבתי על ערכת השבבים החדשה (X38) והמעבד החדש E8400 של אינטל (לא מעוניין כלכך במרובע ליבות ובמיוחד לא ב65NM כדוגמת הQ6600 ומרובעי הליבה החדשים יעלו די הרבה),עכשיו חשבתי לייבא אותם מחו"ל אך לא מצאתי קישורים מתאימים (והאם כדאי להביא כאלו חלקים מחו"ל??מתוכנן OC די רציני).

חשבתי על הלוח של ASUS הP5E החדש כי הוא מגיע עם באנגל עשיר ומגוון מאוד ומאוד מושך אותי ועל המעבד הנ"ל(יש לציין שיש לי קירור BIG TYPOON ומשחת קירור מותאמת כיוון שאני מרכיב את הרכיבים של AC).

לשאלתי מה שווה כספית יותר לייבא מחו"ל (אם ההפרש די רציני אז אשמח ללינקים מתאימים מחנויות ששולחות ארצה כיוון שיש לי אפשרות לפטור את החבילה ממכס כיוון שאני חייל,או ששווה יותר לקנות בארץ את הרכיבים כי אני מתכנן OC וגם די צריך אחריות אז האם ההפרש הכספי שווה קנייה בארץ או מחו"ל??),אז להזמין מחו"ל או מהארץ את הרכיבים הללו ואני גם צריך לינקים (למרות שIQPC הציעו את המעבד ב986 ש"ח ועכשיו העלו ל1000+ ללא סיבה ונרשמתי כבר למעבד,ממש בושה!)

אשנח ללינקים והסברים על כדאיות לקנות מהארץ/חו"ל מחברי הפורום.

פורסם
  • מחבר

מישהו??

וסליחה על הדאבל-פוסט

פורסם

עקרונית כדאי לקנות בארץ בגלל האחריות , ההפרשים במחיר הם בסביבות 30%

הייתי ממליץ על ערכת שבבים P35 , לא פחות טוב ויותר זול , הלוח המומלץ הוא ASUS P5K-E/WIFI-AP

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=372

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן OCדי משמעותי וד"א שמעתי ממספר אנשים וגם מאנשים מבינים בתחום שציפסט הX38 תוכנן מראש למעבדי ה45NM לעומת הP35 ששוחרר עדכון ביוס שמעדכן אותו לקבל את המעבדים.האם הציפסט P35 תומך תמיכה מלאה במעבד E8400 ואני די רוצה את ערכת השבבים החדשה למען היענות טובה יותר לעתיד (בעוד שנה-שנה וחצי) שיצאו מעבדים יותר חזקים ושהלוח יוכל להיענות להם ולספק להם תמיכה נאותה.

לגבי לינקים לחנויות מחו"ל ששולחים לארץ אשמח לקבל וגם לינקים לגבי חנויות זולות פה בארץ לרכיבים והמלצות/הסברים נוספים.

פורסם

מעבר למעבדים שיצאו עכשיו .לא יהיה לך למה לשדרג בעוד שנה .שנה וחצי.

בשנה הבאה הולכים לצאת לוחות עם סוקט אחר ומעבדים אחרים.

זאת הסיבה שכרגע אני לא פוסל את AMD

פורסם

הP35 אמור לעבוד מעולה זה לא כמו בAMD שלפעמים העדכון ביוס עדיין הHT מוגבל ל2000 בP35 ה FSB התדר הוא 1333 וזה התדר של ה8400 כך שזה לא משנה לך,והP35 עולים הרבה פחות מהX38.

לגבי ההמלצה שעלתה פה על AMD-כרגע Q6600 יותר טוב מהמרובע ליבות שלהם אז אנלא רואה הצדקה אמיתית לקנות את הפנמון או כל מעבד אחר שלהם בשוק הגבוה של מעבדים.

פורסם
  • מחבר

עדיין אז איזו סיבה ממשית יש בשביל לקנות לוח שתומך X38 עם הציפסט הזה??

אם אין שום שינוי בלוחות ובאוברקלוק אז תמליצו לי על לוח P35 מבית ASUS שיכלול בתוכו גם את הבאנדל של הP5E ואני יקבל את ההמלצות ויסע לרכוש כבר ביום ראשון את הרכיבים.

ואם יש למישהו לינקים של חנויות מחו"ל ששולחות ארצה רכיבים אשמח לקבל אותם למען בדיקת עלויות מחו"ל.כרגע אני די סגור על ה8400 אך אם אני לוקח לוח יותר זול עם ציפסט P35 אז אני יעלה לסדרת הQ 45NM החדשה.ואנא פרטו את השינויים בין שני הציפסטים והאם הם משמעותיים לטווח הרחוק של עוד שנתיים-שלוש,כי אני לא רוצה לשדרג כל שנה רכיבים כאלו משמעותיים.

פורסם
  • מחבר

מישהו??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים