עבור לתוכן

בעיות טמפטורה - מה צריך לעשות ?

Featured Replies

פורסם

שלום, כבר די הרבה זמן ששמתי לב שיש לי בעיות טמפ' אבל לא היה לי תקציב בשביל קירור\מאווררים, ועכשיו השגתי טיפה תקציב בשביל זה אז אני רוצה לדעת מה צריך לקנות \ לעשות.

צירפתי לאשכול תמונה של הטמפ' של המחשב שלי. אני יודע שהטמפ' בלוח-אם שלי ובכרטיס מסך מאוד גבוהות.

המפרט:

לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard

כרטיס מסך: ASUS 8800GT G92 512MB DDR3

מארז: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER

מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache

תודה מראש. :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

הטמפרטורות נורמאליות ביותר אין לך מה לדאוג

פורסם
  • מחבר

46 מעלות בלוח-אם זה נורמלי ? במאמץ זה מגיע ל 50 פלוס, ומתוך עשרות אנשים שפירסמו טמפ' שלהם לא ראיתי מישהו אחד עם טמפ' כזו בלוח-אם למשל.

זה לא נראה לי נורמלי.

פורסם

40-50+- ללוח זה עדיין בגדר הנורמל..

בכל אופן תפרט על סידור המאווררים במארז שלך..

פורסם
  • מחבר

מאוורר אחד מקדימה שמכניס אוויר - ושני מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר.

זה מארז ממש גדול ככה שיש לי עוד מקום למאווררים אני מניח אם יש צורך בהם, בכל מקרה לפני שקניתי את המחשב קראתי ביקורות שדווקא המארז אמור לקרר בצורה טובה את המחשב, גם בגלל היותו עשוי מאלומינים וגם כי זהו Full Tower, אבל הטמפ' הם בגדר ה "נורמל" אני רואה ולא פחות.

יש הצעות ?

פורסם

נסה לבדוק את מהירות הסיבוב של המאווררים...והסידור הנ"ל של המאווררים הוא הסטנדרט למארז שלך..מעבר לזה תצטרך "לקמבן" דברים...

פורסם
  • מחבר

צירפתי תמונה מהתוכנה של Speed Fan, אלו הם המהירויות ? אני יכול לעשות שהם יסתובבו יותר מהר ? כי בתוכנה הזאתי אני לא מצליח לשנות את המהירות שלהם.

אני מוכן "לקמבן" אם זה מה שיעזור לי בטמפ' ואם אין דרך אחרת, אני פתוח להצעות, כי אני מעוניין שיהו לי טמפ' נמוכות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תחליף את המאוררים שבאו עם המארז, הם לא שווים כלום...ממש ממש כלום. אור כחול יפה אבל עושים טובה שהם מסתובבים.

פורסם
  • מחבר

תבדוק שהפוציומטר על מקסימום...

מה זה פוציומטר?

תחליף את המאוררים שבאו עם המארז, הם לא שווים כלום...ממש ממש כלום. אור כחול יפה אבל עושים טובה שהם מסתובבים.

אני אשמח ליותר מידע בבקשה... כמה יעלה לי להחליף? האם מה שאני יחליף יהיה שקט כמו המאווררים שעכשיו שקטים (כי השקט חשוב לי מאוד) ? ואני צריך מאווררים באותו גודל כמו אלה שקיימים או שזה לא עקרוני ?

פורסם

מה זה פוציומטר?

אני אשמח ליותר מידע בבקשה... כמה יעלה לי להחליף? האם מה שאני יחליף יהיה שקט כמו המאווררים שעכשיו שקטים (כי השקט חשוב לי מאוד) ? ואני צריך מאווררים באותו גודל כמו אלה שקיימים או שזה לא עקרוני ?

יש לי מאורר מארז ג'נרי בגודל 120 שמסתובב על 1300 RPM ושלך רק 800+- ...

תחליף את המאוררים או שתנסה לחבר אותם דרך הספק ישירות, שלי מחובר ללוח אם ונשלט ע"י לוח אם (גם של ג'יגהבייט) ולכן יכול להיות שזה פשוט מאוררים מעפנים (מוזר .. מבית ג'יגהבייט)

פורסם

אין פוטנציומטר (נגד משתנה) במארז הזה לשליטה על המאוררים. המאוררים במארז הזה חרישיים אבל דוחפים מעט מאוד אויר.

יש מספיק מאוררים שקטים וחזקים אבל הם לא זולים.

יש לך את הAC , טובים ולא יקרים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595

יש לך גם את ה Scythe 120mm MINEBEA שיותר חזקים ועולים גם יותר כמובן http://tms.co.il/product/4311

פורסם
  • מחבר

בקשר ללינקים שנתת - המחיר הוא לכמה מאווררים יחדיו או למאוורר אחד, ובעצם יש צורך להזמין 3 יחידות ?

והאם כל מאוורר כזה, יכול גם להכניס אוויר ולהוציא, ואני פשוט יכול לשלוט בזה, או שצריך לקנות ספציפית כאלה שמוציאים וכאלה שמכניסים אוויר ?

ואמורה להיות בעיה מסויימת להחליף את המאווררים הקיימים או שזה צריך להיות פשוט ? מאחורה שני המאווררים בולטים ולא מחוברים לשום דבר ונראה שיהיה די קל להוריד אותם... אבל המאוורר הקדמי למשל נמצא בתוך ברזל כזה של המארז ואני לא רואה שום בורג ולא רואה איך אפשר להחליף אותו (ולא יודע למה הוא מחובר).

תודה.

פורסם

יש לי את אותו המארז....

המחיר הוא למאורר אחד בלבד. כל מאורר מזיז אויר, הכיוון משתנה אם אתה הופך את המאורר. מאחור מוציאים מקדימה מכניס.

המאוררים מאחורה מוחזקים ע"י פינים מפלסטיק ש"צפים" בתוך שרוול גומי (לשיכוך ויברציות וראשים מהמאוררים). המאורר הקדמי ניתן להחלפה ע"י פרוק הפאנל הקדמי. יש שם מסגרת פלסטיק עם רשת שמחזיקה את המאורר. כולם מחוברים לצמה אחת (כל השלושה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים