פורסם 2008 במרץ 1517 שנים לא מזמן התקנתי את ubuntu 7.10 בתקווה לעבור אליו ולזרוק את הwindows. אחד הדברים שאני הכי משתמש בהם במחשב, זה לצפות בסרטים דרך הטלויזיה בעזרת חיבור הtvout. בגירסת הדרייברים של windows יש אפשרות שנקראת theater mode שבו הדרייבר מזהה וידאו שמנוגן במחשב ומציג אותו בטלויזיה. לאחר מספר חיפושים בגוגל הבנתי שאין את זה בלינוקס . יש ברשותי כרטיס ATI Radeon 9100 עקבתי אחרי המדריכים באתרים השונים והתקנתי את הגירסה הקינינית של הדרייבר. ברגע שאני בוחר בו , ועושה ריסט. הXorg עולה לי עם רזלוציה מוגבלת של 1028*768 ותדר רענון נמוך 50Hz אבל בטלויזיה אני רואה את זה בצורה תקינה. ניסיתי לשנות את הזלוציה של המסך ואז בכלל Xorg נדפק ועולה בצורה מטושטשת ברגע שאני מחזיר לדרייבר הדיפולט, במחשב זה נראה תקין ובטלויזיה אני לא רואה את זה בכלל. האם יש פתרון של Cloning בלינוקס? כלומר כל משאני רואה במחשב אני יראה בטלויזיה (והכרטיס ידע לשנות את הרזלוציה בהתאם לסוג היציאה) משהו התנסה בהגדרת tv out בלינוקס?
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר האמת שלא, ניסיתי לשנות את הרזולציה של המסך בעזרת הscreen and graphics ברגע שאני משנה את זה למשהו שהוא לא 1024*768 על 50 HZ אני רואה את הX בצורה מטושטשת. לאחר שקראתי עוד קצת כתבות אני מאמין שהבעיה זה בקינפוג של הxorg.conf שלי אם למשהו יש ניסיון בהגדרה של אחת כזה לעבודה בtv out זה מאד יעזור לי. דרך אגב משום מה הATI CCC מסרב לעלות, ואני לא יודע למה... אני ממש כבר מתחיל להתיאש מהלינוקס הזה
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים אל תתיאש מלינוקס, תתיאש מATI, כשאני התקנתי לינוקס, הדבר הראשון שעשיתי זה להחליף עם אחותי את הGF 4 שלה ב9550 שלי בכל מקרה, cat /etc/X11/xorg.conf > xorg.txtתעלה את הקובץ שהוא יצר לפה ואני אנסה לסדר
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר זה הקובץ דיפולט של X11 .במצב הזה אני רואה מסך שחור בטלויזיהוהרזלוציה במסך מחשב היא 1152X862 עם תדר רענון של 85Hz.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר זה הקובץ שנותן אחרי שאני משתמש בכלי של aticonfigאחרי האיתחול של הx11 הוא עולה לי ברזולציה המוגבלת הזאתורושם לי מן אזהרה שהוא במצב של low graphicsאבל במצב הזה אני רואה טלויזיה.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.