עבור לתוכן

צריך עזרה עם זכרונות !

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי:

מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel

לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L-

?

ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V

דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS

כרטיס מסך- GIGABYTE NVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe

מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM

קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX"

S-FDB 120mm Quie

אני מעוניין שהזכרונות יהיו 800 מגה הרץ..

השאלה שלי היא איזה חברה לקנות ומה זה זכרונות עים CL5 ?

כי זה מה שאמרו לי לקנות

אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך תשובה בדחיפות בכדי שאוכל להזמין את המחשב.

תודה

פורסם

לך על הKINGSTON 800MHZ ובקשר לCL5 אנלא בדיוק מבין בזה אבל זה תזמון ובשיל לעשות OC לרוב לוקחים CL4 לפי מה שידוע לי... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אהה אני לא מתכוון לעשות OC ואני שואל כי אמרו לי שעדיף חברות אחרות ולא קינגסטון

פורסם
  • מחבר

נו אז מה לקנות חבר'ה?

פורסם

באמת שלא משנה, ותאמין לי את לא צריך 800 אם אתה לא עושה OC, הבדל הביצועים בין הזיכרונות הכי

חזקים לבין הכי חלשים מסתכם ב 6% בלחץ וזה בעיקר בתוכנות שאני משער שאתה לא מתעסק איתם.

אם אתה רוצה משהו באמת טוב ואתה חושב שאולי תירצה בעתיד לעשות OC, יש את ה- BLACK DRAGON

של GEIL ב IQPC ב 450 שקל, לפי דעתי אם כבר משקיעים כזה הרבה על מחשב, למה לא לחשוב טיפה קדימה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז 800 זה לא חשוב כל כך? כי השימושים שלי במחשב הם שירים משחקים וקצת סרטים..

רציתי 800 לעתיד אבל אם ככה אז אולי אני ירד ל667 אבל בכול מקרה רק על הBLACK DRAGON אתה ממליצץ? יש עוד אופציות?

ולקנות CL5 או לא?

אני כנראה קונה בFOXPC ...

פורסם

אם אתה רוצה 2 אז :

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=10

אם אתה רוצה 4 אז :

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=17

אל תיתפס על הדגמים אם אתה לא עושה OC זה לא משנה, אבל למה ליסגור דלתות ? אם פתאום תירצה לעשות ?

אני אגיד לך מה אני חושב, בדגמים של ה- 2 של 2 יש מבחר דיי גדול אבל על הזיכרונות האלא קראתי, והם גם עולים כמו כולם (450-+)

אז למה לא ?

לגבי 2 ג'יגה, אני לא מוצא שם 2 ג'יגה ב 200 שקל (כמו כל החנויות), לא יודע למה, אם אתה רוצה 2 ג'יגה עדיף לך לקנות מחנות אחרת אולי גם תמצא

דגמים טובים יותר ל OC שאולי תירצה לעשות בעתיד.

גילוי נאות : אני לפני בערך שנה לא הבנתי כמעט כלום במחשבים ועכשיו אני מזה מתלהב מכל ה OC וזה, תחשוב

שאתה יכול לעבור את ההגבלה של החברה המייצרת ולמתוח את המעבד עוד ! כמו שאמרתי למעלה, לא כדאי עכשיו

להגביל את עצמך במשהו שיכול ליהיות שירצה לעשות, חבל.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז כדאי בעצם ללכת על 4 גיג'ה שהבאת פה? כי מבחינת מחיר זה סבבה זה התקציב שלי לזכרונות...דרך אגב החברה הזאת יותר טובה מלמשל קינגסטון וקרוייסר?

פורסם

אין משמעותי בחברות.

ול OC קטן זה גם לא ממש משנה הדגם, אבל כולם אותו מחיר אז למה לא לקחת את מה שיש עליו ביקורת טובה ?

במקומך הייתי לוקח 4 ג'יגה, אבל אתה תיהיה חייב לעבוד עם מערכת הפעלה של 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

סבבה פשוט לא מכיר את החברה הזאת אבל אם אתה ממליץ אני ילך על הזכרונות שהבאת 4 גיגה של גי'ל...ומה זאת אומרת מערכת הפעלה של 64 ביט?

(אני פשוט לא מבין בזה כלום)

פורסם

מערכת הפעלה של 64 ביט, כמו שזה נשמע...

זה פשוט מערכת הפעלה אחרת (עדיין XP או ויסטה וזה, אבל הגירסה שונה), והיא זזה יותר חלק ונותנת יותר ביצועים במשחקים מסויימים,

למשל בקרייסיס יש תוספת של משהו כו 10% לפי מה שאני יודע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים