עבור לתוכן

ארבעה סטיקים מסוג OCZ ReaperX, יש לוח שאפשר להרכיב עליו ארבעה כאלה?

Featured Replies

פורסם

האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון?

בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותר

משני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים?

אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות:

1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו.

2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור.

3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.

פורסם

א. למה לוח אם של AMD? המעבדים של אינטל עוברים את המעבדים של AMD בכל המבחנים הרלוונטיים (ועם תקציב כמו שלך אני מניח שאין בעיה להשלים את ההפרש)

ב.עדיף להשיג את הREAPER הרגילים במקום להוריד את הקירור המיוחד

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאני הולך על מעבד של AMD, פשוט יש לי פה לוח ל AMD והסלוטים שלו צמודים ולכן הזכרונות לא נכנסים ברביעייה.

גלשתי למספר אתרים של יצרניות לוחות אם והורדתי את הספרים של מספר לוחות אם שאני מתעניין בהם

ונראה שישנו רווח אבל הוא לא נראה מספיק גדול, פירסמתי כאן כי רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ה ReaperX

ביינתיים נראה שאני אאלץ להחליף אותו ב Reaper הרגילים או למצוא מישהו עם לוח לאינטל שאוכל לבדוק

את הזיכרונות עליו.

פורסם

קצת גיגול ענה על השאלה

אפילו הלוחות הכי יקרים של OCZ (הסטרייקר) לא יכולים להכניס בהם 4 ריפרX

נציג החברה בפורומים אמר שהם "עובדים על זה" או משהו בסגנון אבל לא הייתי מחכה ולוקח 4ריפר רגילים

פורסם
  • מחבר

עובדים על זה? :lol:

טוב אני אחליף את הסטיקים לReaper's רגילים, זה נראה לי הכי פשוט וגם יש לי 14 יום לעשות את זה.

פורסם

הם עדיין בקופסא לא?

והם בעצם הולכים לעשות גרסא חדשה שלהם שהגוש למעלה יותר קטן

פורסם
  • מחבר

כן, אתמול קיבלתי אותם עם מארז וספק כוח, חלקים ראשונים בדרך למחשב חדש.

הבעיה היא לא רק בקירורים העליונים אלא בגופים שמורכבים על הזיכרון עצמו, בגלל ה Heat Pipe

הם מאוד שמנים ולכן הסטיקים לא יכולים להיכנס ביחד.

img2871rs7.jpg

פורסם

כמו שאמרנו לך כבר קודם...

תוציא מהקופסאות ותן קצת תמונות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים