פורסם 2008 במרץ 1417 שנים האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון?בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותרמשני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים?אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות:1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו.2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור.3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים א. למה לוח אם של AMD? המעבדים של אינטל עוברים את המעבדים של AMD בכל המבחנים הרלוונטיים (ועם תקציב כמו שלך אני מניח שאין בעיה להשלים את ההפרש)ב.עדיף להשיג את הREAPER הרגילים במקום להוריד את הקירור המיוחד
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר לא אמרתי שאני הולך על מעבד של AMD, פשוט יש לי פה לוח ל AMD והסלוטים שלו צמודים ולכן הזכרונות לא נכנסים ברביעייה.גלשתי למספר אתרים של יצרניות לוחות אם והורדתי את הספרים של מספר לוחות אם שאני מתעניין בהםונראה שישנו רווח אבל הוא לא נראה מספיק גדול, פירסמתי כאן כי רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ה ReaperXביינתיים נראה שאני אאלץ להחליף אותו ב Reaper הרגילים או למצוא מישהו עם לוח לאינטל שאוכל לבדוקאת הזיכרונות עליו.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים קצת גיגול ענה על השאלהאפילו הלוחות הכי יקרים של OCZ (הסטרייקר) לא יכולים להכניס בהם 4 ריפרX נציג החברה בפורומים אמר שהם "עובדים על זה" או משהו בסגנון אבל לא הייתי מחכה ולוקח 4ריפר רגילים
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר עובדים על זה? טוב אני אחליף את הסטיקים לReaper's רגילים, זה נראה לי הכי פשוט וגם יש לי 14 יום לעשות את זה.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים הם עדיין בקופסא לא?והם בעצם הולכים לעשות גרסא חדשה שלהם שהגוש למעלה יותר קטן
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר כן, אתמול קיבלתי אותם עם מארז וספק כוח, חלקים ראשונים בדרך למחשב חדש. הבעיה היא לא רק בקירורים העליונים אלא בגופים שמורכבים על הזיכרון עצמו, בגלל ה Heat Pipe הם מאוד שמנים ולכן הסטיקים לא יכולים להיכנס ביחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.