פורסם 2003 באפריל 2722 שנים אני צריך הלמלצה למשחק ראלי טוב לPC, נמאס לי מ need for sped 6 משחק ממש יבש אני צריך איזה ראלי רציני משהוא טוב. תודה 8) נב: אם אפשר גם לצרף תמונות או קישור לאתר המשחק
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים Microsoft RalliSport Challenge, ללא שום ספק, המשחק מכוניות הטוב ביותר, הריאליסטי ביותר, המהנה ביותר שנתקלתי בו.בעל גרפיקה ממש גבוהה.. משחק ממש מוצלח.אם תשיג אותו, תאמין לא יקח לך הרבה זמן עד שהוא ימאס עליך.
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים מחבר לירן שיחקת ב Microsoft RalliSport Challenge ?סליחה....שכחתי להגיד אני מתכוון למרוצי ראלי של מכוניות (206 פז'ו, סובארו ...) ולא מרוצי באגי.
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים תנסה את Colin McRae Rally 3, חם מהתנור, נראה אחלה.http://www.codemasters.com/colinmcrae3/uk/screenshots_pc.php
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים לירן שיחקת ב Microsoft RalliSport Challenge ?סליחה....שכחתי להגיד אני מתכוון למרוצי ראלי של מכוניות (206 פז'ו, סובארו ...) ולא מרוצי באגי.אם זה מה אתה מחפש מה שהמלצתי לך זה בול בשבילךבקשר לקולין מקריי 3 - הוא יצא נכון לעכשיו רק לפלייסטישן 2
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים Microsoft RalliSport Challenge זה משחק עם סובארו אימפרזה טורבו ופז'ו 206 ראלי!מה הקשר לעזאל משחקים של באגים זה עם סובארו והכל אחי!
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים Microsoft RalliSport Challenge, ללא שום ספק, המשחק מכוניות הטוב ביותר, הריאליסטי ביותר, המהנה ביותר שנתקלתי בו.בעל גרפיקה ממש גבוהה.. משחק ממש מוצלח.אם תשיג אותו, תאמין לא יקח לך הרבה זמן עד שהוא ימאס עליך.אכן משחק מעולה . כל מילה שלך נכונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.