עבור לתוכן

בעייה של זכרון או לוח-אם??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק?

עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון?

אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה.

מחכה לעזרה.

תודה!

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק?

עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון?

אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה.

מחכה לעזרה.

תודה!

המחשב מצפצף שאחד מאלה אינו פועל כראוי: מעבד, כ.מסך, זיכרון ולוח אם.

אם אתה מוציא את הזיכרון המחשב אמור לצפצף, אם הוא לא אז יש סיכוי שלוח האם הוא הבעיה.

ממה שאתה כותב אני לא מצליח להבין מה לא בסדר, תנסה להחליף את חלק מהחלקים שציינתי לעיל ותבדוק תוצאות אז(לא הוצאה אלא החלפה, ממה שכתבת לא ברור אם רק הוצאת את הזיכרון או שהחלפת אותו).

פורסם

איך נשמע הצפצוף?מקוטע?צפצוף אחד ארוך?מקוטע קצר?מקוטע ארוך?

הלוח אם מבדיל בין תקלות שונות בצפצופים שונים תפתח את החוברת שקבלת עם הלוח אם בפרק Troble Shooting

ותבדוק על איזו תקלה מעיד הצפצוף הספיציפי ששמעת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים