פורסם 2008 במרץ 1317 שנים אני מעוניין לחסום כתובת IP ספציפית ברשת LAN בייתית, בצורה כזו שאוכל לחסום ולאפשר גישה כאוות נפשי.יש למישהו רעיון?תודה מראש
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אני מעוניין לחסום כתובת IP ספציפית ברשת LAN בייתית, בצורה כזו שאוכל לחסום ולאפשר גישה כאוות נפשי. יש למישהו רעיון? תודה מראש איך אפשר לענות לך אם לא נתת שום פרט ? לא כתבת איך אתה מחובר ומה המטרה, אל תגיד רק שאתה רוצה לחסום את אחות שלך (שוב ) .
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר אני מחובר דרך האב למודם הביתי(ADSL)ואני רוצה לחסום דרך המחשב שלי.אפשרי?
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר אמת.כל דרך שיהיה אפשר לחסום מחשב ספציפי דרך IP (או כל דרך אחרת, for argument sake) למודם.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים תן פרטים על מודם/נתב ששתה מעוניין להדיר בו את החסימה כמו חברה ודגם.בכל נתב יש מה שנקראה mac filtering שזה בעצם מנגנון לחסימת כתובות פיזיות ברשת.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים באמת Ip זה לא יעיל כי לרוב הגולשים אין איפי סטטי ולכן הוא משתנה...לכן באמת אם מדובר בראוטר יש לך תאופציה של mac filtering
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחבר הדגם של הראוטר שלי הוא b-focus 270PR באמת Ip זה לא יעיל כי לרוב הגולשים אין איפי סטטי ולכן הוא משתנה...לכן באמת אם מדובר בראוטר יש לך תאופציה של mac filteringאיך אני משתמש באופצייה הזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.