עבור לתוכן

עזרה|לא מוצא את הג'אמפר!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל איך אני נכנס לCPUZ ואיך אני אמור לדעת מה היה לי קודם?

אם אני אמור לזכור ואני לא זוכר יש דרך אחרתלדעת מה היה לי קודם?

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צריך תוכנה שנקראת CPUZ. לדעתי כדאי לך לעשות חיפוש קטן בפורום לפני כל שאלה.

האם נגעת בחומרה של המחשב?

ד.א. אל תשכח לכוון את שעון המערכת דרך הביוס.

פורסם

תאמת יכול להיות נדפק משו במעבד בגלל הOC, אם אתה טוען את ההגדרות לדיפולט אז לא אמור להיות בעיה של הרכיבים (הכל אמור להיות אוטומטי בכלמקרה)

אם יש לך בעיות באינטרנט אתה תמיד יכול להתקשר לשירות לקוחות שלהם ולקבל העלאה במהירות חיבור, כל מה שצריך זה עצבים לשבת ולשחק את המשחקי תופסת של השירות לקוחות..כל אחד מעביר אותך מ"אחראי לענות לטלפון" ל"אחראי להגיד שלום בטלפון" וכן הלאה..

אם אתה רוצה לזרז תהליכים אז מה שהם תמיד עושים זה מעבירים משירות לקוחות לתמיכה תכנית,שם הם שומעים שאתה גיימר והם אומרים "אה,יש לנו בעיה עם משחקים שהם יותר איטיים מסתם גלישה,תדבר עם שירות לקוחות" ואז אתה צריך להתקשר שוב לשירות לקוחות והם בד"כ מעלים לך את המהירות חיבור (במקרה הכי גרוע אתה מאיים להתנתק מהחברה זה גם עובד הרבה פעמים).

פורסם
  • מחבר

אתה צריך תוכנה שנקראת CPUZ. לדעתי כדאי לך לעשות חיפוש קטן בפורום לפני כל שאלה.

האם נגעת בחומרה של המחשב?

ד.א. אל תשכח לכוון את שעון המערכת דרך הביוס.

אחי אני לא נגעתי בכלום רק ניסיתי לעשות oc

אחרי זה איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה לאחר מכן המחשב פעל לאט אז הגעתי לביוס ועשיתי load optimized fefault

ועכשיו המחשב עדיין עושה בעיות,הוא טיפה איטי וזה לא בעיה רק באינטרנט כי גם (לדוגמא) כשכנסתי לcall of duty הרגיל זה נתקע לי (מה שלא קרה קודם)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהבנתי מה הבעיה

בזמן האחרון המעבד שלי מתאמץ יותר מידיי

שהמחשב נח אז הוא על בערך 4% שימוש ושאני מתחיל להשתמש בו (לדוגמא) נכנס למחשב שלי או לכל מיני תפריטים אחרים השימושב במעבד קופץ ל50% וגם יותר [עריכה: ומגיע גם ל100 אחוז בקלות]

וגם החום שלו מוגזם

שהוא נח אז הוא על 50 מעלות ושהוא בשימוש הוא על 70, 80 ולפעמים גם 90 מעלות

אולי זה הגורם לבעיות

מה עושים?

תודה מראש

פורסם

איזה מעבד, לפי כמה זמן נקנה והאם ניקית את גוף הקירור שלו בזמן האחרון?

פורסם
  • מחבר

המעבד מסוג Intel Pentium 4 3.00MHz הוא נקנה לפני בערך שנתיים

וכן ניקיתי את המאוורר שצמוד אליו בדיוק לפני שהמחשב ניהיה עגלה

פורסם

אולי זה הסיבה (לא שמת את הקירור טוב או בלי משחה ואז הטמפ' עולות ואז הוא נכנס ל throttle).

פורסם
  • מחבר

בהתחלה פחדתי שלא שמתי את המאוורר טוב אבל בדקתי והוא בדיוק במקום, כל הדברים מוכנסים למקומם והוא מהודק למעבד

אולי זה בגלל שלא שמתי משחה אחרי שפירקתי אותו והרכבתי אותו מחדש

??????????????????????????????????

פורסם

באמת לא שמת משחה? אז זוהי הסיבה לחום. בדקת טמפט' עם אוורסט אולי?

פורסם
  • מחבר

כן

בדקתי טמפ' באוורסט ואת אחוז הניצול דרך Alt+Ctrl+Delete(מנהל המשימות) וגם דרך אוורסט

פורסם

אולי זה בגלל שלא שמתי משחה אחרי שפירקתי אותו והרכבתי אותו מחדש

להוסיף הרבה סימני שאלה לא עושה אותך יותר חכם.

פורסם
  • מחבר

אמ... בד"כ רק מקצוענים שמים משחה?

כי אם לא אז אני אנסה לשים בעצמי לפי מדריכים

פורסם

תשמע אין דבר כזה "מקצוען"

כל אחד יכול להיות כזה

אבל מה שעשית לא קשור למקצוען או לא פשוט סיכנת את חיי הרכיב והמחשב בזה שלא הכנסת על המעבד מעט משחה זה מונע את העברת החום על ידי המאוורר ומכניס את המעבד לטמפרטורה שיכולה לשרוף אותו

יש לך מזל שהוא לא נשרף ותכבה את המחשב ותשים משחה מעט לא הרבה

:xyxthumbs:

פורסם

המשחה היא מוליך טרמי. תפקידה הוא לשפר את הולכת החום מליבת המעבד לצלעות הקרור ע"י מילוי החריצים המיקרוסקופים בשטח הפנים של המעבד וצלעות הקרור בחומר מוליך טרמי במקום אויר (שהוא מבודד טרמי).

בזה שלא מרחת משחה גרעת מהיכולת של המעבד להעביר חום אל צלעות הקרור וכתוצאה מכך לעליה קריטית בטמפרטורת המעבד.

צורה טוב למרוח משחה היא לנקות קודם כל את המעבד והצלעות עם אלכוהול ולאחר הייבוש לשים במרכז המעבד כמות בגודל של חצי אפון ואז להתקין את הצלעות.

הלחץ מהצלעות ידאג לפזר את המשחה בצורה שווה (אם ההתקנה מבוצעת נכון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים