פורסם 2008 במרץ 1317 שנים ניסיתי לעשות OC למעבד שלי ואני לא הכי מבין בזה. בקיצור קראתי שצריך להוציא את הג'אמפר כדי להתחל את הגדרות הBIOS.אני לא מוצא את הג'אמפר!יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-8I945GMFhttp://img.ferra.ru/pubimages/78949.jpgהנה תמונה של הMB.דחוף!__________________
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים אתה יכול לאפס את הביוס גם ע"י הוצאת הבטריה שלו.הבטריה זה הדבר העגול מצד ימין למטה.
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים מחבר איך אני מוציא את הבטרייה?עריכה: הצלחתי להוציא את הבטריה והחזרתי אותה ושום דבר לא השתנה
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר וואי ממש תודה המחשב נדלק והכל עובדאבל יש לי בעיה אחרת מאז שהמחשב נדלק אחרי שהוצאתי את הבטריה הוא ממש עגלההוא זז ממש לאט והמעלות של המעבד ממש גבוהות ושל הכרטיס מסך טיפה יותר נמוכות משהיו מקודםנסיתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך (קיבלת יעצה מחבר) אבל זה לא ממש עזרואני לא יודע מה לעשות אני כל פעם מריץ אנטי וירוס והוא נתקע או עושה בעיות אחרותאני חייב עזרהתודה מראש
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר תיכנס לביוס ותעשה איפוס לכל ההגדרות (load defaults או משהו כזה).מה זאת אומרת תיכנס לביוס?דרך איפה?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים רגע רגע רגע.... עשית OC למעבד בלי להיכנס לביוס מעולם?או שאולי חשבת שריסט לביוס זה שלב הכרחי לפני הOC...
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר רגע רגע רגע.... עשית OC למעבד בלי להיכנס לביוס מעולם?או שאולי חשבת שריסט לביוס זה שלב הכרחי לפני הOC...לא לא אחיחבר (קצת מטומטם) שלי עשה לי oc למעבד (לא הלך) ואז חיפשנו שעות את הג'אמפר ובסוף איפסנו את הביוס על ידי הוצאת הבטריותאז בעצם נכנסים לאיפוס הביוס כמו שנכנסים לעשות oc? (לוחצים על f12 לפני שהwindows עולה)?כי זה מה שאני זוכר שהוא עשה
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים כן זה בתוך הביוס או ע"י כפתור כלשהו (תמיד רשום אם יש איזה כפתור מיוחדאו בתפריט יציאה מהביוס (שאתה בוחר האם לשמור את ההגדרות או לא)
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אופיר אתה אמיתי? ???איך אתה מצפה לעשות oc בלי לדעת כלום, עצה שלי אל תנסה לשחק עם המערכת כי בסוף תהרוס וחבל.בכל מקרה, תכנס לביוס (מסך בעל רקע כחול..) ושם למטה תבחר defaults settings או משהו בסגנון ותאשר אותו, בהצלחה.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר אופיר אתה אמיתי? ???איך אתה מצפה לעשות oc בלי לדעת כלום, עצה שלי אל תנסה לשחק עם המערכת כי בסוף תהרוס וחבל.בכל מקרה, תכנס לביוס (מסך בעל רקע כחול..) ושם למטה תבחר defaults settings או משהו בסגנון ותאשר אותו, בהצלחה.אחי אמרתי כבר שזה לא אני עשיתי את זה זה היה חבר שליאני ספגתי את התוצאות של הטימטום שלו אחיבכל מקרה אני ינסה לעשות את זה מקווה להצליח תודה בכל מקרה[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 18:03:12שמעוהגעתי למסך המתאים ומופיעות לי שתי אפשרויות1.load optimized fefaults2.load fail- safe defaults באיזו מהן לבחור?
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר עכשיו המחשב עוד כמו שצריך תודה רבה לעוזריםאבל יש לי עוד בעיה קטנהעדיין יש איטיות מסוימת שלא הייתה לפני זה בעיקר באינטרנט ובמחשב עצמולדוגמא שאני נכנס לcall o duty ברשת זה לוקח בערך פי 4 יותר זמן ממקודם ולאחר מכן מתנתקועוד כמה בעיות קטנות של איטיות באינטרנטמה לעשות?תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.