פורסם 2008 במרץ 1617 שנים ופה אנחנו שוב עדים למה WIN כל כך שולטת למרות שאני לא מרוצה מזה איך בדיוק זה גורם לווינדוס לשלוט? במק אתה רק מעתיק את הקובץ הפעלה לספרייה שאתה רוצה וזה מותקן בווינדוס אתה צריך אשכרה להתקין שזה קצת יותר מעצבן. ו NIM: מזל טוב!
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר תודה אממ, רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כבל MINI DVI ל DVI ביותר זול מהאתר של Iדיגיטל [בארץ, לא מאיבי]
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אני עדיין לא הבנתי איך אני מתקין עליו תוכנות כמו שצריך, אניעובד מקבצי הdmg שיושבים לי על שולחן העבודה.בנוסף, אם אפשר לקבל שם של תוכנת MSN מסנג'רשיודעת לעבוד עם המצלמה של המאק, או בכלל עם שיחות וידאו.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים http://www.imamac.com/2006/10/01/basics-installing-dmg-files/זה כמו קבצי ISO במחשב שכשפותחים אותם הם נהפכים לכונן CD/DVD וירטולי כמו שעושים עם דמון טוולס בWINDOWS.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אחרי שפתחת את הDMG אתה גורר את התוכנה תיקיית הAPLICATIONS שלך וזהו - התקנת , עכשיו תמחק את הDMG ותגרור את הכונן הוירטואלי שנוצר גם לפח מחזור כדי להעיף אותו.ליביו
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים תודה רבה לך, עכשיו שאלה נוספת לי שלא נענתה היא שימוש במסנג'ר קליינט שתומך בשיחות וידאו דרך המצלמה של המאק, בינתיים התקנתי מסנג'ר לייב של מייקרוסופט וגם אודיום ואף אחד מהם לא נותן אפשרות כזו.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים thanx XpY iChat לא עובד עם מסנג'ר קליינט, אלא עם כל מני דברים אחרים שאני לא משתמש בהם.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מחבר אממ, אתמול בערב סיימתי את ההתקנה של ליאו [איך אני מתקין את בר? ] אז מזלט לי
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אני גיליתי הרגע שאפשר להשתמש במשטח של המגע גם כגלגלת ע"י נגיעה דו פעמית מגניב, לא?
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר אחד הדברים הראשונים שגילית אפשר גם לגלול לצדדים וזה נוח בטירוף [br]פורסם בתאריך: 19.03.2008 בשעה 15:40:17 הממ, המקבוק שלי הלך לתיקון :'( מקווה שלא יעלה הרבהואם יש פה נציגים של אידיגיטל - FFS תעשו משהו עם המעבדה שלכם, אי אפשר למצוא את זה
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים למה המקבוק שלך הגיע למעבדה כ"כ מהר ???ומה איידיגיטל עשו עם המקבוק שלך, יש לך אחריות בינלאומית? אם כן הם מקבלים את זה?
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר לאדע, יש בעיה עם האירפורט [me=Nim901]רץ לחסוך כסף[/me]אין אחריות, זה כל כך דפוק כי האחריות נגמרה לפני פחות מחדש, פאק :-Xוברור שהם מקבלים אחריות בין לאומית, הם חייבים
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים אני יודע שהיו בעיות לממש את האחריות הבין לאומית עם ידע.. ובכללי הרבה מהיבואנים בארץ כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.