פורסם 2008 במרץ 1517 שנים אני ממש לא מבין את הקטע לקנות מק סתם ככה, מילא אם הייתם גרפיקאים. אבל סתם כדי להרגיש COOL.
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר ממממההההה הקשר....???????מותר לי לקנות מחשב נייד רק שלא יהיה של אפל, כן? בכל מקרה, את זה קיבלתי במחיר משתלם ביותר ואני לא רואה שום בעיה עם זה
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים ממממההההה הקשר....???????מותר לי לקנות מחשב נייד רק שלא יהיה של אפל, כן? בכל מקרה, את זה קיבלתי במחיר משתלם ביותר ואני לא רואה שום בעיה עם זהקודם כל תתחדש.אל תתפלא אם תמצא את עצמך מריץ WIN לצד OS X , המערכת הזאת לא מסתדרת עם אינטרנט בארץ הקודש.גם משחקים זה לא הצד החזק שלה.
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר בתור אחד שעבד עם לינוקס ועדיין עובד, אני מכיר את הדברים האלה ואין שום סיבה להריץ אקספי בשביל זה, יש מספיק כלים כמו פרללס שיתנו לי את מה שאני צריך (מבחינת האינטרנט, משחקים גם באקספי אני לא אצליח להריץ אז זה לא משנה) מה שכן, מעציב אותי לראות שאפל מכניסה כלים שבכל מערכת אחרת מקבלים בחינם והם דורשים כסף על אפשרויות בסיסיות [קויקטיים - מסך מלא]
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים בתור אחד שעבד עם לינוקס ועדיין עובד, אני מכיר את הדברים האלה ואין שום סיבה להריץ אקספי בשביל זה, יש מספיק כלים כמו פרללס שיתנו לי את מה שאני צריך (מבחינת האינטרנט, משחקים גם באקספי אני לא אצליח להריץ אז זה לא משנה) מה שכן, מעציב אותי לראות שאפל מכניסה כלים שבכל מערכת אחרת מקבלים בחינם והם דורשים כסף על אפשרויות בסיסיות [קויקטיים - מסך מלא]ממש לא הבנתי למה אתה מתכווןממש הבוקר ראיתי Matrix במקבוק שלי עם מסך מלא פשוט לוחצים על תפוח+f או שממש לא הבנתי אותך
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר אולי יש לך קוויק טיים פרו, או שהצירוף הזה פשוט הדבר היחיד שעובד כי אם תכנס בתפריט לVIEW אז המסך מלא מסומן באפור עם סמל של PRO
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מוזר אני זוכר מזמן בWINDOWS גם לי היה כתוב שצריך גרסאת PRO כדי לראות על מסך מלא, עכשיו הדלקתי טגם בQT לWINDOWS יש אופציית מסך מלא, אולי הם הוסיפו את זה בדרסאות האחרונות..אני משתמש בגרסא 7.4.1 של QT.אולי אתה משתמש בגרסא ישנה של QT..[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר ואללה, יש מצב שבדקתי את זה על גרסא ישנה והם כנראה שינו כי כשמחקתי את ה SN זה היה אפשרי :\
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים שידרגתי ל 10.5 לפני חודש ולפני זה גם יכולתי להגדיל את המסךסביר להניח שיש לך גירסה ישנה של QT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.