עבור לתוכן

המחשב לא עולה - HDD ERROR

Featured Replies

פורסם

היי,

מה נשמע :]?

אתמול עשיתי פורמט למחשב שלי .. הכל עבד יופי טופי .. בבוקר אחי הוריד לו איזשהו וירוס ממה שהספקתי לראות נפתח חלון CMD והיה רשום מלא "KILL"

הוא הרס את המערכת הפעלה ולא נותן לי להתקין אותה מחדש.. כלומר ניסתי להכניס תדיסק לפרמט הוא לא נותן לי . יש לי מסך שחור וזהו

בכל מקרה שאני מנסה לעשות ריסט הוא אומר לי שיש בעיה בHDD שהוא לא מצליח לקרוא תמידע או משהו כזה..

אבל שאני מנסה לעשות RECOVER דרך הלוח מ ( יש לו איזה תוכנה) הוא בכלל לא מזהה שיש לי מערכת הפעלה .. מוזר ?..

F8 בכלל לא מגיב..

לפי דעתי תוכנה שאני יעלה אותך דרך הCD ROM והיא תשחזר לי תנקודה האחרונה שהמחשב הזה UPDATE יכולה להציל את המצב..

מישהו מכיר כזאת?

פורסם

ERD COMMANDER זאת מערכת הפעלה "בוטאבלית" (שעולה ישר מהדיסק) ויכולה לעשות שינויים במערכת ההפעלה שמותקנת על ההרדיסק.

יש גם הפצות חינמיות קצת (הרבה) פחות מתוחכמות כמו BARTPE,MINIPE,UBCD וכו'.

אם לא אכפת לך בכלל מהמידע שעל הדיסק, תעלה תוכנת ניהול מחיצות (QPARTED, GPARTED וכו'), ופשוט תעיף את כל המחיצות.

אם באיזשהו שלב תחשוד שההרדיסק עצמו תקול, תוכל לסרוק את כל הסקטורים עם MHDD.

פורסם
  • מחבר

מעולה תודה רבה אעשה זאת![br]פורסם בתאריך: 13.03.2008 בשעה 15:52:48

ERD COMMANDER זאת מערכת הפעלה "בוטאבלית" (שעולה ישר מהדיסק) ויכולה לעשות שינויים במערכת ההפעלה שמותקנת על ההרדיסק.

יש גם הפצות חינמיות קצת (הרבה) פחות מתוחכמות כמו BARTPE,MINIPE,UBCD וכו'.

אם לא אכפת לך בכלל מהמידע שעל הדיסק, תעלה תוכנת ניהול מחיצות (QPARTED, GPARTED וכו'), ופשוט תעיף את כל המחיצות.

אם באיזשהו שלב תחשוד שההרדיסק עצמו תקול, תוכל לסרוק את כל הסקטורים עם MHDD.

ליצרוב כIMAGE BURN כן ?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים