עבור לתוכן

[דיון-אנטי-הייפ]MGS 4

Featured Replies

פורסם

אוקי, באמת, מאיפה כול ההייפ וההתלהבות שיש לפאנים בגלל MGS-4? זו השאלה שלי אל המעריצים. פאק, מה נראה כול כך טוב בו?

כול מה שאני אומר עכשיו יתבסס על מה שראיתי בסירטון הזה, שום דבר לא סופי כמובן כי לא ניסיתי את המשחק והמשחק עצמו לא בגירסא סופית אז כחו זאת לצומת ליבכם.

קודם כול, הגרפיקה. למען האמת, מאוד מאכזבת. כבר ראיתי שנה בעברה, אפילו ב2006, משחקים שניראו הרבה יותר טוב מזה. מלבד הרמה הטכנית הלא כול-כך מרשימה, האנימציה לא ממש ניראת חלקה [כמה ניראות טוב], אבל הרבה לא, כמו כן הסביבה עצמה. הסביבה ניראת מאוד משעממת, הצבע השולט הוא חום [בהתאם לאזור], אבל זה לא מעניין, וזה גם לא ניראה ממש טבעי. אם הוא לא היה אומר שמדובר באזור המידל איסט, אובכן, לא הינו ידועים זאת, כולם כמעט היו חושבים שמדובר בסוג של חורבה במקום לא ידוע שהפכה לבסיס צבאי [ממבט ראשון שלי לפחות].

הטיפוס והתזוזה שלו לא משו. אני מבןי שהוא זקן, אבל זקנים לא רצים מול הקיר [דבר שטכנית בכלל לא אפשרי] למשך כמה שניות עד שניזכרים לקפוץ מעליו. הממשק נראה קצת איטי ומסורבל, יש קטעים כמו להתגלגל על הריצפה שניראים נוחים לבציוע, אבל השאר פשוט לא מבוצעים טוב [ולא רק מבחינת אנימציה].

אפשרות הFPS. הוא כנראה צוחק. זה בכלל לא נראה נוח או נגיש כמו FPS אמיתי, וכמו שנאמר זה משחק התגנבות, אז אין שם כמעט משחקיות שמתאימה למצב ראיה של FPS. כמו כן זה יותר מידי מגביל את שדה הריאה שלו בשביל משחק התגנבות זה לא מצב טוב בכלל.

הדבר הראשון שהבחנתי בו, זה AI פשוט מטומטם. לפחות בנקודה הזו, חתול, בעצם זה לא תחרות, חירש, או עיוור היה מתפקד טוב יותר מהם. הם פשוט מטומטמים, אין מה להגיד. הפיצ'ר של הלהיתחבר ולהיתמא בטקסטורה, למרות שאהבתי את הרעיון, בתכלס רואים אותו בלי בעיה, וזה ממש לא כמו זיקית שאז אשכרה אפשר לפספס. בייחוד כשהוא על הריצפה, אז ממש קל לראות אותו, כשהוא על הקיר מילא אולי צל, ועדיין, די מוגזם. כמו כן, רעשים. האויבים לא הגיבו לשום רעש, גם אם זה היה מטר לידם [רעש חזק יחסית, בעוד שאדם רגיל ישמע כבר ציוץ, יש את זה בCrysis למשל], והם לא מגיבים, או כניראה בכלל יודעים מיזה.

כשאתה תופס אויב ב"תפיסת סליץ'", אובכן, Things get really ugly here, לא רק שהדמות עושה קולות ואנחות כאילו היא עושה סקס [ברמה ממש מוגמת], אלה שאפילו סנייק נריאה כאילו הוא אשכרה "משתף פעולה] "באויב הראשון בעיקר. הקול עצמו מאוד מעצבן ומטומטם ואפילו לא מציאותי. הם אפילו לא מדברים.

הפח המתגלגל הייה קצת מוגזם גם מבחינה הומוריסטית, אבל אהבתי לפחות את המגזין. כמו כן כול הציוד, איך הוא סוחב את כול החרא הזה אין לי מושג, אף פעם לא ראיתי כול כך הרבה ציוד [כבד גם], יש לו רק תיק גב מיסכן ותיקים, אבל מאיפה לעזזל הוא שולף RPG? דאמיט.

היה קטע שהוא הותקף מאחור, אובכן, אני לא מבין למה לא זיהו אותו קודם לכן [הוא לא התתר משדה הריה או משו], ובכול זאת זה דווקא היה נחמד איךש הוא ירה לאחור. חוץ מזה שהיה די דילי ולא היה מובן [לי לפחות] אם הוא פגע בו או לא, עדיין זה בטח משו שישופר

פייי חפרתי פה P:

*שוב, שום דבר לא סופי כי המשחק רק בפיתוח, אני אומר את דעתי רק על מה שיש עכשיו*. אשמח לשמוע את דעותיכם.

חח עכשיו יתנפלו עלי מיליון פאן-בוייז xD

פורסם

תראה אני אף פעם לא אהבתי את הסדרה שהיא עברה ל3D

וניסיתי את MGS וMGS2

דווקה משחק בסדרה שיצא לGBC אהבתי והוא היה מזווית איזומטרית

והרבה יותר פשטני

בכל מקרה הרבה מאוד אנשים אוהבים את הסדרה

ובגרסה החדשה קונאמי הייתה חיבת לעשות שינוים חוץ מהברור וזה השינוי הגרפי

ושעושים שינוים יחסית גדולים יכולים לעשות פשלות כמו מאריו שמש לדוגמה

או לעשות משחק גדול כמו זלדה TP לדוגמה

מה שאני רוצה להגיד זה שזה לא דבר קל

לעשות שינוים גדולים בסדרה

ואם זה יצדיק את ההיפ או לא רק הזמן יגיד

זה מסוג המשחקים שמאוד חשובים לפלטפורמה

במקרה הזה לPS3 בגלל בלעדיות לפחות בהתחלה

ככה שקשה לי להאמין שסוני לא תפקח על קונאמי בשביל שלא יצא משחק מסריח

ככה שאני מעריך שלפחות יצא משחק טוב אם לא יותר

פורסם
  • מחבר

לצערי הרב כרגע הוא לא נראה ממש טוב [מסיבות שהזכרתי], מובן שהוא עוד לא יצא והוא יכול להישתנות הרבה בזמן הבא, אז אני די אקווה שבאמת הרבה ישתנה |:

פורסם

תראה כל שנה יש את המשחקים אם ההרבה היפ שלה

השנה יצא כבר SSBB שלפחות לפי הביקורות ומכירות הצדיק את ההיפ

יצא DMC4 שלא הצדיק אבל בכל זאת נחשב משחק טוב

וצריכים לצאת MGS4\GTA4\ שיש להם המון היפ

ואחריהם יהיה הרבה היפ למשחקים אחרים

ככה זה בתחום כבר הרבה זמן

מה שנשאר זה לחכות ולראות איך המשחק יצא

כאחד שלא מת על הסדרה אני גם לא יודע מה חובבי הסדרה חושבים על השינויים שנעשו

אז נחכה לביקורות (למכור הרבה די בטוח שהוא ימכור) ונראה איך המשחק יצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים