פורסם 2008 במרץ 1217 שנים שלום .שאלה ראשונה : איך אני נכנס לרגיסטר דרך הדוס מה אני רושם בחלון כדאי להיכנס ?שאלה שניה : אני רוצה לשים אייקונים בתקיות בדיסק און קי ושאם אני עובר מחשב יראו את האייקונים בדיסק און קי על התקיות ולא כל פעם שאני עובר מחשב צריך לשנות .תודה רבה.
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים עדיף שתיכנס לרג'יסטרי מWINDOWS ע"י regedit (דרך RUN)בכל מקרה אם אתה לא יודע מה אתה עושה אל תעשה את זה...
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים אם אתה מדבר על אייקון לתקייה אז תוודא שהאייקונים נמצעים על הDOK ויש בכל תקיה קובץ desktop.ini שמגדיר את התצוגה שלהן.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר לא הבנתי מזה DOK ? ומה אני צריך להכניס לתוך הקובץ desktop.ini ? אם תוכל לפרט יותר אני יודה לך .
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים DOK זה Disk On Key (דיסק און קי).לגבי ה desktop.ini, זה קובץ שאיתו אתה יכול להגדיר ידנית את האייקונים/הינה דוגמא:[.ShellClassInfo]ConfirmFileOp=0NoSharing=1IconFile=Folder.icoIconIndex=0InfoTip=Some sensible information.תשנה את "Some sensible information." לתקציר התיקיה.תשנה את Folder.ico לשם הקובץ של הicon.תשמור את זה כ desktop.ini ותשים בתוך התיקיה שאתה רוצה לשנות לה את האייקון.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר אני רשמתי את מה שאמרת לי בתקייה מסוימת הכנסתי קובץ אייקון מהאינטרנט ורשמתי את שמו כמו שאמרתה לי ולא השתנה כלום אפילו כיביתי את המחשב ולא השתנה כלום . איך אפשר להשתמש באייקונים של הווינדוס הרי זה בתוך קובץ אחד dll זה לא מחולק שאפשר לקחת את תמונת האיקון , אלה אם יש דרך ?
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים תרשום פה מה רשמת בקובץ..תבדוק שה desktop.ini והקובץ אייקון באותה תיקיה, וזזשניהם בתוך התיקיה שאתה רוצה לשנות לה את האייקון.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר בדקתי שהכל נמצא כמו שצריך , ורשמתי מה שאמרת לי וגם :IconFile=Pink.icoשהקובץ Pink זה סמלון של אייפוד וזה לא עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.