עבור לתוכן

מעבד+לוח לגיימר ואובר בבערך 800-900 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח+מעבד בבערך 900 שקל, זיכרון כבר החלטתי אז אני לא צריך בזה עזרה.

אני מחפש מקסימום ביצועים במינימום מחיר (כמו כולם), בישביל אני מוכן לעשות אובר,

הידע הכללי שלי דיי טוב ואני לא חושב שזה יהיה לא בעיה מה שכן בעיה זה שאני יכול לעלות עד 266 באס :(

משום שיש לי זיכרונות 533 ואני גם לא יכול לעשות להם אובר כי הם סתם VALUE מעפנים.

אז מה שאני חשבתי עליו זה P31DS3L ו E2180, ואז אני מגיע עם המעבד עד 2.66 והכול סבבה...

שני הבעיות שנודעתי להן לאחרונה הן דבר ראשון שהמעבד לא מספיק חזק לגיימר, דבר שני שיש בעיות אם אני ממלא את

כל הסלוטים של הזיכרון בלוח.

עכשיו אם שני הטענות הללו הן טענות שקריות אז אין בעיה וזה מה שאני אקנה, מה שאני מפחד זה אם יהיו לי את הבעיות הללו ואז אני אוכל אותה.

לגבי המעבד, מה שאני מחפש זה משהו שיריץ את אססניס קריד, קרייסיס,פאר קריי 2 וכל המשחקים בסיגנון הזה

אתם חושבים שהמבד יהווה צוואר בקבוק עם 1950XT ?

לגבי הלוח, אין לי דרישות מיוחד, אני גם לא עושה יותר מידי אובר (עד 266 באס כמו שנאמר לעיל) אבל הדבר הזה שהוא לא יכול להכיל

4 זיכרונות, לא יודע, אני לא רוצה שזה יידפוק אותי בעתיד, יש הצעות ללוח ?

פורסם

אז מה שאני חשבתי עליו זה P31DS3L ו E2180, ואז אני מגיע עם המעבד עד 2.66 והכול סבבה...

שני הבעיות שנודעתי להן לאחרונה הן דבר ראשון שהמעבד לא מספיק חזק לגיימר, דבר שני שיש בעיות אם אני ממלא את

כל הסלוטים של הזיכרון בלוח.

לגבי המעבד, מה שאני מחפש זה משהו שיריץ את אססניס קריד, קרייסיס,פאר קריי 2 וכל המשחקים בסיגנון הזה

אתם חושבים שהמבד יהווה צוואר בקבוק עם 1950XT ?

אני מציע לך להתרחק מ-p31 , תוסיף עוד כמה עשרות שקלים עבור p35ds3l

ההפרש שווה את זה.

למיטב הבנתי אם תעשה overclock ל-3.4 GHz המעבד לא יהווה צוואר בקבוק עם 1950XT .

אתה תפסיד אולי מספר fps בודדים בהשוואה לשימוש ב-1950XT עם מעבד כמו e6700.

אם עריכת וידיאו וכיוצא בזה לא מעניינים אותך ,אז אני חושב ש-e2180 יספק אותך מעל ומעבר לצורך משחקים.

פורסם
  • מחבר

3.4 זה WAY TOO OVER !!

אמרתי שבגלל הזיכרונות אני יכול לעשות עד 266 באס, מה שיוצא 2.66 עם 2180...

2.66 עדיין ייעשה צוואר בקבוק רציני ?

והלוח יקר לי !! יש לך הצעה אחרת ללוח ? שנייה אני אבדוק בידיוק כמה הוא עולה ואני אעדכן...[br]פורסם בתאריך: 13.03.2008 בשעה 20:46:47

אני משום מה לא מצליח לערוך אז..

בדקתי כמה הלוח עולה ואני חושב שאני אוכל לספוג את זה, אבל איתו אין בעיות בטוח ?

וראיתי שיש גירסה עם L בסוף ואחת בלי, ה-L מסמלת כ.מ מובנה נכון ?

ולגבי המעבד, יש מישהו עם 2180 על 2.66 (או קרוב לזה) שמרגיש לא מסופק ?

פורסם

לפי דעתי C2D 2.66GHZ ממש אבל ממש לא יהיה צוואר בקבוק ל1950XT!

פורסם

אני מציע לך להתרחק מ-p31 , תוסיף עוד כמה עשרות שקלים עבור p35ds3l

ההפרש שווה את זה.

בשביל ה OC שהוא מתכנן, לוח P31 יהיה מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הבעיית זיכרון שציינתי ? היא קיימת ? (הבעיה היא שאם אתה ממלא את כל ארבעת הסלוטים של הזיכרונות

אז נוצרות בעיות והלוח הופך איטי יותר)

פורסם

הP31 של GB מתלבש כמו כפפה לתקציב ולדרישות שלך.

מה זו ההנפצה הזו של להתרחק מP31?! לא שווה תגובה.

מעבד זה בהחלט 2180.

ולגבי הזיכרונות, תלוי באיזה שילוב אתה עובד.... 1024X4 / 1024X2+512X2

נראה לי שהתיכנון שלך קצת מסובך, כן תרחיב.

פורסם
  • מחבר

התיכנון שלי עוד לא ממש סופי, זה או 2 של 1 או 1 של אחד ועוד 1 של 2, בכל מקרה אני לא רוצה להידפק בעתיד בגלל שלא שילמתי עכשיו 80 שקל,

נכון אני לא ממלא את כל הזיכרונות, אבל אם בעתיד אני ארצה אז...

ולגבי המעבד, אתה אומר שלא יהיה צוואר בקבוק ושהוא יספיק לי גם למשחקי האסטרטגיה מלאי היחידות ?

פורסם

הP31 של GB מתלבש כמו כפפה לתקציב ולדרישות שלך.

מה זו ההנפצה הזו של להתרחק מP31?! לא שווה תגובה.

מעבד זה בהחלט 2180.

ולגבי הזיכרונות, תלוי באיזה שילוב אתה עובד.... 1024X4 / 1024X2+512X2

נראה לי שהתיכנון שלך קצת מסובך, כן תרחיב.

שמע ,חבר שלי אכל הרבה קש בגלל חוסר תאימות בין הזיכרונות שהוא קנה בחנות אחת לבין הלוח שהוא קנה בחנות אחרת.

הלוח הזה פשוט בעיתי ולא פלא ,שהרי הוא מוטצייה מוזרה בין ערכת השבבים הקודמת (965 ) לבין p35.

שמע 80 שקל לא שווים את כאב הראש ש-p31 יכול לגרום בהתאמת זיכרונות ,שלא לדבר שהוא נחות גם בדברים נוספים כמו כרטיס קול ואפשרויות שידרוג למעבדי penryn.

המינימום לדעתי הוא לוח ds3l (מבוסס על p35).

פחות מזה ,פשוט לא מומלץ בהתחשב בהפרש הזעום (כבר פחות מ-80 ש"ח ,אפילו תפרנים גמורים לא צריכים לחסוך 4 מנות שארוומה על דבר כל-כך חשוב ומרכזי כמו לוח אם -שהכול בעצם מבוסס עליו).

בעתיד אתה פשוט תקלל את הרגע שבו החלטת על החיסכון האפסי שרק הזמין לך צרות צרורות.

פורסם
  • מחבר

אוקי.

אז אני לוקח את זה :

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=440

ולא תיהיה לו בעיה עם זה שהזיכרונות שלי הם 533 ? במפרט שלו מצויין שהוא תומך רק ב 667 ומעלה...

פורסם

רגע, אז הלוח של חבר שלך מהווה מדגם מייצג לכלל לוחות הP31?

נראה לי שאתה קופץ קצת מעל הפופיק עם ההנחות הללו.

בכל מקרה, NAVK, לא הייתי מציע לך להסתבך יותר מדי עם קומבינציה מוזרה של זיכרונות.

בתקציב של 900 תוכל לקחת 2180 ולוח במחיר שגובל ב440 ש"ח. כך יישאר לך כסף להוסיף לזיכרונות ולהיפטר מה533 שתוקעים אותך בOC (תוכל גם למכור אותם).

פורסם
  • מחבר

אם אני עושה איתם משהו זה מביא אותם לאחותי, היא לא צריכה ג'יגה וחצי ראם, היא משתמשת במחשב פעמיים בשבוע...

אוף איזה מרגיז זה שיש תקציב מוגבל !

אז מה אתה ? אני אקח ניראה לי משהו כזה :

מעבד : 2180 סגור לגמרי, זה 450 שקל.

לוח אם : P35, גם בגלל בעיה הזאת גם בגלל שיש לו כ.קול יותר חזק וגם בגלל שזה 50 שקל ואני לא רוצה להיצטער אחרי זה. זה עוד 450 שקל.

זיכרון : אני אשב היום עם ההורים שלי ניראה אולי אפשר להרחיב טיפה את התקציב...

אם כן אז אתם אומרים אני אקח חבילה פשוטה של: 2 של 1 ? אבל אני הרי יכול לקבל 3 ג'יגה אם אני משאיר אצלי סטיק אחד של ה 533...

אני כבר חורג מהתקציב, לא יודע כבר מה לעשות... :-\

פורסם

עקרונית אל תשכח שאתה לא חייב אוברקלוק ישר מהקופסא, אתה יכול לשדרג את הזיכרונות עם הזמן, וגם אז לא בטוח שתצטרך.

ו2180 יותר קרוב ל350 מאשר ל450. מאיפה אתה קונה כ"כ יקר, בטח כשאתה מוגבל בתקציב?

אני מציע שתחכה מעט עם כל שינוי שהוא בקשר לזיכרונות. תראה איך הם עובדים עם המעבד והלוח ואיך אתה מרוצה מהביצועים ומשם תפעל.

בקשר ללוח, אמרתי את דעתי. הבחירה היא שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים