פורסם 2008 במרץ 1217 שנים כמו שאפשר לראות בתמונה: כל הציונים שלי הם גבוהים רק הציון של ההרד דיסק נמוך יחסית ואני לא יודע למה יש לי שניה דיסקים דשיחים במחשב 1. WD1600JS 2. WD2500KS הויסטה מותקנת על הכונן של ה160 (WD1600JS) והכונן מחולק ל 2 מחיצות אחת של 24.4 שעליה מותקנת המערכת והשניה של 124 שבה יש לי סתם קשקושים והדיסק השני (WD2500KS) לא מחולק בכלל 250 עצמאי מה יכולה להיות הסיבה לציון יחסית נמוך? תודה לעוזרים! נ.ב ניסיתי לחפש באתר של מייקרוסופט מידע על הנקודות ולא מצאתי אולי זה בגלל האנגלית שלי ואלי כי באמת אין שוב תודה!
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים אם אני לא טועה חלק מהציון של ויסטה להרדיסק זה גם כמה מקום פנוי נישאר לך, וזה כניראה הבעיה.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים כן זה גם כמה מקום פנוי יש לך...בכל מקרה עזוב את המדידה מטומטמת שלהם, אם אתה רוצה למדוד כמו שצריך יש לא מעט תוכנות שעושות את זה כמו שצריך.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר כן אני יודע אבל זה הורס לי את הציון של המחשב וממש מבעס אותי השקעתי במחשב הזה ! בכל מקרה יש אפשרות לשנות גודל של מחיצה בלי לפרמט אותה ולאבד את כל המידע ששמור עליה? והגודל של הבאפר יכול להשפיע על הציון?
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים הריכתובבעבריתבצילום שלךשהציון (דרוג)נקבעע"י"קצב העברת נתונים של דיסק"הלא כן ?אז מה זה שייך לגודל המחיצה ? או לבאפרים ?קנה דיסק מהיר יותר ועם זכרון מטמון גדול יותר (אם תמצא כזה) והציון יעלה במקצת.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר הריכתובבעבריתבצילום שלךשהציון (דרוג)נקבעע"י"קצב העברת נתונים של דיסק"הלא כן ?אז מה זה שייך לגודל המחיצה ? או לבאפרים ?קנה דיסק מהיר יותר ועם זכרון מטמון גדול יותר (אם תמצא כזה) והציון יעלה במקצת.קודם כל יש לי דיסק מהיר יותר השני של ה 250GB!וחוץ מזה יכול להיות שחוסר מקום מקשה על העברת הנתונים כי לדיסק לוקח יותר זמן למצוא מקום פנוי!ומה ההבלד בין זיכרון מטמון לבאפר???זה דומה לא???מה שהורס אותו זה הויסטה..מה ז"א?
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים לפי הציונים שקיבלת עולות המסקנות הבאות:יתכן והמישמשק שלך הוא SATA1 ולא SATA2 אצלי יש הרד דיסק 320 G של סמסונג עם BUFFER של 16 מגה, קיבלתי באומדנים 73 מגה לשניה קריאה. בויסטה קיבלתי 4.9יש לציין, שהמערכת שלי אינה עבדה בRAID.רואים שהשקעת בזיכרון ממש ממש מהיר, לפחות DDR3 עם תיזמונים של מטוס. יש לך כאלה נתונים ועוד אתה בוכה.אלמד אותך משהו בחור, כול מי שמשקיע שוקע. יש לך מערכת מרשימה אבל אין סוף.סתם לידע כללי, מהו המדד הכי גבוה שהיתקבל
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר טוב אבל בכל מקרה מעניין אותי לדעת אם זה הציון שאני מקבל או שיכול להיות לי יותר מזהההרדיסקים שלי הם כן SATA2גם לא בRAID (הלוח לא תומך)ולא השקעתי בזיכרון יותר מידי זה OCZ DDR2 800 בתזמונים של 4-4-4-15אני עדיין מתלבט עם לקנות עוד סט זהה לזכרונות הקיימים, שיהיה לי 4GB!!(פתחתי דיון בנושא לא מזמן)המדד הכי גבוה נכון להיות הוא 5.9ושוב אני שואל משהו מכיר דרך לשנות מחיצות ללא פירמוט?תודה לכם!
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים תבדוק טוב האם הלוח אם אכן תומך בSATA2 ולא רק בSATA1אם ואכן הלוח תמוך בSATA2 , אז לפי דעתי קיבלת תוצאה טובהתבדוק בSISSANDRA את מהירות העברת נתונים במגה לשניה, זה הכי חשובלפי הערכה שלי, הייה לך בערך 67 מגה לשניה
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר אתה מתכוון לתוכנה הזאת?http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=182
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר אחרי בדיקה בדיסק התוצאות היו נמוכות יחסית למה שאמרתהקודם כל בדיקת כתיבה הוא לא נתן לי לעשות כי התוכנה רצתה שהדיסק יהיה ריקבדיסק של 250: 47M/secבדיסק של 160(שעליו מותקנת המערכת): 39M/secוכן לפי האתר של GIGABYTE הלוח אכן תומך בSATA2!http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2629מה יכולה להיות הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.