עבור לתוכן

BioShock 2 - כל המידע כאן

Featured Replies

פורסם

זה לא יעבוד גם אם ישקיעו 200 מיליון דולר , מעריצי המשחק ימצאו תמיד על מה להתלונן שהסרט שונה מהמשחק.

אי אפשר לדחוס עלילה של משחק לסרט של 90 דקות ולצפות שהוא יצא טוב.

דווקא נראה לי שלמשחק בלי עלילה יש סיכוי טוב יותר להפוך לסרט טוב כי יהיה יותר חופש לבמאי/מפיק.

• תגובות 144
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה, סרט פונה לקהל יעד שונה ומן הסתם לא הולכים להוציא סרט שהוא העתק מדוייק של המשחק כי אז למה המשחק היה נחוץ?

נחייה ניראה ונקווה לטוב

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סרטוני גיימפלי למולטיפלייר:

Capture The Sister גירסת ביושוק לכבוש את הדגל

http://www.gametrailers.com/video/capture-the-bioshock-2/60199

Turf Wars השתלטות על נקודות טריטוריה

http://www.gametrailers.com/video/turf-wars-bioshock-2/60194

Civil War המצב הקלאסי של Team Deathmatch

http://www.gametrailers.com/video/civil-war-bioshock-2/60192

לדעתי האישית, זה נחמד שיש ערך מוסף בדמות המולטיפלייר, אבל אני לא רואה שם שום דבר חדשני שיגרום לי לשחק בו.

במיוחד כשיש ויוצאים עכשיו משחקים שמשתבחים במולטי.

פורסם

ראיתי את הסרטונים האלה לפני כמה ימים ואני חושב שפשוט אין סיכוי שתהיה למשחק הזה קהילה גדולה של שחקני מולטי...

פשוט נראה לא מתאים...

פורסם

מיותר לגמרי.

אני מאוכזב מאוד מהמפתחת שנענתה לקראית הציבור למולטי, כאילו שזה יעזור להם במכירות...

פורסם

לא יודע מזמן לא שיחקתי מולטי מקוון במחשב ואהבתי כל כך את הראשון

ככה שאם הסינגל עדיין יהיה טוב ויהיה את עניין המולטי אולי אני יחרוג ממנהגי ויקנה את המשחק

אומנם לא ישר בהשקה אבל שירד המחיר

פורסם

אני מנמיך ציפיות מהסינגל , קשה לי (כרגע) לראות איך הם יכולים לשחזר את ההצלחה של המשחק הראשון ולמצוא מקומות שבהם יהיו שיפורים במידה כזאת שיגרמו למשחק הזה להיות מפתיע ואיכותי כמו הראשון.

ייתכן שמבחינת עלילה הם שמרו על עקרונות של הפתעה וטוויסטים אבל זה נראה לי שזה לא יהיה אותו דבר...

פורסם

ייתכן שמבחינת עלילה הם שמרו על עקרונות של הפתעה וטוויסטים אבל זה נראה לי שזה לא יהיה אותו דבר...

האמת, שנראה לי שזה יהיה בדיוק אותו הדבר.

ובגלל זה אני מנמיך ציפיות:

הגרפיקה זהה ללא שיפור, האויבים זהים ועברו שינויים קלים, הסביבה זהה- שוב ראפטור.

בינתיים זה מרגיש כמו המשך מאולץ בעקבות ההצלחה. יש לי הרגשה חזקה שכנשחק נרגיש שכבר עברנו את כל זה.

ביושוק 2 יראה לנו עד כמה המפתחים יצירתיים והאם הם מסוגלים ליצור משחק המשך ראוי, שלא ירגיש כמו חבילת הרחבה.

פורסם

לא הבנת אותי או שלא הסברתי את עצמי טוב (כנראה שזה באמת מה שקרה), התכוונתי בדיוק למה שרשמת , גם אני חושב שזה יהיה בדיוק כמו הראשון.

כלומר , הם אולי עשו טוויסטים והפתעות אבל כבר ראינו את זה בראשון ככה שזה לא ממש חדש...

אני מסכים עם כל מה שרשמת....

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המשחק יצא לרכישה מוקדמת בסטים 44$ במקום 50 ומקבלים גם את המשחק הראשון

מישהו רוצה להתארגן איתי ולקנות 4 Pack?

135$ סה"כ

יוצא 33.75$ שזה 125 שקל כ"א ומקבלים גם את המשחק הראשון

עדיף אנשים מאיזור תל אביב והמרכז כדי שיהיה יותר נוח להעביר את הכסף (:

אין לי בעיה אפילו להזמין אותכם אליי הביתה כדי שתוכלו לראות אותי מזמין ושולח לכם את המשחקים בסטים

אני פתוח גם להצעות אחרות

פורסם

אני מנמיך ציפיות מהסינגל , קשה לי (כרגע) לראות איך הם יכולים לשחזר את ההצלחה של המשחק הראשון ולמצוא מקומות שבהם יהיו שיפורים במידה כזאת שיגרמו למשחק הזה להיות מפתיע ואיכותי כמו הראשון.

מסכים.

מה גם שהמשחק עדיין לא יצא והם כבר מדברים על DLC :nixweiss:

http://www.destructoid.com/bioshock-2-dlc-confirmed-160747.phtml

פורסם

זה לא רק עניין של שיפורים. אני לא רואה כיצד ניתן להמשיך את קו העלילה של החלק הראשון בצורה משכנעת. זה לא כמו עלילה Mass Effect שנכתבה כטרילוגיה עוד לפני יציאת החלק הראשון. החלק השני הולך להיות המשך מאולץ עלוב בסגנון Deus Ex 2 שמטרתו היחידה תהיה לחלוב כסף מקהל המעריצים.

פורסם

כנראה שפיספסת את הנק' , לא דיברתי על שיפורים גרפיים (כי אני לא זונת גרפיקה :lol: )

התכוונתי לשיפור בגיימפליי.

המשחק הראשון היה משובח , קו עלילה איכותי ומפתיע (כולל מס' טוויסטים).

גם אם מבחינה עלילתית הסיפור יהיה המשך (ועוד אחד הגיוני) אני ממש לא בטוח שהוא יהיה "חדשני" כמו שהראשון היה.

ספציפית לגבי המבצע של סטים, מי שלא שיחק בראשון זה דיל טוב (אפילו טוב מאוד).

המקרה הזה מאוד מזכיר לי את L4D ואת L4D2 , למי שלא שיחק בראשון היה כדי לרכוש את השני ומי שכן קנה ושיחק בראשון לא ממש מומלץ לקנות את השני...

אני בהחלט מסכים שזה "מריח" כמו מחלבת כסף וייתכן שאני ארכוש אותו אבל רק אחרי שאני אראה ביקורות ואשמע חוות דעת של אנשים אחרים.

יש משחקי המשך שפשוט לא כדאי לקפוץ אותם בצורה עיוורת...

סיימון , לגבי הDLC , אני לא רואה את זה בצורה שלילית (כל עוד הDLC יהיה חינמי) , להיפך , אולי זה מראה שיש רצון להשקיע במשחק.

מצד שני , זה מראה שהם לא השקיעו מספיק עד לתאריך היציאה כי במקרים כאלה לרוב מדובר בתוכן שלא הספיקו לשלב בעלילה המקורית...

פורסם

אתם צריכים להבין שמאז שהתחילו עם כל הקטע של מכירת משחקים בחנויות וירטואליות, ומאז עלייתה של התופעה שקוראים לה "סטים" ומאז שMICRO PAYMENTS הפכו למודל שולט, חבילות DLC כבר לא ייצאו בחינם.

למען האמת, אפילו VALVE הולכים וזונחים את זה, וייתכן מאוד שהDLC של L4D2 החדש יהיה בתשלום...

פורסם

אני בכלל לא מבין למה אנשים קונים דרך סטים. מידי פעם יש מבצעים טובים, אבל לרוב המחיר בדיוק כמו בחנות אז למה כבר לא לקנות עותק פיזי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים