עבור לתוכן

BioShock 2 - כל המידע כאן

Featured Replies

• תגובות 144
  • צפיות 15.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגרפקיה בהחלט נראת טוב, אבל לי אישית פחות אכפת מהגרפיקה ויותר מהאוירה

ואני שמח שהם שמרו על האווירה מהמשחק הקודם... BIG SISTER DOESNT WANT ME TO PLAY WITH YOU

כמו שshimmi1982 אמר המשחק הראשון היה גאוני, בשביל מי שמשחק במשחקים לא רק בשביל אפקטים,

אני מקווה ש BIOSHOCK השני יהיה מוצלח לפחות באותה מידה.

פורסם

אין ספק שהראשון לא היה מאסטר פיס בגרפיקה אבל כל האווירה במשחק הייתה אדירה.

אני גם מקווה שהם יצליחו לשחזר את האווירה גם במשחק השני..

פורסם

Would you kindly ...

פורסם

Would you kindly ...

זאת בדיוק הגאונות שדיברתי עליה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש משחקים שהמולטיפלייר בהם פשוט מיותר.

במיוחד משחקים שהצליחו בזכות האווירה המיוחדת שלהם

עכשיו אני מבין למה בביושוק ויתרו על ענין המולטי אבל לא מבין למה החליטו בכל זאת להכניס אותו לכותר ההמשך:

נראה כמו סלט לדעתי וממש לא מתאים למשחק.

Exclusive Multiplayer Debut Trailer

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-bioshock-2/55395

פורסם

זה נראה כיף בסרטון הקטע שזה אחד המשחקים שממש לא צריכים MP.

אני מסכים עם כל מילה שלך סיימון ואני אוסיף שחבל שהשקיעו זמן בMP ,לא הSP יהיה גרוע או משהו כזה אבל יכלו אולי לשפר אותו במקום "לבזבז" זמן על MP.

פורסם

המשחק הראשון היה קרוב לשלמות,היו משקיעים ב"לעבות" את התוכן בכותר השני וזהו..אם אני ארצה מולטי מגניב אני אלך על MW2..

נו ניחא..עשו מה שחשבו לנכון,נשאר רק לקוות שלא הזניחו את הSP(=עשו אותו אפילו יותר קצר מהראשון..)

פורסם

מעקב. (אין לי זמן להגיב תגובה רצינית סיימון...)

פורסם

המשחק הראשון היה קרוב לשלמות,היו משקיעים ב"לעבות" את התוכן בכותר השני וזהו..אם אני ארצה מולטי מגניב אני אלך על MW2..

נו ניחא..עשו מה שחשבו לנכון,נשאר רק לקוות שלא הזניחו את הSP(=עשו אותו אפילו יותר קצר מהראשון..)

האמת שאני מפחד שהוא יהיה גרוע , טוב לא גרוע אלא הוא יהיה זהה לראשון (אבל קצר יותר) וימשיך אותו אבל לא יחדש יותר מדי ופה תהיה האכזבה שלי.

זה כרגע מרגיש יותר כמו "גזירת קופון" על חשבון המשחק הראשון.

אני מקווה שאני טועה כי זה עוד אחד מהכותרים שאני מחכה להם בכיליון עיניים...

פורסם

^

זה בדיוק מה שעבר לי בראש :P..

כמו שגם אני בטוח,גרוע הוא לא יהיה,כי את "שביל הזהב" שהוליד את ביושוק הראשון אף אחד לא הולך לנטוש..כמו שזה נראה כרגע,המשחק יעקוב באדיקות אחרי האווירה,המשחקיות(ובטח גם העלילה..) של המשחק הראשון,כשכל מה שיבדיל ביניהם יהיה בטח שינויים ושיפורים קטנים..אמנם זה נשמע טוב בפוטנציה,כי הראשון בהחלט השאיר טעם של עוד,אבל מצד שני זה יכול להוביל גם לאכזבה גדולה(משחק קצר מדי או סתם חרישה עד לעייפה של המאפיינים שהפכו את הראשון לנהדר..)

בכ"מ,בינתיים אני אופטימי,עד שיוכח לי אחרת..אני רואה שישנם שיפורים קטנים שיכולים לעשות טוב מאוד למשחקיות,כגון העובדה שניתן להשתמש בPLASMID ונשק יחד,מבלי להחליף ביניהם(לפחות בחלק מהמצבים,כמו שאפשר לראות בסרטונים)..מה שהיה די מעצבן במשחק הראשון(החלפה בין מצלמה,PLASMID ונשק תוך שאתה נלחם בBIG DADDY-לא סימפטי.. :silly:)

המשחק היה גם אחד מהמשחקים שאני הכי מצפה להם..עד שדחו אותו לעוד חצי שנה,מה שאומר שאני ממש לא בטוח שיהיה לי זמן לשחק בו..

פורסם

אני אהיה פסימי ואז אולי אני לא אתאכזב ואולי אפילו זה יפתיע אותי לטובה. :)

מעניין מה סיבת הדחייה , אם זה שיפור המשחק או סתם כדי שלא יצא עם משחקים אחרים כמו שקורה בתקופה האחרונה/קרובה

פורסם

אמנם זה לא קשור ישירות למשחק, אבל כדי להמתיק קצת את ההמתנה:

סרט קולנוע מבוסס על המשחק ביושוק יגיע לאקרנים במהלך 2010.

הבמאי שלוקח את הפרויקט, הוא חואן קרלוס פרסנדילו שידוע בזכות "28 שבועות אחרי".

http://uk.gamespot.com/news/blogs/sidebar/909182374/27011276/juan-carlos-fresnadillo-to-direct-bioshock-movie.html

בנוסף, שמועה אומרת שכוכב נמלטים, וונטרות' מילר (הרי הוא מייקל סקופילד), יהיה השחקן הראשי.

פורסם

יש לסרטים כאלו נטייה להיות גרועים...

נקווה שנופתע.

פורסם

דווקא סרט עם תקציב וזמן צילום לא קטן יכול לצאת מעולה

בהתחשב בכך שלמשחק יש עלילה שתוציא כל סרט מחרא עד לעומק של 100 מטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים