עבור לתוכן

BioShock 2 - כל המידע כאן

Featured Replies

פורסם

נו?

מה לא ברור?

משחקים עם אותו אחד רק שאפשר להשיג את המקדחה של הביג דדי..או לוקחים לאחד מהם את היד באיזה קטע..

מה נלחצת? הוא כולה אמר שזה לא היה כזה מצחיק (כי שמת סמיילי שנקרע מצחוק למרות שזה לא היה מצחיק כל כך)

• תגובות 144
  • צפיות 15.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דניס אני לא מבין תתגובות שך לפעמים..

לא ממש ניסית להצחיק או משו כזה, אבל גם אם לא הצחיק אותך אתה יכול לשמור תגובות כאלו לעצמך..

פורסם

תפסיקו לחפור !

פורסם

:goodposting:

נו?

מה לא ברור?

משחקים עם אותו אחד רק שאפשר להשיג את המקדחה של הביג דדי..או לוקחים לאחד מהם את היד באיזה קטע..

תראה את ה GAME PLAY שוב, זה לא רק שהוא עם הנשק של הביג דדי הוא גם זז כמו ביג דדי.

פורסם

נראה ממוחזר לאאלה, הכל אותו דבר

לפחות שישפרו גרפיקה או משהו... חבל

זה יהפוך בסוף כמו כל הסדרות FIFA NBA האלה

פורסם

איזה חידוש אתה רוצה שיביאו לך?? רובה שיורה גבינות עיזים???

המשחק היה טוב מלכתחילה והיה ידוע שיהיה לו המשך לא בהכרח צריך להיות שונה! והגרפיקה מעולה גם בראשון! רוצים שיפור בגרפיקה זה אומר כרטיסי מסך חדשים אז תגידו תודה שהם עוד נותנים לנו הזדמנות לנצל תכרטיסים הנוכחים בלי לפחוד מנפילות FPS (לצערי לא כולם יכולים להרשות לעצם כרטיס כפול ליבה וגם אני)

משהו היה שונה ב MAX PAYNE 1+2??? והמשחק היה גרוע?? היה מדהים!

ובנסיך הפרסי?? היה משהו שונה חוץ מקצת סיפור אחר??

ל-א

אז די עם התגובות הילדותיות האלו.. "היו צריכים לשנות משחקיות! היו צריכים להפוך תשחקן לכושי! היו צריכים להחליף לו נעליים!"

נו באמת..המשחק מעולה וזה מה שמשנה. אותי המשחק הקודם לא סיפק כי רציתי עוד..עוד מהמשחק וזה למה הוא יקבל גם ציון גבוה לפחות באיזור ה 8+

חג שמח ומלא מצות שעושות עצירות.

:hi:

פורסם

העיקר שהעלילה לא תאכזב.

פורסם

אני בטוח שהעלילה לא תאכזב, מה כבר יש להרוס שם? זה לא הבמאי הגרמני ההוא שהורס סרטים על ימין ושמאל.

הם ממשיכים לפי מה שהבנתי על אותו הקו של הדמות והמשחקיות + עלילת המשך...

רק מה שאני לא יודע,

(ספויילר למי שלא רוצה לראות)

הרי בסוף המשחק הראשון כולם יוצאים החוצה..ואם ניצלת אז בכלל הסוף של הראשון רואים שהוא מזדקן משפחה וכו'..או הסוף הרע,

אז מה בדיוק אנחנו עושים בשני? או שזה הסיפור שלפני היציאה החוצה...אנערף נחכה למשחק ונדע :)

פורסם

מקס פיין 2 היה שיפור עצום לעומת הראשון והכיל מנוע סורס מהפכני מה אתה מדבר שטויות אם לא שיחקת במשחקים האלה אל תדבר מהאוויר

אבל פה הם מבססים תמשחק על מנוע מלפני 4 שנה כמה אפשר להסתמך עליו, תראה תאפקים בקרייסיס לעומת האצבעות חשמל המצועצעות האלה בביושוק 2

אני לא אומר שהמשחק צריך להיראות מינימום קרייסיס אבל עדיין שיתנו שיפור כלשהו

פורסם

אתה זה שמדבר שטויות...

MAX PAYNE 2 לא השתמש בסורס מן הסתם אבל באמת היה שיפור גרפי גדול מהראשון (אבל המשחקיות לא השתנתה בכלל, העלילה היתה פחות טובה אבל עיצוב השלבים היה הרבה יותר מעניין).

הגרפיקה של BIOSHOCK מצויינת ולא משהו טעון שיפור עד כדי כך כמו שאתה אומר.

והמשחק גם רץ מעולה על MAX לעומת משחקים אחרים.

הסורס זה מנוע מיושן כבר, UE3.0 עדיין רלוונטי מאד.

פורסם

^^^

המנוע של MAX PAYNE 2 מבוסס על הסורס.

תפסיקו להזכיר את קרייסיס בכל מקום, המשחק הזה הוא זבל נקי שלא שווה שקל.

בקשר לזה שהם מבססים את המשחק על אותו מנוע גרפי כמו במשחק הקודם (שיצא ב 2007 מה שאומר 3 שנים בקושי ולא 4 שנים). המשחק משתמש ב UE3.0! רוב המשחקים היום משתמשים במנוע הזה וכולם ניראים מצויין, BioShock היה המשחק הראשון (או בין הראשונים) שהשתמשו ב UE3.0 והם לא ניצלו את המנוע במלואו. בנוסף אין אצבעות חשמל בטריילר :o זה בכלל אש והיא ניראת מצויין.

פורסם

איך הוא יכול להיות מבוסס על הסורס אם HL2 שהיה המשחק הראשון עם המנוע הזה יצא שנה אחריו ?

הוא גם לא מופיע פה - http://en.wikipedia.org/wiki/Source_engine

הוא משתמש במנוע משופר של המשחק הראשון.

פורסם

הטריילר ניראה מדהים ! במיוחד החלק הראשון שאתה הולך אחרי איזה משהו לא ברור ואז הוא קופץ על איזה קיר זכוכית..

יש משהו מוזר ששמתי לב אליו בטריילר, ראיתם בצד שמאל למטה שרשום טננבאום, מה היא קשורה ? למשחק הראון היה סוף סגור,

אולי המשחק השני מתרחש במקביל ?

עוד משהו ששמתי לב זה שהמשחק הוא שוב פעם בראפצ'ר, הכול נשאר אותו דבר, היה דיי ברור...

בכל מקרה, אני מחכה מאוד, לפי הטריילר הראשוני ולי ההצלחה של הראשון הזה הציפיות שלי גבוהות מהמשחק הזה...

פורסם

הטריילר ניראה מדהים ! במיוחד החלק הראשון שאתה הולך אחרי איזה משהו לא ברור ואז הוא קופץ על איזה קיר זכוכית..

יש משהו מוזר ששמתי לב אליו בטריילר, ראיתם בצד שמאל למטה שרשום טננבאום, מה היא קשורה ? למשחק הראון היה סוף סגור,

אולי המשחק השני מתרחש במקביל ?

עוד משהו ששמתי לב זה שהמשחק הוא שוב פעם בראפצ'ר, הכול נשאר אותו דבר, היה דיי ברור...

בכל מקרה, אני מחכה מאוד, לפי הטריילר הראשוני ולי ההצלחה של הראשון הזה הציפיות שלי גבוהות מהמשחק הזה...

אם היית לוחץ על הלינק שלי (מההודעה שלפני שלך) אז יש שם הסבר לכל הדברים האלה , "המשהו" הזה שהולכים אחריו זה Big Sister שהתפתחה מהיותה Little Sister , טננבאום היא זו שיצרה אותן.

המשחק השני מתרחש 10 שנים אחרי המשחק הראשון כאשר חוזרים לעיר מאיזושהי סיבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים