עבור לתוכן

BioShock 2 - כל המידע כאן

Featured Replies

פורסם

אם זה נכון אז זה די מסריח :-\

כידוע סוני מחפשת שותפים אסטרטגיים מתעשיית המשחקים שירימו את הקונסולה לרמת פופולריות דומה לאקסבוקס.

אם 2K מכריזים מהר על משחק המשך שייועד ל PS3 אז הוא הולך להיות לדעתי משחק בינוני.

• תגובות 144
  • צפיות 15.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי המשחק לא יתקיים ב RAPTURE ולא על אדמת כדור הארץ זה יהיה משהו אחר.

פורסם

אם זה נכון אז זה די מסריח :-\

כידוע סוני מחפשת שותפים אסטרטגיים מתעשיית המשחקים שירימו את הקונסולה לרמת פופולריות דומה לאקסבוקס.

אם 2K מכריזים מהר על משחק המשך שייועד ל PS3 אז הוא הולך להיות לדעתי משחק בינוני.

אם הם כתבו גם WII

אז זה כנראה אומר שהם רוצים לעשות המשך מסחרי שיהיה על הרבה פלטפורמות

ולא יהיה מוצלח במיוחד

משחקים לWII צריכים להיות מפותחים בנפרד נקודה

בעניין הPS3 -דווקה ראינו בעבר שמשחקים יכולים להיות מפותחים לPC\PS3\360 ביחד בלי יותר מידי בעיות

פורסם

על המשך מאולץ שמעתם? המשך מאולץ זה כאשר המשחק/סרט מסתיים בצורה מצויינית וסוגרת את כל הקצוות ככה שבלתי אפשרי לפתח המשך, אבל מפתחים/במאים ממציאים המשך מאולץ כדי לסחוט עוד כסף מהמותג. לדוגמא: Alien 4, The Matrix 2&3, Deus Ex 2 ורבים אחרים.

פורסם

אתה צודק, רוב הפעמים גם להמשך אין חידוש ממשי מהקודם, שלא לדבר על המקוריות שאובדת.

אבל, למקרה שאתה מדבר על סיום של משחק, הם תמיד יכולים להראות את הסיפור למשל של מה שהתרחש כמה שנים לפני הקמת Rapture.

כלומר, לא חייבים בהכרח להמשיך את קו העלילה, שבאמת במקרה של Bioshock הוא נסגר.

פורסם

הסיפור לא חייב להימשך, תיראו את פאר קריי 2 שעומד לצאת.

אני אעדיף בהרבה עלילה חדשה ויש לי את אותה הדעה כמו זה שאמר שביושוק זה אחת היצירות הגדולות שידענו.

פורסם

על המשך מאולץ שמעתם? המשך מאולץ זה כאשר המשחק/סרט מסתיים בצורה מצויינית וסוגרת את כל הקצוות ככה שבלתי אפשרי לפתח המשך, אבל מפתחים/במאים ממציאים המשך מאולץ כדי לסחוט עוד כסף מהמותג. לדוגמא: Alien 4, The Matrix 2&3, Deus Ex 2 ורבים אחרים.

בקשר לAlien

למעשה אני חושב שבהחלה תכננו רק על סרט אחד

Aliens (הסרט השני) היה מאוד שונה מהראשון

מבחינתי הרבה יותר מוצלח אבל שונה

ב3-4 זה היה מסחור ברור

הסרטים האלו ויותר מאוחר AVP1-2 היו הצל של הסרטים הראשונים

אבל נחזור לדיון

המשך יכול להיות מאוד מוצלח

השאלה הגדולה איך מפתחים אותו וכמה זמן מפריד בין ההמשך הראשון לשני

אני לדוגמה מת על סדרת זלדה

אבל כל המשך יוצא רק אחרי כמה שנים ואם הרבה חידושים ובנוי במיוחד לאותה פלטפורמה

זה מבחינתי המשך טוב

המשך רע זה משחק שיוצא אחת לשנה

והמשך עוד יותר רע זה המשך שיוצא אחת לשנה ולהרבה פלטפורמות שונות

וזה בגלל שהסיכוי שמשחק כזה יצא טוב הוא נמוך מאוד

תראה את FIFA\NFS\פוקימון וכו

פורסם

איך לעזאזל רוצים להריץ משחק כמו ביושוק 2 על ה WII? הוא בקושי מסוגל להריץ משחקים ברמה של ביושוק הראשון, וגם זה די בלחץ.

פורסם

אתה מגזים

תזכור שהWII לא מריץ משחקים ברזולוציה גבוה ותומך רק עד 480P

הWII מבחינת כוח החישוב יכול להריץ HL2 ב480P והגדרות נמוכות יחסית

ככה שאפשר לעשות לו גרסה מסורסת גרפית וכבר עשו את זה בכמה משחקים

למעשה חלק מהמנועים הגרפים הכבדים

קיבלו התאמות גם לWII כמו המנוע של אובוויליון לדוגמה

נכון שגרסה לWII לא תראה כמו גרסה ל360\PC\PS3

אבל היא אפשרית

בכל אופן אני רוצה משחקים מקורים לWII ולא משחקים שעברו סרוס להתאים לWII

רק בגלל שהקונסולה מוכרת טוב

פורסם

כל הספקולנטים .... רוקמי ביושוק הם אותם אלה שרקמו את SYSTEM SHOCK, וכן עשו לו המשך... שהיה כפי הידוע לי מוצלח עוד יותר מהראשון ונכנס לספרי ה"משחקולוגיה" כאחד מהמשחקים הטובים ביותר שנוצרו -כן והוא משחק המשך...

אני סומך על החבר'ה שם שיעשו את העבודה שלהם- בנתיים הם הצטיינו בה.

פורסם

shimmi1982 היה אפרש של שנים בין SYSTEM SHOCK לביושוק

כנראה לא יהיה אפרש גדול הפעם

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני לא משווה את SYSTEM SHOCK לביושוק אלא את SYSTEM SHOCK לSYSTEM SHOCK2 ... - הרי על כך היה הדיון- אם המשכים יכולים להיות טובים.

ואם נבהיר עוד יותר - על כך שהחברה עכשיו ששוקדים על המשך לביושוק כבר עמדו במבחן התוצאה לגביי המשכים (ע"ע SYSTEM SHOCK2) כך שאני סומך עליהם שהם כבר יעשו אותו כמו שצריך. אולי אני טועה- אבל אני מעדיף לקוות שלא :)

פורסם

בהתייחס לכך שBIOSHOCK זה המשך רוחני לSYSTEM SHOCK

אני לא רואה שום סיבה למה BIOSHOCK 2 לא יהיה מוצלח באותה המידה ואפילו יותר מאביו המקורי.

פורסם

השערה - ביושוק 2 יתרחש בהווה או בעתיד, אחרי שהדמות מתה, עושים נתחיתה שלאחר המוות, מגלים כל מיני דברים, מוצאים איזה יומן אישי שלו, שולחםי צוות מחקר לRAPTURE ושם כולם נטבחים בפרט לחבר צוות אחד שמצליח לשרוד, מי שתקף אותו זה מוטציות של מוטציות, יהיה נשקים עתידניים, תהיה אפשרות לצאת עם צוללות, יתברר שיש עוד חלקים של RAPTURE שלא גילו, זאת דעתי.

פורסם

מעולה :xyxthumbs:

אני עדיין מתפלל שיום אחד יוכרז systemShock III

אז מסתבר שאני לא היחיד שזה הדבר הראשון שעלה לו לראש כשקראתי את ההכרזה הזו... :)

4 פעמים סיימתי ת'משחק הזה ואני עדיין חוזר לגיחות מדיי שנה. עוד לא נוצר דבר יותר מפחיד מהרבים (MANY) שפתאום מדברים אלייך ודואגים לרסק לך ת'מורל \=

אהבתי את ביושוק למרות הקטעים המסריחים שעשו עם האבטחה המיותרת והסירוס לעומק של המשחקיות (ניהול מלאי, תחמושת, אשכרה התלבטות בין שידרוגים ולא מצב מגוחך שבסוף המשחק כל שידרוגי הנשק שלך בלי למצמץ). מעניין איזה מטורף מרשים יהיה הפעם במקום סאנדר כוהן... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים