עבור לתוכן

BioShock 2 - כל המידע כאן

Featured Replies

פורסם

מעט תוכן? לדעתי העלילה של ביושוק הייתה מבין העלילות המעולות במשחקים ששמעתי...

משחק מצויין לדעתי... ממש כמו סרט... שמח ששמעתי את השמועה הזו!

• תגובות 144
  • צפיות 15.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

די כבר

המשחק יבש, משעמם וחוזר על עצמו בצורה מטורפת שום אווירה ושום כלום פשוט FPS יבש ומשעמם

משחקים כמו psychonauts Beyond Good And Evil וthe witcher

אלא משחקים טובים

סיימתי את bioshock (על הגדרות מקסימליות וקצב פרים לשניה טוב ויציב) ככה שאני לא סתם אומר

אתם סתם נסחפים עם ההייפ, רוצים fps טוב לכו שחקו half life 2 זה fps טוב, לא ביושוק

המשחק לא מוצא חן בעינייך? תגיב בת'רד הרשמי.

כאן זה המקום לאלה שכן אהבו את המשחק ומצפים להמשך.

פורסם

^^

תהרוג אותו, הוא בסה"כ הביע דעה למה הוא חושב שהרעיון למשחק המשך יהיה גרוע.

אממ נשמע מעניין אבל היה סוף די סגור למשחק הראשון ככה שאני לא יודע מה הם יעשו עכשיו.מה עוד שהיית יכול לקבל שני סופים שונים בתכלית עם השפעה שונה על גורל העולם,אז מה הם יעשו עכשיו?איך הם ישלבו את זה?או שהם יתעלמו מזה לגמרי ???

דווקא כשאתה מנסח את זה ככה זה גורם לי לחשוב שהסוף הטוב לא מאפשר המשך.

אבל... הסוף הרע דווקא כן- ביושוק 2 עם ספלייסרים שמשתוללים על אדמת הארץ, מדענים שכולאים חלק מהם ומנסים למצוא תרופה, מוטציות חדשות שנוצרות עקב כישלון בניסויים. ממ... נראה לי דווקא שיש עתיד למשחק 8)

פורסם

^^

תהרוג אותו, הוא בסה"כ הביע דעה למה הוא חושב שהרעיון למשחק המשך יהיה גרוע.

דווקא כשאתה מנסח את זה ככה זה גורם לי לחשוב שהסוף הטוב לא מאפשר המשך.

אבל... הסוף הרע דווקא כן- ביושוק 2 עם ספלייסרים שמשתוללים על אדמת הארץ, מדענים שכולאים חלק מהם ומנסים למצוא תרופה, מוטציות חדשות שנוצרות עקב כישלון בניסויים. ממ... נראה לי דווקא שיש עתיד למשחק 8)

נכון,ההמשך הזה בהחלט אפשרי ואף נשמע מעניין.

אבל הרעיון שרציתי להביע בהודעה שלי הוא שהיו 2 אופציות בהן יכלת לסיים את המשחק,כלומר שני גורלות לעולם החיצוני.

אם הם יעשו את העלילה של המשחק השני ככה שהיא תתבסס על הסוף רע,אז הם די דופקים פה את הקונספט של הסוף הטוב ואופציות שונות איך לסיים את המשחק.

מצד שני,אם הם יחזרו לRapture זה יהיה באסה מכיוון שסה"כ די חרשנו שם את הסביבה והיא הייתה מאוד מרשימה והכל,אבל פעמיים זה יהיה פעם אחד יותר מדי.

קיצר,אין לי מושג איך הם ימשיכו אחרי הראשון,נחיה ונראה

פורסם

יאווו ישששש !!! רק חבל שזה עוד הרבה זמןןן

פורסם

די כבר

המשחק יבש, משעמם וחוזר על עצמו בצורה מטורפת שום אווירה ושום כלום פשוט FPS יבש ומשעמם

משחקים כמו psychonauts Beyond Good And Evil וthe witcher

אלא משחקים טובים

סיימתי את bioshock (על הגדרות מקסימליות וקצב פרים לשניה טוב ויציב) ככה שאני לא סתם אומר

אתם סתם נסחפים עם ההייפ, רוצים fps טוב לכו שחקו half life 2 זה fps טוב, לא ביושוק

:xyxthumbs:

ת'אמת בהתחלה התלהבתי. האווירה הייתה מצויינת והעלילה טובה. אבל אחרי כמה זמן המשחק התחיל לחזור על עצמו עד שנשברתי והעפתי את הדרעק הזה שלב לפני סיום המשחק.

פורסם

זה הולך להיות מעניין.

בטח האחיות הקטנות יהפכו לנערות חמות! :smile1:

ובנימה קצת יותר רצינית: סיסטם שוק לוקח את ביושוק לדעתי, מבחינת עומק במשחקיות, אתגר (זה היה מעליב כמה קל היה ביושוק ברמה הכי קשה) והדיבוב. ז"א גם בביושוק הדיבוב היה מעולה, אבל קולות ה-MANY זה באמת משהו מדהים.

געגועי לשודאן... =\

פורסם

הPremise באמת יכול להיות מעניין... (אחרי הסוף הרע).

ספלייסרים מעל פני השטח, אוכלוסיות שלמות שנתונות למרות השחקן(או מי שהיה השחקן לפחות) בזכות הGene Tonics...

אבל, זה לא הולך לקרות.

אני כמעט בטוח שזה יהיה פריקוול(מבחינה עלילתית) שיתרחש בRapture עצמה.

השאלה היא מה הם יעשו מזה, הם יכולים לעשות את זה משחק Sand Box מדהים לחלוטין(סגנון Oblivion רק עם פחות דגש על פיתוח דמות, כמו GTA) שבו אתה מסתובב בRapture כאוות נפשך ועושה משימות כראות עיניך, או שזה יהיה סתם משחק לינארי(ולא חדשני במיוחד) עם אווירה מגניבה(כמו המשחק הראשון).

וד"א - תוכן לא נמדד בעלילה בלבד, אלא בגיוון תוכן המשחקיות, בBioShock הסביבות נשארות די זהות, אתה משתמש ב3 כוחות מיוחדים לכל היותר, יש מספר די קטן של אויבים שונים וכהנא וכהנא - לכן, זה ממש נכון לומר שBioShock סובל מהיעדר תוכן.

פורסם

ובנימה קצת יותר רצינית: סיסטם שוק לוקח את ביושוק לדעתי, מבחינת עומק במשחקיות, אתגר (זה היה מעליב כמה קל היה ביושוק ברמה הכי קשה) והדיבוב. ז"א גם בביושוק הדיבוב היה מעולה, אבל קולות ה-MANY זה באמת משהו מדהים.

אני איתך (אני מניח שאתה מדבר על System Shock 2, הראשון היה טוב, אבל לא כמו השני).

פורסם

קודם כל - הודעה משמחת, זהו אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי, עלילה מדהימה!

דבר שני, בנוגע לסגנון המשחק, לא נראה לי שזה יהיה בסגנון GTA הרי זו טיפשות! אני בטוח במאה אחוז שסגנון המשחק יישאר כמו שהוא.

השאלה לגבי מקום התרחשות הלילה, עדיין לא ידוע אם זה יהיה ב-Rapture... מעניין.

פורסם

הודעה משמחת ביותר. וכן אני גם נמנה עם מעריצי הביושוק. לדעתי מבחינת עלילה ואווירה זה אחד המשחקי הטובים ביותר שנעשו- עם הקפדה לכל כך הרבה פרטים (אני מאלה שכן קוראים מה כתוב בכל שלט... והמשחק הזה למי שנכנס לתוכו ובולע את העולם כולו הוא פשוט תאווה- הוא גם בעל הרבה מסרים בוגרים ברומו של עולם, משהו שלא נתקלתי בו בשום משחק אחר- לפחות לא ברמה כזו- הוא פשוט בוגר.) - מעבר לספין הגאוני (לדעתי האישית) באמצע המשחק- שהראה בדיוק למה משחק מחשב נעלה יותר מסרט קולנוע (שימוש מעולה ב"זה קורה לך" ... ולא לגיבור הסרט) . אני אומר שוב אני בין החסידים של המשחק אז קראתי כל פיסת תוכן שנרשמה עליו- זה מדהים כמה כל פסיק במשחק נוצר מתוך מחשבה ובעל פרשנות מכוונת היטב.

לגביי מה שאמרו שהסביבה לא מגוונת- שמעו מצד אחד כן- כל המשחק מתרחש בעיר תת מימית. מצד שני תראו לי מסדרון אחד בביושוק שנראה כמו מסדרון אחר. ואח"כ תראו לי משחק אחר אין בו מסדרון ריק עם קירות-מעבר-דלת וזהו. לדעתי המשחק הזה לא פחות מיצירת אומנות.

לגביי SYSTEM SHOCK 2- אני פיספסתי את המשחק הזה לצערי הרב- ומכל מי שמעריץ את ביושוק שמעתי שSS2 עוד מוצלח יותר. כרגע קצת מאוחר לי לחזור לנסות אותו-כי הזמן עבר והוא יראה לי מיושן- פשוט פיספוס שאני לא גאה בו בלשון המועטה :)

לגביי ביושוק 2: שתי מלים: איזה כיף!!!!

פורסם

הודעה משמחת ביותר. וכן אני גם נמנה עם מעריצי הביושוק. לדעתי מבחינת עלילה ואווירה זה אחד המשחקי הטובים ביותר שנעשו- עם הקפדה לכל כך הרבה פרטים (אני מאלה שכן קוראים מה כתוב בכל שלט... והמשחק הזה למי שנכנס לתוכו ובולע את העולם כולו הוא פשוט תאווה- הוא גם בעל הרבה מסרים בוגרים ברומו של עולם, משהו שלא נתקלתי בו בשום משחק אחר- לפחות לא ברמה כזו- הוא פשוט בוגר.) - מעבר לספין הגאוני (לדעתי האישית) באמצע המשחק- שהראה בדיוק למה משחק מחשב נעלה יותר מסרט קולנוע (שימוש מעולה ב"זה קורה לך" ... ולא לגיבור הסרט) . אני אומר שוב אני בין החסידים של המשחק אז קראתי כל פיסת תוכן שנרשמה עליו- זה מדהים כמה כל פסיק במשחק נוצר מתוך מחשבה ובעל פרשנות מכוונת היטב.

לגביי מה שאמרו שהסביבה לא מגוונת- שמעו מצד אחד כן- כל המשחק מתרחש בעיר תת מימית. מצד שני תראו לי מסדרון אחד בביושוק שנראה כמו מסדרון אחר. ואח"כ תראו לי משחק אחר אין בו מסדרון ריק עם קירות-מעבר-דלת וזהו. לדעתי המשחק הזה לא פחות מיצירת אומנות.

לגביי SYSTEM SHOCK 2- אני פיספסתי את המשחק הזה לצערי הרב- ומכל מי שמעריץ את ביושוק שמעתי שSS2 עוד מוצלח יותר. כרגע קצת מאוחר לי לחזור לנסות אותו-כי הזמן עבר והוא יראה לי מיושן- פשוט פיספוס שאני לא גאה בו בלשון המועטה :)

לגביי ביושוק 2: שתי מלים: איזה כיף!!!!

אני מסכים עם כל מילה!

המשחק הזה הוא אכן יצירת אומנות - הדיוק, האווירה, העלילה, המשחקיות! ג א ו נ ו ת!

כמה שאני מחכה למשחק הבא.

פורסם

תנסה למצוא את REBIRTH - ה- MOD הלא-רשמי שמשפר משמעותית חלק גדול מהמודלים. זה שווה את זה.

אם תצליח למצוא עוד מישהו לעניין תוכלו לשחק את המשחק ב- cooperative multiplayer שזה בכלל רעיון מטורף.

פורסם

מצפה בקור רוח ,המשחק הכי יפה ששיחקתי בחיים

הייתי מוכן למחוק את הזכרונות שלי מהמשחק כדיי לחוות אותו שוב

• 4 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים