עבור לתוכן

בדקתי בCPU-Z וזה מראה לי שיש לי זכרון 400MHZ

Featured Replies

פורסם

אמרתי לטכנאי שלי שישים לי 800. יש איזה יחס הכפלה שאני לא מודע אליו? גם עוד משהו, פתחתי את המארז כדי לראות מה כתוב על הסטיק[לא כתוב את הMHZ מסתבר] ושמתי לב שהמאוורר שעל הלוח[אני משער שאמור לאוורר את המעבד] לא פועל. ממש. הוא לא מאוורר.

פורסם

בזכרון DDR אתה מכפיל את המספר.

המאורר מחובר לספק כח?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכן. לא נראה לי גם הגיוני שהמחשב ייפעל 4 ימים בלי לקרוס בלי מאוורר. קח בחשבון שאין לי עדיין כרטיס מסך ואני משחק רק AUDIOSURF.

פורסם

ב DDR השעון האמיתי הוא חצי מהמהירות המוצהרת . הDDR מבצע את שלב העברת המידע גם בעליה וגם בירידה של שעון ובגלל זה מהירות העברת המידע האפקטיבית (לא כולל תיזמונים ) היא כפולה מהשעון האמיתי. יש גם שיטה אחרת לדרג את ה DDR והיא לפי מהירות העברת המידע המקסימלית התאוריתית. DDR2-800 הוא גם DDR2-PC6400 שזה כעיקרון ה800*8 (מהירות העברת המידע כפול רוחב הbus ) . אולי כתוב על ה stick שלך pc6400 . אם רשום עליו PC3200 אז זה באמת DDR 400.

בקשר למאוור תכנס לbios ותעביר את הCPU FAN למצב always on כדי לראות שהוא באמת חי . אם הוא לא מסתובב אולי הוא שרוף. יכול להיות שהלוח אם מפעיל את המאוורר לפי הצורך וככה הוא שומר על אורך החיים של המאוורר (רכיבים אלקטרומכאנים נוטים להתקלקל על ידי שימוש ). הפסקת המאוורר די אופיני למחשבים ניידים כי הם גם חוסכים ככה בחשמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים