פורסם 2008 במרץ 1117 שנים התחלתי לשחק ב-Super Mario Galaxy.עד כה שיחקתי שעתיים. לא הבנתי מה הביג דיל שעשו מהמשחק. אולי זה בגלל שלא שיחקתי מספיק?ההתחלה היתה משעממת, ההמשך סתם חביב ולא יותר. נכון, השלבים מאוד מגוונים, וכוח המשיכה המשתנה נחמד מאוד, ויש גם הרבה "בוסים" שצריך להבין איך לנצח, אבל המשחק סה"כ קל ובסופו של דבר כל מה שצריך לעשות זה לאסוף מטבעות וכוכבים.מישהו שיחק בזה קצת? האם אני טועה?
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים שיחקתי בזה די הרבה (אני כבר עם 30 ומשהו כוכבים)המשחק חביב יותר וכולל המון אלמנטים חדשניים ללא שום ספק.בקשר לקל - כנראה עדיין לא שיחקת מספיק , יש בהחלט כמה וכמה שלבים קשים (במיוחד כשאתה מתחיל לשחק עם comets שמשנים קצת את השלב , ומתי שאתה מתחיל להציל את לואיג'י).בהחלט משחק מאסט לwiiאבל, אני אכן ציפיתי קצת יותר ובשורה התחתונה אני נהנה ממנו בערך כמו שנהניתי מהראטצ'ט וקלאנק לPS3 , ככה שעם כל החדשנות והשליטה - הוא לא איזה משהו מרומם מעל כל שאר משחקי הפלאטפורמה או ממציא ז'אנר , פשוט משחק טוב מאוד בז'אנר שלו.ליביו
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים קוראים לזה הייפ M8. למרות שאולי זה פשוט לא סוג המשחקים שלך [לא כזה אוהב פלטפורמה אולי]?
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים שיחקתי במשחק בערך שעההוא ממש לא שווה את המאיות שהוא קיבלוהשליטה מעצבנת כמעט תמיד (לעזאזל איתך מריו והמימד השלישי שהוסיפו לך... אהבתי אותך ב2 מימדים)
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מי שלא אוהב משחקי פלטפורמה לא יאהב את SMG, נקודה.הוא באמת לא מצדיק את כל ההייפ המטורף שעשו עליו, אבל הוא כיף, לא משעמם מהר בגלל הגיוון, השליטה חביבה, והכניסו כמה מיניגיימס נחמדים.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים לא יצא לי לשחק בו אבל יצא לי לשחק ברוב קודמו שנחשב פחות טוב-"מאריו שמש" ותזכרו שהביקורות זה לא רק על גרפיקה\סאונד\משחקיות\וכו ביקורת רצינית על משחקים בתשלום מתחשבת גם באורך החיים של המשחק לדוגמה מאריו שמש לא כיף כמו ראטצ'ט 3 לדוגמה אבל הוא הרבה הרבה יותר ארוך עכשיו מאריו גלקסי אמור גם להיות יותר טוב מי מאריו שמש ו+- באותו אורך חיים ואם מחשבים את הכל ומחשבים שבמשחקי מאריו משחקים יותר מי פעם אחת אז זה אחד המשחקים הטובים בזאנר שלו לפחות מהשנים האחרונות
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מריו שמש זה משחק מחורבן לאנשים עם פאטיש לרובי מים לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב בעצמי
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מריו שמש זה משחק מחורבן לאנשים עם פאטיש לרובי מיםאם מצוטטים את יאצי לפחות נותנים קרדיט...
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים בהמשך הוא לא מחורבן רק בהתחלה ובניגוד להרבה מאריו יש חלקים מאוד קשים במשחק נכון שהוא לא המאריו הכי טוב שנוצר ואפילו לא קרוב לזה אבל הוא כן משחק נחמד אני אישית תמיד העדפתי את המשחקי מאריו ב2D וגם יושי וגם מאריו בSNES נחשבים בעיני כמשחקי הפלטפורמות הטובים ביותר ששחקתי ושחקתי הרבה משחקים בסגנון אבל זה לא אומר שמאריו שמש מחורבן כמו שעושים מימנו הוא יותר טוב מי מאריו 64 אבל הוא מאכזב ובגלל שכולם ציפו לאיזה שדרוג ענקי במעבר לגימקיוב בזמנו אז יורדים אליו אבל בפועל ציון של 80 כמו שהרבה נתנו לו מוצדק נכון הרבה מזה בגלל אורך המשחק נכון בPS2 היו פלטפורמות יותר חדשנים ויותר כיפים אבל רובם היו מאוד קצרים
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים קרירין קשה != טובזה שלך יש פטיש למשחקים קשים, וכמו בכל נושא אי פעם בעולם, לא מהווה שום דוגמא לכלום, בכלל.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אם מצוטטים את יאצי לפחות נותנים קרדיט...לא הכל מגיע מיאציחלק מהדברים פשוט הגיוניייםואם תשים לב שאני מצטט אותו אני כותב את זה...
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים רציתי להגיב.....אבל ראיתי ש קררין על לינוקס ...ואז שכחתי מה רציתי להגיד.הוא כל יומיים מנסה הפצה אחרת מתבכיין חוזר לVISTA והגלגל חוזר חלילה...
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים לא נכון בכלל להפצות אחרות היה בעיות תאימות למחשב שלי אבל SUSE פועלת מצוינת ובזמן האחרון היה לי המון עבודה אז לא היה לי כוח לא למשחקים בWII ולא במחשב ככה שיכלתי להשתמש בלינוקס יותר ולא יודע למה אבל הארד דיסק עושה הרבה פחות רעשים בכל מקרה גימספוט נתנו בזמנו למאריו שמש ציון 80 http://www.gamespot.com/gamecube/action/supermariosunshine/index.html?tag=result;title;0מבקרים נתנו 92 וגימרים 85 אם הייתי צריך לתת ביקורת אליו היום אז זה היה 80 זה שיש איזה בריטי שמלכלך על כל העולם בהומור לא אופך את הסרטונים שלו לרציניים בזמן שלוקח לסיים את מאריו שמש אפשר לסיים את ביושוק+COD4+ HL-EP2וזה גם נחשב למשהו רק שבישראל שוכחים שמשחקים עולים כסף ויש עלות תועלת ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.