פורסם 2008 במרץ 1017 שנים שלום לכם!!!לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער.הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ).זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין.בתודה מראש בר לוי!!!
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים הכוונה לכלים להוצאת חומרה כגון כרטיס מסך או קול או סטיקים של זכרון?כי אם כן, אין צורך בכלום, רק מברג וזהו, (אני חושב שזהו).
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים רצוי הארד דיסק עם מערכת הפעלה ואנטי וירוס למקרה שיש בעיית וירוסים(זה קורה הרבה מניסיוני).
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים ועוד איזה תוכנה לניהול מחיצות שעובדת בBOOTואולי איזה מנווט קבצים שעובד גם בBOOT
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים חלקי חילוף DOK עם תוכנות מערכת+LIVE CD עם תוכנות מערכת 3 סוגים של מברגים יש משהו יותר חשוב זהוא החשוב מכול שייכל חביב שיייכל ! ;D
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים erd,דיסקים עם אנטי וירוסים ותוכנות למיניהן,הרבה חלקי חילוף(כל סוגי הכרטיסי מסך,כרטיס קול וכדומה) כמה סוגי מברגים והרבה מצב רוח
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים תלוי מה השירות שאתה נותן בבית הלקוח,אם זה רק תיקון בעיות קלות או אפיון התקלה ולקיחת המארז למעבדה\הביתה אז אין סיבה לבוא עם יותר מלדרמן + כמה דיסקים BOOTABLE לכל מטרה (אנטיוירוס, צריבה, בדיקת חומרה וכו').אם בא לך להסחף אז קח גם ספריי לחץ, חומר טרמי, קצת חומרה סטנדרטית כמו הרדיסק IDE סטיק DDR1 סטיק DDR2 כרטיס מסך PCI (לא אקספרס, שיתאים גם ללוחות עם AGP וגם ללוחות עם PCIE), קצת כבלים פשוטים - למרות שזה דיי מיותר, אם יש לך עמדת תיקונים נחמדה בבית ואתה יכול להביא את המארז לשם זה תמיד יהיה עדיף.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אני לא זז בלי:מברגה ידנית+סט ראשים לכל מצב ולכל צורהDOK עם דרייברים ותוכנות שימושיותדיסקים Bootable עם תוכנות כאלו ואחרות, בעיקר לניהול מחיצותמספר אנטיוירוסיםמערכות הפעלהטסטר לספקיםכרטיס מסך PCIמולטימטר.וככה אפשר לאבחן ללקוח את הבעיה על המקום ב 90% מהמקרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.