עבור לתוכן

מיקרוסופט הכריזה רישמית על ירידת מחירים לXBOX360 באירופה

Featured Replies

פורסם

למרות שהאירו גבוהה בהרבה מהדולר, זה יוצא ממש זול. תגידו הפרימיום הכוונה לחדש? כולל הHDMI או הגירסא הקודמת? האליט ממש זול אגב. יותא מכמה שזה יוצא באמריקה אפילו נידמה לי. פאק איך בא לי עכשיו לקנות משם X360 ]=

אנשים לא טורחים לקרוא תגובות נכון?

זה לא אירו, אף אחד לא מתמכר באירו, לא תרשת נפוצה(google it) לא נינדרעקנו ולא שוני.

המחירים של ה360 הWii והPS3 מתומכרים בGBP - Great Britain Pound שהשער שלו הוא כ8.5 שקל.

פורסם

השער של הליש"ט הוא 6.93 היום

פורסם

מה קרה לשקל? :smile1:

פורסם

התחזק בצורה מדהימה.

קיבלתי את כרטיס האשראי הבינ"ל שלי לפני יומיים, ויצאתי ל Rampage של קניות באיביי ובעוד כמה מקומות, השגתי כמה דברים במחירים שישאירו את כולם פה פעורי פה (טסטר של ת'רמלטייק לספקים ב 40 שקל, מישהו? :smile1: )

תכל'ס, אני חושב לארגן הזמנה מרוכזת של אביזרים לקונסולות בשביל האנשים פה בפורום.

שכבל קומפוננט לווי עולה 30 שקל כולל משלוח ואינטרקולר ל 360 עולה בסביבות ה 50, קשה שלא לקנות X:

פורסם

התחזק בצורה מדהימה.

קיבלתי את כרטיס האשראי הבינ"ל שלי לפני יומיים, ויצאתי ל Rampage של קניות באיביי ובעוד כמה מקומות, השגתי כמה דברים במחירים שישאירו את כולם פה פעורי פה (טסטר של ת'רמלטייק לספקים ב 40 שקל, מישהו? :smile1: )

תכל'ס, אני חושב לארגן הזמנה מרוכזת של אביזרים לקונסולות בשביל האנשים פה בפורום.

שכבל קומפוננט לווי עולה 30 שקל כולל משלוח ואינטרקולר ל 360 עולה בסביבות ה 50, קשה שלא לקנות X:

אמממ..30 שקל לכבל קומפוננט לווי ? יאללה תביא אני קונה ממך ..

אולי באמת נעשה קנייה מרוכזת ועכשיו עם הדולר בכלל..

פורסם

בת'רד נפרד... לא להזיל ריר על ירידת הדולר בת'רד הזה בבקשה..

פורסם
  • מחבר

הגיעו נתוני המכירות של פברואר-

http://www.gamespot.com/news/6187799.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

ה360 מפגיז במכירות משחקים

אבל גרוע במכירות חומרה

אם מיקרוסופט לא יורידו בקרוב את המחיר גם בארצות הברית אני חציל

מה שמצחיק זה למרות שהPS3 יתחזק הPS2 עדיין עובר אותו במכירות

את המכירות של הDS אני כבר לא תופס

לעזאזל כמה שוק יש כבר לקונסולה נידת ?

בקצב הזה זה יהיה כמו אם סלולריים -מעל 100% שוק :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים