פורסם 2008 במרץ 1017 שנים שלום חברים . יש לי כרטיס מחברת LEVEL ONE מסוג WNC-0301 שקניתי לא מזמן .אבל החלפתי WINDOWS לפני כמה ימים מVISTA רגילה ל VISTA 64BIT , ואז הדרייבר לא התאים. בסוף מצאתי דרייבר מתאים כמעט אבל תתקלתי בבעיה !!והבעיה היא שכל הזמן האינטרנט מתנתק !!!!בבקשה אני רוצה דרייבר שכן עובד ושהוא כן לחברת LEVEL ONE כי מה שהורדתי זה RLINK .
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים ממה שהבנתי, ה-WNC-0301 אכן משתמש בצ'יפסט של RALINK, גרסה RT2500, כל שהורדת דרייבר נכון (בהנחה שבאמת הורדת גרסת 64ביט).
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר כן הורדתי את זה ל 64BIT אבל אני מרגיש הבדל ! כלומר כשהשתמשתי ב XP וגם בVISTA 32BIT הכל היה בסדר גמור . אבל כאשר התקנתי ויסטה 64BIT התחילו כל הבעיות האלה ! אה ולמי שאמר אני שיניתי כמה פעמים את התדר וזה לא עזר ויש לי גם מחשב נייד שהכל תקין בו . מה לדעתכם לא נכון ? ומה אני יכול לעשות ? או פשוט לקנות אחד חדש וזו האופציה האחרונה !?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים אנשים פה לא מבינים, גריסת 64 ביט עושה רק בעיות.אם היית משתמש בגירסת 32 ביט, יש מצב שדריבר לXP יעבוד גם כן במערכת הזאתאבל ב64 זה בלאגן. מסקנה, בשביל כמה אחוזים שיפור בביצועים, לא שווה 100 אחוז כאב ראש
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מה לדעתכם לא נכון ? ומה אני יכול לעשות ? יכול להיות שהדרייבר פשוט לא משהו. תבדוק אם יש גרסאות אחרות (חדשות יותר, ישנות יותר) שלו.אנשים פה לא מבינים, גריסת 64 ביט עושה רק בעיות.אם היית משתמש בגירסת 32 ביט, יש מצב שדריבר לXP יעבוד גם כן במערכת הזאתאבל ב64 זה בלאגן. יש גם דרייבר ל-XP 64. בכל מקרה, לדעתי VISTA נכון יותר להריץ ב-64 ביט. מי שמפחד מכאב הראש, עדיף לו להישאר ב-XP בכלל.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר אנשים פה לא מבינים, גריסת 64 ביט עושה רק בעיות. אם היית משתמש בגירסת 32 ביט, יש מצב שדריבר לXP יעבוד גם כן במערכת הזאת אבל ב64 זה בלאגן. מסקנה, בשביל כמה אחוזים שיפור בביצועים, לא שווה 100 אחוז כאב ראש סלח לי להגיד לך שמי שלא מבין זה הוא אתה ובכלל תת רמה של דיבור וגם זה לא העניין שלך אם אני שם 64BIT או לא ! ראשית יש 4 GB זיכרון וה32BIT שלך לא תתן לי לראות ולעבוד עם ה 4GIGA אלא עם 3.5 גג . אז תעשה טובה אל תגיב בלי לחשוב קצת ולא רק להגיב במטרת להעלות את מספר התגובות אוקיי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.