עבור לתוכן

איך המסך 20" רחב של MAG LB2006W?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות 4 מסכי מחשב חדשים לי ולאחים שלי ואני יכול להשיג הנחה על המסכים של Philips, אני רוצה מסכים 19 אינץ' רחבים אבל בגלל שאני לא כל כך מבין בנושא אני לא יודע איך Philips בתור יצרנית מסכים.

מישהו יכול להגיד לי מניסיון\ידע אם המסכים שלהם טובים ואפשר לסמוך עליהם (מבחינת אחידות עם הפאנל וכל השטויות האלה) ושהמסכים לא יכאיבו בעיניים ויהיו בריחות אור וכל מיני שטויות?

תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.03.2008 בשעה 15:09:08

זה מאוד חשוב אני רוצה לתת אישור עוד היום כי כבר הזמנתי מחשב ואין לי מסך, תודה.
פורסם

Philips או לא, עדיף להימנע ממסכי 19" רחבים. הם קטנים בצורה מצחיקה ואיכותם בינונית מינוס. מסכים תקציביים משהו.

באיזה סכום יש לך אפשרות לרכוש את המסכים?

פורסם
  • מחבר

ראיתי מסכים 19" רחבים והם לא נראים לי בפרופורציה משונה או משהו כזה.

דבר שני, אין לי תקציב מוגדר פשוט קניתי מחשב לי ולאחותי ואני צריך מסך מהר כי המחשב כבר פה ואני תקוע בלי מסך, וגם אחים שלי רוצים להחליף למסכים דקים אז יוצא שאנחנו קונים 4 מסכים, אני מניח שנקבל הנחה אבל אין לי תקציב מוגדר אני פשוט לא חושב שצריך להשקיע בזה כל כך הרבה כי לפעמים ההבדל בין מסך שעולה 1800 לבין אחד שעולה 1400 הוא זניח. בגלל זה אני שואל על המסך שלהם ספציפי ועל החברה באופן כללי.

פורסם

לדעתי דווקא במסך צריך להשקיע ועוד איך, אבל בלי קשר, כל עוד אין לך תקציב מוגדר ורצונות מוגדרים, וכל עוד אתה לא יודע באיזה מחיר מציעים לך את המסכים, אתה סתם שואל שאלות היפותטיות, ויהיה קשה לעזור לך.

יש ל-PHILIPS מסכים טובים יותר ופחות. ה-19" הרחבים גרועים כולם, כמו שכבר אמרתי לך. אבל, אם אתה נעול על 19" רחב, PHILIPS או לא - לא משנה.

פורסם
  • מחבר

אני עד עכשיו הייתי די סגור על 19" רחב ובסוף החלטתי ללכת על הסמסונג 31BW שקראתי עליו המון ביקורות טובות.

אבל, אתה נראה לי מישהו שמבין אז לפני שאני קונה רציתי לשאול אותך מה אתה חושב על המסך מחשב LB2006W Mag שהוא 20" רחב..

פורסם

לא מכיר אותו אישית, אבל MAG זה ממש לא מותג נחשב במסכי LCD. סביר להניח שמדובר במסך 20" בינוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים