פורסם 2008 במרץ 917 שנים הוא אומר שיש בעיות והוא לא מקבל אותו וגם אם אני יוצר חדש גם אותו הוא לא מקבל ואומר שהסיסמא לא נכונה למרות שניסיתי הרבה פעמים ואין מצב שטעיתי.הוא רושם : xbox live is not corrently available in this locate asociated with this windows live ID,please use another oneזה המייל של המסנג'ר שלי כבר מךא זמן והוא בשימוש כל הזמן.יש לי ראוטר ופתחתי פורטים ואני גם רואה במדיה סנטר את המחשב ככה שהוא מחובר לרשת.אני כבר מיואש,מה אני יכול לעשות ?
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אתה משתמש בכתובת ישראלית ? או לחלופין הקונסולה פרוצה ? לי אין 360 אבל בכתובת ישראלית אתה לא יכול להירשם לLIVE זהב וקונסולה פרוצה=באן לקונסולה מהLIVE
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אתה צריך לעשות משתמש בMSN האנגלי [COM.], ולבחור שאתה גם גר בUSA או מדינה אחרת [שנתמכת בXBOX LIVE].נ.בבגיל תעשה מעל 18.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים ולבחור שאתה גם גר בUSA או מדינה אחרת [שנתמכת בXBOX LIVE].עדיף אנגליה.הנקודה היא שבטח הLIVE ID שלך אומר שאתה מישראל אז הוא לא מקבל את זה ומבקש ממך כתובת אחרת.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר כן אתם צודקים שיניתי.הרבה תודה.עריכה:אני לא מצליח לפתוח קבצי DIVX מהמחשב,הוא רושם לי שיש לי קבצים חסרים עלמנת לפתוח קבתי וידאו וזה באמת גם לא מציג אותם בתמונות ממוזערות אלא הריבועים ריקים.חרשתי על כל התפריטים ואני לא מוצא איפה לעשות עידכונים.אולי מישהו יודע ?אוקיי אז עכשיו אני שם לב שהמכשיר מנגן רק קבצי WMV.יש מצב שהוא ינגן גם DIVX ?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים אם אני לא טועה אתה צריך לנסות להריץ את הסרט ואז זה נותן לך אפשרות לעדכון.ואז אתה מוריד אותו (כמה מגה) ואתה יכול להריץ סרטי DVIX
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר הוא לא נותן כי איך שאני רוצה להריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה שרשום בה שיש לי כמה קבצים חסרים עלמנת להריץ את הקובץ.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר אוקיי הצלחתי אבל הוא לא פותח לי את התרגומים כמו שזה נפתח במחשב (יש להם את אותו השם כמובן והם באותו המקום).מישהו אולי יודע אם בכלל זה אפשרי לתפוח תרגומים ?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים אוקיי הצלחתי אבל הוא לא פותח לי את התרגומים כמו שזה נפתח במחשב (יש להם את אותו השם כמובן והם באותו המקום).מישהו אולי יודע אם בכלל זה אפשרי לתפוח תרגומים ?גם אני נתקלתי בבעיה הזאת , זה לא אפשרי לצערי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.