עבור לתוכן

המלצה על דיסק קשיח *אמין*

Featured Replies

פורסם

היי,

היום מת לי דיסק WD MYBOOK (קליק קליק קליק... ולא מזוהה ע"י WINDOWS)

אני מחפש המלצה לדיסק פנימי אמין (גודל 500 או יותר) - מהירות לא חשובה.

תודה

פורסם

שמעתי פעם על אנשים שמתלוננים שהדיסקים הקשיחים של WD החדשים בגודל של מעל 500 ג'יגה לא אמינים, לכן אוכל להמליץ על היטאצ'י \ סיגייט (עם סיגייט יש לי ניסיון אמינות רב שנים, ועוד 5 שנים אחריות + שקט מוחלט)

פורסם

בוא תן תקציב בכותרת קודם ..

פורסם
  • מחבר

לא ממש שאלה של תקציב, רק לדעת אילו דיסקים נחשבים אמינים יותר בגדלים 500+

(הכוונה לדיסק בדיד, לא לפתרון RAID שיכול להיות הרבה יותר יקר)

פורסם

אוקיי הבנתי.

אישית, היתי ממליץ בחום שעולה על 120 מעלות צלזיוס על הדיסקים של segaate.

קודם כל הם שקטים מאוד (מניסיון) ,מהירים בצורה שלא מביישת אף לטאה זריזה ;D.

ובנוסף אתה מקבל 5 שנות אחריות, עכשיו לגבי wd ה500 שלהם הוא טוב אבל!! יש לו נטיות ליפול יותר מכל קודמיו בסידרה,

ובכללי פחות אמין. ומה שאנחנו צריכים זה אמינות בסופו של דבר.

ד"א:

הוא יותר זול מה WD בכמה עשרות שקלים, ולגבי השאלה האם לקנות 4X500 או 6X320 אז בוודאי ש 4X500 ,ארבעה דיסקים יותר חזקים..

:cool2:

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה.

מה בקשר לדיסקים של 750? האם הם משתלמים? או לחכות קצת (?) שמחירם ירד

ד"א, האם מגיע כבל SATA שקונים HD?

פורסם

דיסק קשיח לא מגיעה עם כבל SATA אבל יש לך כבלים שמגיעים עם לוח אם או שאפשר לקנות אותם בנפרד.

לגבי אמינות זה באמת שאלה קצת בעייתית כי בגדול כל דיסק קשיח יכול לקרוס מתישהו וחשוב לבצע גיבויים מסודרים למידע שחשוב לך.

פורסם

לגבי אמינות זה באמת שאלה קצת בעייתית כי בגדול כל דיסק קשיח יכול לקרוס מתישהו וחשוב לבצע גיבויים מסודרים למידע שחשוב לך.

מה ש multicore אומר פה זה נכון מאוד.אבל, אני מתבסס בסופו של דבר על נתונים אמיתיים ז"א סיטואציות שכן קרו ,אז בהשוואה לסיגייט הוא פחות אמין כי היו לו הרבה יותר מקרים שהוא נפל וקרס.וזה לא נתונים יבשים או סטטיסטיים ,אני ריאלי :xyxthumbs:

לגבי ה750 אני לא חושב שכדאי כי הוא יקר ודיסק אחד פחות לא יחצה לך את החיים לשניים מהסיבה הפשוטה שגם ככה אתה בכל מקרה תגיע למצב שהתקנת מספר דיסקים קשיחים אז אחד לפה ואחד לשם לא יעשו את ההבדל ,ובגדול לא משתלם לך. :xyxthumbs:

פורסם

אוקיי הבנתי.

אישית, היתי ממליץ בחום שעולה על 120 מעלות צלזיוס על הדיסקים של segaate.

קודם כל הם שקטים מאוד (מניסיון) ,מהירים בצורה שלא מביישת אף לטאה זריזה ;D.

ובנוסף אתה מקבל 5 שנות אחריות, עכשיו לגבי wd ה500 שלהם הוא טוב אבל!! יש לו נטיות ליפול יותר מכל קודמיו בסידרה,

ובכללי פחות אמין. ומה שאנחנו צריכים זה אמינות בסופו של דבר.

ד"א:

הוא יותר זול מה WD בכמה עשרות שקלים, ולגבי השאלה האם לקנות 4X500 או 6X320 אז בוודאי ש 4X500 ,ארבעה דיסקים יותר חזקים..

:cool2:

בהצלחה.

לא מסכים איתך, הדגם Aaks הוא מעולה.

ואני ממליץ עליו לפותח הטראד, שקט מהיר ואמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים