פורסם 2009 במאי 1916 שנים אלקס כרגע יש כרטיסים מאוד מאוד משתלמים עלות תועלת גם של הנווידיה וגם של AMD וזה פשוט כי בגלל הפורטים מה360 הרבה משחקים לא דורשים מחשב מיפלצתי וזה כניראה ישאר ככה עד הדור הבא של הקונסולות אפילו מנוע כמו של קריסיס עובר התאמה לקונסולות וכניראה הוא ירד בצריכת המשבים יחסית לגרפיקה בגלל זה
פורסם 2009 במאי 1916 שנים וכל משחק יעלה כמו מעבד מרובע ליבה? עזוב אותך בחיאת עם כל הכבוד אינטל זאת לא חברת משחקים כמו בליזארד/BIOWARE/CRYTEK/Infinity Ward שמסוגלים לפתח משחק רציני שישבור תקופהכשATI חזק בעניניים קשה להאמין שכל שנה הכרטיסים ישתדרגו ב50MHZ לליבה ולזיכרונות כי עכשיו יש מרוץ חימוש לקראת הדור הבא עם הDX11
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר אלקס כרגע יש כרטיסים מאוד מאוד משתלמים עלות תועלת גם של הנווידיה וגם של AMD וזה פשוט כי בגלל הפורטים מה360 הרבה משחקים לא דורשים מחשב מיפלצתי וזה כניראה ישאר ככה עד הדור הבא של הקונסולות אפילו מנוע כמו של קריסיס עובר התאמה לקונסולות וכניראה הוא ירד בצריכת המשבים יחסית לגרפיקה בגלל זה לא' date=' חכה שייצאו המשחקים הרציניים של קיץ 2009. הדרישות שלהם יהיו רציניות יותר (כמובן שמי שמשחק על מסך מסך מסכן של עד 1920X1200 לא כולל, תמיד יצטרך כרטיס סמך חלש יחסית).וכל משחק יעלה כמו מעבד מרובע ליבה? עזוב אותך בחיאת עם כל הכבוד אינטל זאת לא חברת משחקים כמו בליזארד/BIOWARE/CRYTEK/Infinity Ward שמסוגלים לפתח משחק רציני שישבור תקופהכשATI חזק בעניניים קשה להאמין שכל שנה הכרטיסים ישתדרגו ב50MHZ לליבה ולזיכרונות כי עכשיו יש מרוץ חימוש לקראת הדור הבא עם הDX11משחק יעלה רגיל. קרייסיס שעשה מהפכה גרפית, לא עלה 500 ש"ח נכון ?מתי ניזכה לראות larrabee?בתחילת 2010, 7 חודשים מהיום ע"פ ראיונות עם בכירי אינטל.אני מניח שברגעים אלו, דוגמיות נמצאות כיום אצל צוותי R&D של היצרניות הגדולות להבטחת תאימות וQA אפקטיבי.
פורסם 2009 במאי 2916 שנים סליחה על הבורות: larrabee יהיה כרטיס מסך בPCIe או מעבד פלוס בסוקט רגיל בסגנון 1366 או אולי דאבל סוקט אחד למעבד ואחד לlarrabee?
פורסם 2009 במאי 2916 שנים DISCRETE GPUכרטיס המסך השלישי של אינטל, הראשונים יצאו לפני 10 שנים.שDISCRETE GPU זה בעצם כמו PCIe?יהיה כמו שאר כרטיסי המסך שאנחנו מכירים מבית ATI ו NV.הבנתי נכון?מה השם שח הכרטיסים הקודמים?
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר בעיקרון אם שום דבר לא ישתנה אז הוא ייצא ל PCI-E הרגילים של היום.הישנים הם:I740I752חפשו בגוגל "תולדות מאיצי תלת מימד" ותקראו כתבה מאוד מעניינת שלי על העבר של כל הכרטיסים המעניינים, שתפורסם גם כאן כשהאתר יעבור מתיחת פנים טכנולוגית בקרוב.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים בעיקרון אם שום דבר לא ישתנה אז הוא ייצא ל PCI-E הרגילים של היום. הישנים הם: I740 I752 חפשו בגוגל "תולדות מאיצי תלת מימד" ותקראו כתבה מאוד מעניינת שלי על העבר של כל הכרטיסים המעניינים, שתפורסם גם כאן כשהאתר יעבור מתיחת פנים טכנולוגית בקרוב. חדשות טובות הכתבה מאוד מעניינת שמרתי אותה
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים כן באמת יש משהוא חדש ? אלכס אתה יודע עולי על ביקורות תרום יציאה שיהיו לכרטיס הזה ? עם הוא באמת יעמוד בציפיות (ולא יעלה כמו 8800 ultra בזמנו ) אני ישקול לקנות את הדבר הזה , אגב לפי מה שהבנתי הוא הולך להיות כרטיס רציני ,לא משהוא שבדיוק מכוון לשוק הגיימינג (עם כי גם אבל יותר לשווקים הגבוהים של העריכה אולי או תלת מימד ).
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים השקט הזה הורג אותי, זה לא שהם מתעקבים או משהו אלא פשוט שותקים, כרטיסים של ATI מסדרת 5XXX, כבר יש תמונות ו SPECIFICATIONS אבל אינטל שומרים על שקט... למה!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.