פורסם 2008 במרץ 917 שנים שלום קניתי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 8600GT 256MB של היצרן LeadTek באזור המאוורר יש מעין רכיב פלסתיק כזה עם קישוט של להבה ירוקה (ראו תמונה בקישור) אני לא יודע אם צריך להסיר אותו לפני הרכבת הכרטיס או שהוא חלק מהכרטיס ואמור להשאר כפי שהוא. להלן קישור לתמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=LV360 ייתכן שהשאלה מאוד מגוכחת אבל העדפתי לשאול. תודה מראש.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים עדיף שאלה מגוכחת מכרטיס שרוף הלהבה היא קישוט של הקירור, לא אמורים להסיר אותה ומרכיבים את הכרטיס ככה
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר חחחח תודה.עכשיו שאני בוחן את הכרטיס אני רואה באותו אזור (הכיסוי פלסטיק הזה) מדבקה שאמורת כך:remove protective film before useלמה זה מתכוון? איזה סרט עליי להסיר?
פורסם 2008 במרץ 917 שנים דקה דקהאם יש מדבקה כדאי לבדוק, יש איזה ספרון בנושא? אולי יש מן שכבת פלסטיק שקופה דקה כזאתי
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר חיפשתי איזה ניילון דק בקושי נראה שאמורים להסיר, ואין כלום.פשוט הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים, ואני עוקב אחרי הטמפרטורות שלו בזמן משחק ובזמן המתנה על ידי SFEED FANבינתיים הכל תקין. (54 מעלות ללא מאמץ. 74 מעלות במאמץ)תודה לכם על התגובותערב טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.