עבור לתוכן

מודם v.92 {המלצה למודם כזה}

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות מודם כזה בשל יתרונותיו הרבים שעליהם מדברים אך אני לא יודע איזה ספק אינטרנט תומך במודם מסוג זה

(או לפחות בתכונות המיוחדות שלו ) כי נטוויז'ן ספק האינטרנט שלי שאני חולה עליו לא תומך במודם ואני רוצה אחד כזה בשל שיחות נכנסות.

ולא פחות חשוב אני רוצה המלצה למודם כזה!!!

פורסם

אין בארץ ספק אינטרנט שעובד עם הטכנולוגיה הזאת , וגם לא יהיה . זה לא כלכלי בארץ . ולגבי המודם , תקנה מה שאתה רוצה , הם כולם כמעט אותו דבר . לא היה כזה ת'ראד לפני כמה ימים ?

פורסם

יש מודם V92 חביב של SMARTLINK. יש לי כזה בשביל פקס+שיחה מזוהה וזה עובד יופי. אין בארץ יתרון ל-V92 ואתה יכול לקרוא על זה בתרד אחר שיש פה.

אתה חולה על נטויז'ן ? אני הייתי חולה מנטויז'ן ;)

מאז שיש לי ADSL אני מרוצה מאינטרנט קווי זהב-012.

פורסם

אין בארץ ספק אינטרנט שעובד עם הטכנולוגיה הזאת , וגם לא יהיה . זה לא כלכלי בארץ . ולגבי המודם , תקנה מה שאתה רוצה , הם כולם כמעט אותו דבר . לא היה כזה ת'ראד לפני כמה ימים ?

זה בדיוק הכאב של פורומי החומרה בארץ, כל הזמן חוזרים על עצמם, ולא סתם כך, אלא אם אותן שאלות שיטחיות, בנאליות ומשש לא חשובות.

יש מודם V92 חביב של SMARTLINK. יש לי כזה בשביל פקס+שיחה מזוהה וזה עובד יופי. אין בארץ יתרון ל-V92 ואתה יכול לקרוא על זה בתרד אחר שיש פה.

צר לי לומר לך, אבל לנטויז'ן וקווי גנב(012) יש הסכמי שיתוף, ולמעשה קווי גנב רוכשים את רוחב הפס שלהם מנטויז'ן. זאת הסיבה, שלא מן הסתם, חבילות התחברות מסויימות בנטויז'ן כוללת גם שיחות חינם לחו"ל מ012.

פורסם

צר לי לומר לך, אבל לנטויז'ן וקווי גנב(012) יש הסכמי שיתוף, ולמעשה קווי גנב רוכשים את רוחב הפס שלהם מנטויז'ן. זאת הסיבה, שלא מן הסתם, חבילות התחברות מסויימות בנטויז'ן כוללת גם שיחות חינם לחו"ל מ012.

לא עניין המהירות משנה לי. הפריע לי שבנטויז'ן היתה תקופה (ארוכה) שפשוט היה תפוס בסביבות 10 בלילה והייתי צריך להפעיל חיוג חוזר נודניק עד שזה התחבר ואני מכיר אנשים שפשוט ויתרו על הגלישה כי נמאס להם לחכות שזה יתחבר. כמובן שהתשובות שקיבלתי באי מייל מהם היו מפגרות עד בכי. כל זה קרה בגלל שבזק איחדו איזורי חיוג וביטלו את השיחה האיזורית ולכן נטויז'ן סגרו את ה-POP שהיה בנתניה ואת המספר הארצי שהתחיל ב- 1-700 וכל מי שגר ב-09 נאלץ לחייג להרצליה. הם לא שידרגו את ה-POP בהרצליה מספיק מהר וזו היתה הבעיה.

אבל היום מה איכפת לי, ADSL או מתחבר, או לא מתחבר , אין משהו באמצע (תפוס, מודם שמזייף בחיוג ושאר שטויות).

בכל מקרה, מרוצה זה כמובן עניין יחסי לכמה אני משלם לעומת מה אני מקבל ובינתיים היחס הזה חיובי, אם ישתנה אז ברור שאני אחפש לי ISP אחר.

פורסם
זה בדיוק הכאב של פורומי החומרה בארץ, כל הזמן חוזרים על עצמם, ולא סתם כך, אלא אם אותן שאלות שיטחיות, בנאליות ומשש לא חשובות.

בכל הפורומים בעולם אנשים חוזרים על עצמם, מה לעשות אבל אנשים מתעצלים לעשות חיפוש.

שאלה שטחית בנאלית ולא חשובה?

דווקא נשמעת לי שאלה לא רעה בכלל ועכשיו אני יודע לייעץ לחבר שלי שקונה מחשב שיוותר על התענוג של .92.

פורסם

בכל הפורומים בעולם אנשים חוזרים על עצמם, מה לעשות אבל אנשים מתעצלים לעשות חיפוש.

שאלה שטחית בנאלית ולא חשובה?

דווקא נשמעת לי שאלה לא רעה בכלל ועכשיו אני יודע לייעץ לחבר שלי שקונה מחשב שיוותר על התענוג של .92.

כן זו שאלה שטחית ובנאלית, כי מודם זה אחד החלקים הכי פחות חשובים במחשב, בעיקר כשאפשר לקנות מודמים של חברות אמינות במחירים לא יקרים בכלל. בכל מקרה, אם תקנה היום מודם של חברה פשוטה כמו PINE בכל מקרה תקבל מודם שתומך בV92 בלי שום מחיר פרמיום, כי זה מה שמייצרים הרב היום, ובעיקר החברות הקטנות שרוצות להתלהב מזה שהמודמים שלהם תומכים בכך. בכל מקרה, המודם תמיד יתמוך לך בV90, כך שזה ממש לא משנה אם הוא יקנה מודם שתומך בV92 או לא, אתה רק צריך לזכור שלא אמורים לשלם הרבה יותר בשביל מודם כזה, ואם המוכר בחנות הציג את זה בצורה אחרת, אז המוכר כנראה מנסה לעשוק ממך עוד קצת כסף(ואני לא מדבר על הבדל של 10-20 ש"ח, אלא משהו כמו מאות שקלים).

פורסם

מה בדיוק יש לוותר כאן ? אם קונים עכשיו מודם פנימי חדש PCI אז אין שום סיבה לא לקחת V92 כי המחיר שלהם זהה (המודם שלי עלה 100 ש"ח ולא בחנות הכי זולה בארץ).

אפשר לקנות מודם כזה רק לא לבנות יותר מדי על הסיכוי שהוא יעבוד בארץ בתקן הזה.

פורסם

ok

פורסם

בארץ אף ספק לא תומך (חבל). מי לא מרוצה מנטוויז'ן ולמה ? כשאני עובר לADSL אני שוקל ברצינות לעבור אליהם (הכי מהירים).

פורסם

בארץ אף ספק לא תומך (חבל). מי לא מרוצה מנטוויז'ן ולמה ? כשאני עובר לADSL אני שוקל ברצינות לעבור אליהם (הכי מהירים).

הכי מהירים... מעניין מאיפה הקביעה הזו.. לקחת אותם לנסיעת מבחן והספידומטר שלך הראה שאתה מתקרב למאך 1 ? :lol:

אם אני מחובר לחבילה הבסיסית של ADSL ולאינטרנט קווי זהב ומצליח להוריד ב- 60-70Kbps אז גם קווי זהב הם הכי מהירים ?

I DONT THINK SO :nono:

פורסם

דרך אגב, בקשר לחבילה הבסיסית, אתה בדרך כלל מוריד ב60K או שזה המקסימום ?

מה ההורדה הממוצעת?

פורסם

דרך אגב, בקשר לחבילה הבסיסית, אתה בדרך כלל מוריד ב60K או שזה המקסימום ?

מה ההורדה הממוצעת?

מאתרים שידוע שיש להם קישור מעולה לרשת (למשל מיקרוסופט, ATI, קריאייטיב), זה מוריד אפילו ב - 67kbps.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים