פורסם 2008 במרץ 717 שנים המפרט שלי בצדהמחשב מריץ ויסטה 32 ומשחקים "כבדים"אני יודע שיש בעיות עם 4GB וויסטה 32 אבל אל תתיחסו לזה עכשיוהשאלה אם אני ירגיש את ההבדל בביצועים במשחקים\מערכת הפעלה שיהיה שווה את המחיר?ואני רוצה לקנות זוג זכרונות נוסף כמו שיש לי כרגע האם זה כדאי?תודה לעוזרים!
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אתה לא תרגיש הבדל כי המשחקים והתוכנות שאתה מפעיל לא צריכים יותר מ2 גיגה זיכרון אבל כדיי לשדרג כי המחירים בריצפה ואם לא תקנה עכשיו אחר כך המחירים יעלו כשה ה DDR3 יכנס לשוק ואז אתה תצטער שלא קנית בזמן הזה בקיצור שווה לשדרג בגלל המחיר.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים מחבר נכון יש ב סקייפיסי ב 290 שקל אותם זכרונות כולל משלוח! נראה לי שאני ילך על זה
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אתה לא תרגיש הבדל כי המשחקים והתוכנות שאתה מפעיל לא צריכים יותר מ2 גיגה זיכרון אבל כדיי לשדרג כי המחירים בריצפה ואם לא תקנה עכשיו אחר כך המחירים יעלו כשה ה DDR3 יכנס לשוק ואז אתה תצטער שלא קנית בזמן הזה בקיצור שווה לשדרג בגלל המחיר.ביכלל לא, כלומר המערכת וויסטה בוא נגיד טסה על 4 גיגה, ויש הבדלים מאוד גדולים עם זה בלעתיק קובץ בזמן משחק או פעולה במחשב המחשב זז מהר.במשחקים ה-Fps עולה, וגם כן וויסטה מסיוט בעבודה, הפכה לחלום, ואפילו במשחקים יש לי יותר Fps מאשר Xp, אז מכאן אפשר להבין לבד.האומנם אני על 64 ביט, אבל עדיין.ועם תחשיב את זה שהמערכת לבד צורכת כ-1GB, תעשה חישוב כמה נגיד Crysis ומשחקים חדשים לוקחים? לא נישאר כלום כימעט.בלי זיכרון ווירטואלי המחשב שלו לא היה עובד טוב, לכן שידרוג ל-4 גיגה יתן מענה טוב.מה שכן המחירים כרגע בריצפה אפשר להביא זיכרונות נחמדים עכשיו מאשר שה-Ddr3 יכנס לשוק ויעלה מחירים ל-Ddr2
פורסם 2008 במרץ 717 שנים לדעתי זו אחלה הוצאה שבסך הכל יכולה רק לסדר לך את העתיד...לדעתי שווה, אני עשיתי את זה ועברתי לXP64 ואני מבסוט, בחיים המחשב לא עבד כמו שהוא עובד עכשיו.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אני עד לא מזמן הייתי עם 2 גיגה זיכרון שדרגתי ל 4 אין שום הבדל במשחקים ובתוכנותהכול המשיך לעבוד כפי שעבד על ה 2 גיגה
פורסם 2008 במרץ 817 שנים כי אתה עובד על XP, ויסטה, ככל שיש לה יותר RAM היא עובדת יותר מבר באופן משמעותי.
פורסם 2008 במרץ 817 שנים מחבר רגע שחכתי לשאולמה עדיף? אותם זכרונות כמו שיש לי עכשיו או זכרונות אחרים אולי אותם תזמונים?לא יודעתודה על העזרה!
פורסם 2008 במרץ 817 שנים עדיף שתקנה עוד סט זכרונות כמו שיש לך בידיוק.לך תדע אם יהיה בעיות של אי תאימות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.