פורסם 2008 במרץ 517 שנים יש לי את ה-360 ואני לא מחובר ללייב.האם אני יכול לחבר את הקונסוליה למחשב ולצפות בקבצים שיש לי על המחשב ? (אגב יש לי רשת אלחוטית בבית ככה שאני רק צריך את המתאם האלחוטי לקונסוליה)
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר תודה.ועוד 2 דברים :1 מה קורה עם תרגומים לסרטים ? זה פותח לבד ?2 איך אני מחבר ? צריך תוכנה מסויימת ?
פורסם 2008 במרץ 517 שנים תודה.ועוד 2 דברים :1 מה קורה עם תרגומים לסרטים ? זה פותח לבד ?2 איך אני מחבר ? צריך תוכנה מסויימת ?אם זה לא DVD או בDivx subtitle track אז לא עובד.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים רק שתדע יש שני דרכים לשיתוף מדיה עם המחשב!1. דרך ה Media Center XP/Vista אי אפשר לנגן קבצי XVID/DIVX אלא אם אתה עושה שימוש ב Transcode 360.עובד לאט מאוד, ולפעמים נתקע...2. דרך ה 11 Media Player מומלץאפשר לנגן קבצי DIVX/XVID לאחר העדכון האחרון שמייקרוסופט שיחררה.אם אתה חסום אז אכלת אותה מהביחנה הזאתי.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים מחבר 2 שאלות נוספות :1 האם אני יכול לחבר את המכשיר גם באלחוטי (אם יש לי כמובן את המתאם האלחוטי) ? האם הקריאה של הקבצים תהיה פחות טובה או שעדיף עם כבל ?2 מה קורה עם אודיו ? המחשב שלי נמצא בחדר אחר וה-XBOX 360 בסלון מחובר לרסיבר אבל איך אני מעביר את האודיו מהמחשב בחדר לרסיבר ?תודה.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים 2 שאלות נוספות :1 האם אני יכול לחבר את המכשיר גם באלחוטי (אם יש לי כמובן את המתאם האלחוטי) ? האם הקריאה של הקבצים תהיה פחות טובה או שעדיף עם כבל ?2 מה קורה עם אודיו ? המחשב שלי נמצא בחדר אחר וה-XBOX 360 בסלון מחובר לרסיבר אבל איך אני מעביר את האודיו מהמחשב בחדר לרסיבר ?תודה.הכל עובר דרך הרשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.